tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KÜLTÜR VE SANAT > Memleketini Tanı > Karadeniz Bölgesi > Düzce
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Düzce Spor Tesisleri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1105

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.01.10, 12:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Düzce Spor Tesisleri

Düzce Spor Tesisleri


18 Temmuz şehir stadı: 5000 seyirci kapasiteli 18 Temmuz şehir stadı Düzce ilinin kapasite bakımından en büyük stadıdır.

18 temmuz spor salonu: 1200 seyirci kapasiteli spor salonu depremler sonrasında bakım ve onarımdan geçti. Salonda masa tenisi, voleybol, basketbol , hentbol branşlarında müsabakalar yapılmaktadır.

Olimpiyat Gençlik Evi : 2000 yılında hizmete giren Olimpiyat Gençlik evinde hem sportif ve hem de kültürel, sanatsal faaliyetler yapılmaktadır.

Akçakoca Spor salonu : 500 seyirci kapasiteli spor salonunda salon sporlarına ait her türlü müsabakalar yapılmaktadır

Akçakoca Şehir stadı:.750 seyirci kapasiteli şehir stadyumunda bölgesel futbol ligi maçları oynanmakta ve bayram törenleri burada yapılmaktadır.

Çilimli Spor Salonu: 2005 yılında hizmete giren Çilimli Spor salonu bölgenin ihtiyacını karşılayacak kapasitedir. Salonunkapasitesi 500 kişiliktir.

Gölyaka Spor Salonu: İnşaatı devam eden Gölyaka spor salonunun 2007 yılı içerisinde hizmete girmesi bekleniyor. Spor salonu 500 seyirci kapasiteli ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak, her türlü spor aktivitelerinin yapılabileceği nitelikte

Cumayeri Spor Salonu : 2007 yılında hizmete girmesi için çalışmaların devam ettiği Cumayeri Spor salonu diğer spor salonları gibi tek tip proje ve seyirci kapasitesi 500 kişi

A.K.V. Kaynaşlı Spor Salonu: 2003 yılında Anadolu Kalkınma Vakfı tarafından Kaynaşlı ilçemize kazandırılan Spor salonu bölge insanını ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte ve 600 seyirci kapasiteli.

Kaynaşlı Çim saha : Fifa tarafından Türkiye”ye yaptırılan ilk çim saha olan Kaşynaşlı şehir stadında özellikle kamp dönemlerinde ilimize ve yakın illere kampa gelen futbol takımları hazırlık maçları oynuyor, ayrıca statta amatör lig müsabakaları oynanıyor.

Elmacık Atış Poligonu: Dünya 2. ve Balkan şampiyonluğu bulunan sporcularımızın da faaliyet gösterdiği Atıcılık ilimizde her geçen gün aşama kaydediyor. 2004 yılında Elmacık köyü sınırları içine yapılan Atış poligonunda Türkiye şampiyonaları düzenlenmekte, çeşitli özel turnuvalar yapılmaktadır. Uygun yer bulunduğu taktirde ilimize olimpik atış poligonu yapılması planlanmaktadır.

Milli Takımlar Kamp Merkezi: Akçakoca ilçemizde daha önce mülkiyeti DSİ”ye ait olan tesis Milli Takımlar Kamp Merkezi olarak Gençlik Spor Genel Müdürlüğümüze tahsis edildi. Milli takımlarımızın kamp merkezi olarak kullanabileceği tesisle ilgili restorasyon çalışmaları sürmektedir.

Şıralık Spor Kompleksi : Çok amaçlı olarak yapımına başlanan spor kampleksinde futbol sahaları, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, tenis kortları,koşu pistleri başta olmak üzsere bir çok spor branşı yapılabilecek. Henuz proje aşamasındaki kompleks için yerel imkanlarda kullanılıyor. Tesisin bir bölümünün 2007 yılı içerisinde hizmete girmesi hedefleniyor.

Dokuz Değirmen Rafting Tesisleri :Cumayeri Dokuzdeğirmen köyündeki tesis rafting sporuna gönül verenlere hizmetini sürdürmektedir.Tesiste gerek yurt içinden ve gereksi yurt dışından sporcular yararlanıyor.

Golf Merkezi: Henüz proje aşamasındaki tesisin Gölyaka ilçemize yapılması planmaktadır. Tesisin 2007 yılında hizmete girmesi hedefleniyor.

Kardüz Kayak Merkezi: 2007 yatırım programına alınması planlanan Kardüz kayak tesisleri için proje çalışmaları devam ediyor.

Futbol sahaları : Futbolun yaygın olduğu ilimizde tüm ilçelerde futbol sahaları vardır. İlçelerin yanı sıra beldelerde köylerimizin çoğunluğunda futbol sahaları mevcuttur.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
duzce, spor, tesisleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Spor İle İlgili Kompozisyon - Spor Konulu Kompozisyon Örneği - Spor Hakkında Kompozis Nokia Kompozisyonlar 1 05.02.15 14:28
Planlanan Biyogaz Tesisleri - Türkiyedeki Planlanan Biyogaz Tesisleri Kartal Memleketini Tanı 0 19.03.14 13:06
Türkiyedeki Biyogaz Tesisleri - Biyogaz Tesisleri Kartal Memleketini Tanı 0 19.03.14 12:57
Rüyada Spor Görmek - Rüyada Spor Görmek Açıklaması ve Yorumu - Spor Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 18.12.12 02:59
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri Kedi İzmir 0 07.11.09 21:24


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:48 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2