tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Fallar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fallar Fallar - Falların Açıklamaları - Fal Yorumları - Falların Kuralları - Fal Hakkında bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
El Falı - El Falı Nasıl Bakılır - El Falı Hakkında Bilgi - El Falı Nedir
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1882

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 22.01.12, 00:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow El Falı - El Falı Nasıl Bakılır - El Falı Hakkında Bilgi - El Falı Nedir

El Falı - El Falı Nasıl Bakılır - El Falı Hakkında Bilgi - El Falı Nedir

El Falı

Hangi insan elini gösterirse, vicdanını ve yüreğini sergilemiş olur diyor eski bilgeler...

El falı, günümüzde gırgır veya kız tavlama yöntemi gibi eğlence aracı da oluveriyor.

Oysa madalyonun tersi öyle değil...

Bu konuda çok ciddi araştırmalar yapılmaktadır.

Sitemizin bu bölümünde açık ve seçik herhangi yanlış anlaşılmalara neden olmadan el falı ve karakter çözümünü anlatacağız.

El falı sayesinde merak ettiğiniz kimselerin karakterlerini görebilirsiniz.

Bu falın asıl amacı, insanların mizaçlarını, eğilimlerini, yeteneklerini ve karakterlerini açıklamaktır.

Ellerimiz, avuçlarımızdaki çizgiler, parmaklar ve tırnaklar karakterimizin, hedeflerimizin ve kaderimizin ipuçlarıdır. Bu mesajları bir kez öğrendiğinizde, tüm gücünüzü daha zengin Güçlü ve zayıf yanlarınızı, yeteneklerinizi ve sınırlarınızı anlamada, çok ‘ben’li kişiliğinizi geliştirmede size yardımcı olur. ‘Ben neysem oyum,’ diyebilirsiniz; fakat neyseniz o olabilmeniz için, önce ne olduğunuzu bilmeniz gerekir.

Gali ve Lavaler isimli bilim adamları, kafatasına göre akıl, yetenek ve karakterleri incelemiş, ama bazı noktaların gizli kaldığını ve bunların ancak ele bakılarak açıklığa kavuştuğunu ispatlamışlardır.

El falının asıl amacı, geleceği öğrenmek değil, karakterleri çözümlemektir dedik, Ne varki, ele bakarak keşfedilen bazı ipuçları sayesinde yaşamın akışı (bir dereceye) kadar) mantıksal olarak tahmin edilebilir.

Örneğin nasırlı, güneşten yanmış, esmer ve çatlak bir el gördüğünüzde bunun bir çiftçiye ait olduğunu bilmek için büyücü olmanız gerekmez, mahsul ekim ve hasatla ilgili akıllı tahminler yapabilirsiniz.

Veya basit giyimli bir genç kız, iğneden delik-deşik olan parmağını gösteriyorsa, onun terzi olduğunu hemen anlamanız gerekir, birinin onu sevdiğini söylerseniz, yanılma olasılığınız çok azdır.

El falına başlamadan önce, öncelikle elin bütün olarak incelenmesi gerekir.

El falını öğrenmek isleyenler, ilk olarak elin şekli hakkında bilgi edinmelidirler.

İnsanlarının çok içe yarayan en önemli uzvu hiç şüphesiz ki elleridir

Eller birçok şeyi simgeler; din adamlarının elleri dinsel bağlılık, büyüklerin ellen saygı, hanımlarınki ise nezaket ve sevgi belirtisi olarak öpülür...

Evlenmek üzere olanlar, sevgilisinin elini tutarak duygularını anlatır.

Tanrıya dua ederken de ellerimizi gökyüzüne doğru açarız. Böylece Tanrıya karşı aciz ve zayii olduğumuzu, Ona her zaman ve her şartta ihtiyacımızı, gereksinmemizi ifade ederiz...

Hayat Çizginiz

Hayat Çizginiz () ise evinizden bir kez ayrıldığınızda, tekrar geri dönmeyeceğinizi işaret ediyor. Hayatınızda büyük hareket ve yolculuklara eğiliminiz olacak.
Hayat Çizginiz () ise sizin yaratıcı ve romantik bir yapıya sahip, oldukça tutkulu bir insan olduğunuzu gösteriyor.
Hayat Çizginiz () ise yolculukyapmaktan hoşlandığınızı, ancak her zaman yine evinize döndüğünüzü söylüyor. Daha geniş yere ihtiyacınız olmanız, zamanınızın çoğunu açık havada geçirmeyi tercih etmenizi açıklıyor. Güçlü romantik eğilimlere sahipsiniz.
Hayat Çizginiz () ise evinize yakın kalmaktan hoşlandığınızı gösteriyor. Çok fazla maceracı ve atılgan değilsiniz. Ayrıca hassas ve kolay kırılır yaratılışa sahipsiniz.

Akıl Çizginiz

Akıl Çizginiz () ise kendinizden son derece emin ve aşırı aceleci olduğunuzu işaret ediyor. Bağımsız nitelikteki kişiliğiniz sık sık iyi düşünmeden kararlar almanıza sebep oluyor.
Akıl Çizginiz () ise kendinizden emin, iyimser ve kendi kendinize karar almada yetenekli biri olduğunuzu gösteriyor. Fikirleriniz hakkında konuşmaktan çekinmiyorsunuz.
Akıl Çizginiz () ise kendinizden emin olmadığınızı, fakat şikayetlere karşı duyarlı olduğunuzu işaret ediyor. Her an birileriyle tartışmaya hazır gibisiniz, fakat politik aktivitelerin içerisinde yer almanız durumunda bu duygunuz tümüyle uzaklaşacak.

Kalp Çizgisi

Kalp Çizginiz () ise sizin aşırı tutkulu, ihtiraslı ve güçlü seks dürtüleri olan biri olduğunuzu işaret ediyor. Bununla beraber, bazı bencil eğilimlere sahip olduğunuzu ve kendi gereksinimlerinizi partnerinizinkinden daha çok ön plana aldığınızı gösteriyor.
Kalp Çizginiz () ise eril bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu ve arzularınızı kolaylıkla harekete geçirebildiğinizi gösteriyor. Fiziksel ve duygusal yanlarınız arasındaki dengeyi koruyabilme yeteneğiniz size sıcak ve cömert bir değer kazandırıyor.
Kalp Çizginiz () ise dişil bir kişilik yapısına sahip olduğunuzu, kendinizi sakınarak ve pasif bir tarzda ifade ettiğinizi işaret ediyor. Bu arada hislerin, duyguların, aşk maceralarının ve özel karşılaşmaların hayatınızda önemli bir rolü var. Kolaylıkla kıskanabiliyorsunuz.
Kalp Çizginiz () ise oldukça eril veya fiziksel bir kişiliğe sahip olduğunuzu işaret ediyor. Partnerinizi onun sosyal statüsü ve parasal durumuna göre seçme eğiliminde olduğunuzu gösteriyor.

Kader Çizgisi

Kader Çizginiz () ise meslek hayatınıza erken ve bağımsız olarak başlayabileceğinizi işaret ediyor, ve iş hayatında başarılı olacağınızı gösteriyor.
Kader Çizginiz () ise kısmet ve alın yazınızın değişken olduğunu, belirsiz ve büyük oranda diğer insanlar tarafından belirlendiğini söylüyor. Eğer kaderinizin akışına izin verir ve kendinizi bırakabilirseniz, güzel sanatlar veya edebiyatla ilgili konularda kariyer yapabilirsiniz. Yaşantınızda en büyük etkiyi bırakacak insanlar acenteler, yöneticiler ve yapımcılar olacak.
Kader Çizginiz () ise yaşantınızın ilk dönemlerinde oldukça büyük sıkıntılar içerisinde geçireceğinizi, ve bunun size başarının sıkı çalışmakla geleceğini öğreteceğini işaret ediyor. Bu öğrenme sürecine göre, kariyeriniz ve parasalbağımsızlığınıza biraz geç kavuşacaksınız.
Kader Çizginiz () ise hayatınızın ilk dönemlerinde kendinizi bağımsızlık duygusundan ve gelecekle ilgili kariyer planlarından yoksun hissedeceğinizi bildiriyor. Meslek hayatınıza başlangıcınız oldukça kısıtlı ve sizin tüm potansiyelinizi ortaya koymuyor. Yaşantınız boyunca, aileniz ile sıkı bir bağlantı içerisinde olacaksınız.

Şöhret Çizgisi

Şöhret Çizginiz () ise zeki bir kafa yapısına diğerlerinden farklı bir karaktere sahip olduğunuzu işaret ediyor. Erken dönemlerde kazanacağınız servet ve ün size parlak bir yaşam sunacak.
Şöhret Çizginiz () ise yaşantınızda gerçekleşecek olan bir aşk olayı veya evliliğin, kariyeriniz üzerinde son derece pozitif etkilerde bulunacağını işaret ediyor. Buna göre, mutluluk ve maddesel başarıya hayatınızın ileri dönemlerinde ulaşacaksınız.
Şöhret Çizginiz () ise olağanüstü bir karaktere ve dış etkilere bağlı olarak insanlık yararlı veya zararlı olabilecek bir güce sahip olduğunuzu söylüyor. Edebi sanatlarda bir çok kişisel başarı ve yükseliş kazanacağınızı işaret ediyor. Bunlar sizin kariyerinize yardım ve rehberlik edecek.
Şöhret Çizginiz () ise sizin orijinal veya teknolojiyi altüst eden fikirlerinizden birinin kişisel bir başarı ve büyüme kazandıracağını işaret ediyor.
Şöhret Çizginiz () ise yaşantınızın ileri safhalarında bir şans döneminin başlayacağını ve büyümek üzere süreceğini, size çok daha fazla başarı getireceğini söylüyor.

El Şekli

Su Grubu ele sahipsiniz. Sessiz, çekingen, hayalci, endişeci ve sezgileri kuvvetli birisiniz. Sizin için en iyi meslekler hemşire, psikiyatrist, zoolog ve fizikçi olmaktır.
Hava Grubu ele sahipsiniz. Bağımsız, zeki, analitik ve önceden tahmin edilemez bir kişisiniz. Sizin için en iyi meslekler yazar, psikiyatrist, bilim adamı, detektif ve öğretmen olmaktır.
Ateş Grubu elesahipsiniz. Hareketli, kıpır kıpır,canayakın,tutkulu,emin ve oldukça karmaşık birisiniz. Sizin için en ideal meslekler politikacı, komedyen ve temas olmayan sporlarda sporcu olmaktır.
Toprak Grubu ele sahipsiniz. Kararlı, gururlu, vefalı ve dikkatli birisiniz. Sizin için en iyi meslekler sporcu, sanatçı, müzisyen ve laboratuarcı olmaktır.

Not: İnternetten alıntıdır.
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bakilir, bilgi, el, el falı, el falı hakkında bilgi, el falı nasıl bakılır, el falı nedir, fali, hakkinda, nasil, nedir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Duman Falı - Duman Falı Nasıl Bakılır - Duman Falı Hakkında Bilgi - Duman Falı Nedir Tarot Fallar 1 27.09.18 01:03
Kum Falı - Kum Falı Nasıl Bakılır - Kum Falı Hakkında Bilgi - Kum Falı Nedir Tarot Fallar 1 14.02.15 13:33
Nohut Falı - Nohut Falı Nasıl Bakılır - Nohut Falı Hakkında Bilgi - Nohut Falı Nedir Tarot Fallar 3 10.02.15 16:55
Zar Falı - Zar Falı Nasıl Bakılır - Zar Falı Hakkında Bilgi - Zar Falı Nedir Tarot Fallar 2 22.01.12 00:18
Köz Falı - Köz Falı Nasıl Bakılır - Köz Falı Hakkında Bilgi - Köz Falı Nedir Tarot Fallar 0 21.01.12 03:14


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:12 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2