tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > ENGELLİLER DÜNYASI > Engellilerle ilgili Güncel Haberler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Engellilerle ilgili Güncel Haberler Engelliler hakkında haberler,sorunlarının paylaşımı alanı


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Damadın Bedensel Engeli mutluluklarına Engel Olmadı.
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1206

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.07.08, 21:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Damadın Bedensel Engeli mutluluklarına Engel Olmadı.

DAMADIN BEDENSEL ENGELİ MUTLULUKLARINA ENGEL OLMADI
İSTANBUL (CİHAN) -

Zeytinburnu'nda bugün kıyılan bir nikah bedensel engellerin mutluluğa engel olmadığını kanıtladı. Engelli damat ile aynı işyerinde çalıştığı ve engeli bulunmayan gelin, ailelerinin karşı çıkmasına rağmen dünya evine girdi.
İstanbul'da bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Emrah Sağnak (28) sekiz yıl önce geçirdiği bir trafik kazası sonucu felç oldu. Hayatına tekerlekli sandalyede devam eden Sağnak, işçi olarak girdiği fabrikada kendi hayatını kazanmaya başladı. Üç yıl önce bir arkadaşının aracılığıyla tanıştığı aynı işyerinde çalıştığı Burçin'e (25) aşık olan ve evlenme teklif etmek isteyen Sağnak, bedensel engelli nedeniyle bunu söyleyemedi. Ancak Burçin'in de duygularına karşılık vermesiyle çift evlenmeye karar verdi.

Her iki gencin ailesi, Emrah Sağnak'ın bedensel engeli nedeniyle başlangıçta bu evliliğe karşı çıktı. Gençlerin ısrarı karşısında Sağnak'ın ailesi düğüne razı olurken gelinin ailesi durumu kabullenmedi.
Tüm engellere rağmen evlenmeye karar veren gencin nikahı Zeytinburnu'nda özel bir salonda bugün düzenlenen törenle kıyıldı.
Gelinin ailesinin katılmadığı nikah töreni, İBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Özürlüler Merkezi ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin desteğiyle düzenlendi. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, nikahın yapıldığı salona engellilere için özel dizayn edilen bir araçla geldi. Salonda alkışlarla karşılanan çift, müzik eşliğinde dans etmeyi de ihmal etmedi. Törene katılan Emrah Sağnak'ın akrabaları ve engelli arkadaşları, çifti tebrik etti.
Üç sene önce tanıştıklarını ve birbirlerini çok sevdiklerini ifade eden damat Sağnak, "Bir arkadaşımız tanıştırdı. Beni görmüş beğendiğini söylemiş. Tanışmamızdan sonraki süreç sıkıntılı geçti. Ailelerimiz razı olmadı. Engelli bir insanın engeli bulunmayan bir insanla evlenmesi zor. Ailelerin bunu kabul etmesi de zor bir durum. Kabul ettirmek için çok uğraştık. Yine de tam kabullenemediler. Engelli insanların da sevmeye sevilmeye ihtiyacı olduğunu anlayamıyorlar. Sağlıklı insanlar da bir gün engelli olabileceklerini unutmasın." diye konuştu. Engeli nedeniyle evlilik teklifinde bulunmaktan çekindiğini söyleyen damat Emrah Sağnak, "Hem çekingen hem de engelli olduğum için söyleyemedim. Kırgınlık olabilir, 'haline bak' diyebilir diye düşündüm. Ama ilk teklifi o yaptı." dedi.
Eşinin kendisini sevdiğini ve bunu söyleyemediğini fark ettiği için evlilik teklifini kendisinin yaptığını söyleyen gelin ise, "Düğünümde ailemden kimse yok. Eşimle evlenmemi istemediler. Ben de kaçtım ve evleniyoruz." şeklinde konuştu.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.08, 23:04   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
 
smtyksl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: SaMSuN
Mesajlar: 776
Konular: 146
Puan Grafiği
Rep Puanı:1997
Rep Gücü:0
RD:smtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant futuresmtyksl has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
17 Mesajına 80 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart

Ahhh min-el AşK

en doğrusunu yapmışlar
çiftimizi kutluyorum
smtyksl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bedensel, damadin, engel, engeli, mutluluklarina, olmadi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Facebookta Arkadaş Ekleme Engeli Kaldırma - Facebookta Arkadaş Ekleme Engeli Nasıl Kartal Network ve İnternet 0 29.04.13 23:31
Rüyada Engel Görmek - Rüyada Engel Görmek Açıklaması ve Yorumu - Engel Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 20.01.13 18:01
Olmadı-Özcan Deniz Ceren Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 29.05.09 16:21
Penaltı olmadı, uzaktan attı! blue Trabzonspor 0 09.11.08 01:49
Bu Sefer Olmadı 1-1 blue Futbol 0 11.09.08 07:29


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:26 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2