tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fener'den Haberler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
571

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.02.10, 21:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fener'den Haberler

Fener Sercan'ı bitirdi

Sarı-lacivertli ekip, pazartesi günü transferde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncu, anlaşma sağlanmasının rahatlığı ile Fenerbahçe-Bursa maçını sarı-lacivertli taraftarlarla izledi
Sarı-lacivertli ekip, pazartesi günü transferde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncu, anlaşma sağlanmasının rahatlığı ile Fenerbahçe-Bursa maçını sarı-lacivertli taraftarlarla izledi

Fenerbahçe, Türk futbolunun yeni yıldızı olarak gösterilen Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda mutlu sona ulaştı. G.Saray'ın da ilgilendiği Sercan'ı ezeli rakibine kaptırmak istemeyen sarılacivertli yönetim, elini çabuk tuttu ve genç futbolcuyla büyük ölçüde anlaştı. Edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe transfer operasyonunu başlatan düğmeye pazartesi sabahı bastı. Hem Sercan'la hem de kulübü Bursaspor'la gizlice masaya oturan Fenerbahçeli yöneticiler yaklaşık iki saat süren görüşmede istediğini elde etti.

Anlaşma sağlandıktan sonra Sercan yöneticilerle birlikte gizlice Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi. Burada stadı gezen 20 yaşındaki futbolcu, akşamki Fenerbahçe-Bursaspor maçını da yeşilbeyazlı yöneticilerle değil, maraton tribününde Fenerbahçeli taraftarlarla izledi. Sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Sercan'ın Bursaspor gollerinde pek sevinmemesi de dikkat çekti. Kulübüyle sözleşmesi 2012'de bitecek olan yıldız oyuncu, çok büyük bir aksilik çıkmazsa yeni sezonda Fener forması giyecek.








“Hep birlikte ayağa kalkacağız” dedi.

Fenerbahçe'de moraller sıfıra inerken, regenerasyon idmanı yerine topla çalışma yaptıran Daum, “Hep birlikte ayağa kalkacağız” dedi. Fenerbahçe'de moraller sıfıra inerken, regenerasyon idmanı yerine topla çalışma yaptıran Daum, “Hep birlikte ayağa kalkacağız” dedi.


Son 5 maçından galibiyet çıkaramayan Fenerbahçe’de yüzler asıldı. Lille maçının hazırlıklarına dün sabah yaptıkları idmanla başlayan futbolcuların son derece moralsiz oldukları gözlenirken, teknik direktör Daum, yaptığı toplantıda bu havayı dağıtmaya çalıştı. Alman hoca, “Görüyorum ki, hepiniz üzgünsünüz. Ben, sizden daha fazla üzgünüm. Ancak asla başımızı öne eğmeyeceğiz. Hatalarımızdan dersler çıkaracak ve hep birlikte ayağa kalkacağız. Tüm eleştiri ve tepkilere kulacağımızı tıkayacağız. Şu anda tek yapmamız gereken Lille rövanşını düşünmek. Bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Yeni bir sayfa açmalıyız” diye konuştu. Her maçtan sonra takıma regenerasyon idmanı yaptıran tecrübeli teknik adam, bu kez koşu yapmayacaklarını kaydederek, “En iyi ilaç toptur” dedi ve Bursaspor maçında oynayan oynamayan tüm oyuncularına dar alanda çift kale maç oynattı. Genelde maçlardan sonraki idmanları yardımcılarına bırakan Daum’un bu kez, işin başında olması dikkat çekti.





Güiza'nın, Bursaspor karşısında kendisini izleyen M.City tarafından beğenildiği öğrenildi.

Kaçırdığı goller nedeniyle büyük tepki çeken Güiza'nın, Bursaspor karşısında kendisini izleyen M.City tarafından beğenildiği öğrenildi. Kaçırdığı goller nedeniyle büyük tepki çeken Güiza'nın, Bursaspor karşısında kendisini izleyen M.City tarafından beğenildiği öğrenildi.


Taraftarların yuhaladığı Güiza, İngilizler’e kendisini beğendirdi. Fenerbahçe-Bursaspor maçını menacer Aytaç Erenler’le birlikte izleyen Manchester City izleme komitesinden Andy Sayer’in, İspanyol yıldız hakkında çok olumlu bir izlenim edindiği belirlendi. 90 dakika boyunca not tutan Sayer, izlenimlerini şöyle aktardı: “Topla buluşmaları bir harika. Tekniği de çok iyi. Topla buluşmak için her şeyi yapıyor. Aniden vites değiştirip süratlenebiliyor. Tek sorunu, son vuruşlardaki bitiricilikte. Ancak kaliteli olduğu belli. Son vuruşlardaki sıkıntı ise psikolojik olabilir. Görünen o ki, kafası başka yerlerde. Ama bu, aşılamayacak bir sorun değil.” Andy Sayer’in, Güiza’yı, “Dikkatle takip edilmesi gereken oyuncular” listesine aldığı, önümüzdeki haftalarda yeniden İstanbul’a gelerek kendisini izleyeceği belirlendi. İspanyol golcü, Antalyaspor ile oynanan kupa maçında bir başka İngiliz ekibi Arsenal tarafından izlenmiş ancak beğenilmemişti.



Semih´ten alkışlanacak davranış

Semih Bursaspor maçında seyircinin tepkisiyle karşılaşan Güiza'ya antrenmanda moral vermeye çalıştı...

Semih´ten alkışlanacak davranış...Bursaspor maçında alınan mağlubiyet nedeniyle futbolcuların moralinin bozuk olduğu görülürken, antrenman başındaki koşu sırasında, dünkü maçta seyircinin tepkisini çeken Güiza’nın yanına gelen Semih, takım arkadaşıyla konuşup moral vermeye çalıştı.

Dünkü maçta yedek kulübesinde göz yaşlarını tutamayan ve gece arabası yumruklanan Güiza, bugünkü idmana da moralsiz başladı. Fakat kaptan Semih Şentürk, Daniel Güiza'yı idman boyunca yalnız bırakmadı ve İspanyol golcüye büyük destek oldu





Lugano yetişmedi, umut Deivid


Sakatlıklar yüzünden sıkıntı yasayan Fenerbahçe'de gözler Lugano ile Deivid'e çevrilmişti.

Lille mücadelesinde oynayan ancak 10. dakikada çıkmak zorunda kalan Lugano, dün bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde düz koşu yaptı. Ancak Lugano’yu mutlaka oynatmak isteyen Daum, gelen olumsuz haberle yıkıldı. Uruguaylı’nın, Lille’e karşı oynama ihtimalinin bulunmadığı ortaya çıktı.

Sakatlığı yüzünden formasından uzun süre ayrı kalan Deivid’in ise dün takımla birlikte idmana çıkması ve çift kalede başarılı bir oyun çıkarması yüzleri güldürdü. Daum’un bir sürpriz yapıp, Sambacı’ya görev verebileceği kaydedildi.





"Kaleci hariç 10 sağlam futbolcumuz var"

Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum Lille maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Futbolcu Emre Belözoğlu da maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.
"ZAMAN HESAPLAŞMA ZAMANI DEĞİL"

Fenerbahçe'nin önemli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu Lille maçı ile ilgili olarak: "Bunu inanarak söylüyorum ki takımımızı favori olarak görüyorum. Bunun için en büyük nedenimiz seyircimizin yarın bizi iyi olaraGönül isterdiki tam kadro olarak mücadele edelim. 11 kişi mücadele edeceğiz. İnanıyorum, kim oynarsa oynasın elinden gelen her şeyi yapacaktır. Herkes aynı isteği gösterecektir diye düşünüyorum.

Hocamız maç öncesinde toplantılar yapıyor. Eksiklerimizi bize bildiriyor. Ben genel anlamda defansif anlamda problemler olduğunu söylemiştim. Fakat son 3-4 haftayı çıkartırsak defansif anlamda da iyi işler yapmıştık. Her maçta gol atıyoruz. Gol yemezseniz maçı kazanırsınız bu bir gerçek. Bunun için dünden itibaren çalışmaya başladık.

Biz içeride çok kırılgan bir yapıya sahip değiliz. Bizler Fenerbahçe'nin futbolcusuyuz. Takımımızın içeride bulunduğu durum, bilmiyorum dışarıdan nasıl gözüküyor ama çok kötü bir durum değil. İyi ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Eğer ortada aleyhimize dönen bir durum varsa bunu değiştirecek olan biziz. Bunu özellikle taraftarımızın desteği ile başarabiliriz. Kadıköy'de en büyük silahımız taraftarımız. Son maçta talihsiz bir olay yaşandı. Biz Güiza'ya taraftarın vereceği desteğin yarısını bile veremeyiz ama inanıyorum taraftarımız ona gerekli olan desteği verecektir. Herkesin birbirine ihtiyacı var.

Zamanın hesaplaşma zamanı olduğunu düşünmüyorum. Yarın da iyi netice alırsak Avrupa'da devam edeceğiz. Ligde de önümüzde yeterli süre var. Birbirimize destek olma zamanı olduğu kanısındaydım."

DAUM: "KALECİ HARİÇ 10 SAĞLAM FUTBOLCUMUZ VAR"

Alman teknik adam Christoph Daum ise; "Evimizde oynuyoruz. Taraftarımızla birlikte apayrı bir güce sahibiz. Taraftarımızın desteği çok önemli. Kadromuzdaki durum çok zor gözüküyor. Dokuz eksiğimiz var belki on olacak. Dolayısıyla yarın görev alacak futbolcularımız kendi mevkiinde değil belki başka mevkilerde oynamak zorunda olacak. Ben eminim verdiğimiz görevi en iyi şekilde yapacaklar.

Yarın ilk defa falan filan kişi oynamadı diye sorulmayacak. (Gülerek) Kaleci hariç 10 sağlam futbolcumuz var. Sağlam olan herkes yarın ilk 11'de yer alacak, bir tek Deivid yedek kulübesinde oturacak. Sahaya çıkacak her futbolcumuza güvenimiz sonsuz. Sonuçta herkese inanıyorum. Her koşulda kulübümüzü iyi bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Maça en iyi şekilde hazırız.

Defalarca Lille'i izlemiştik. İyi tanıdığımız bir takımdı ama izlediğimiz bu maçlarda rakibe ve skora göre farklı bir Lille takımı görebiliyorduk. Bunu bu şekilde analiz etmiştik. Yarın kontraatak düzenibnde oynayan bir Lille bekliyorum. Gerçekten çok süratli kanat oyuncuları var. Aynı zamanda erken baskı kuran takım." dedi.






Fenerbahçe-Lille karşı karşıya

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşı için Fransa'nın Lille takımını ağırlıyor. Fenerbahçe, maça deplasmanda atılan bir golün avantajıyla çıksa da tur atlayabilmesi için rakibini 1-0 veya her türlü 2 farklı skorla yenmesi gerekiyor.
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda TSİ 22:05'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem üçlüsü yönetecek. Fenerbahçe, Lille karşısında alacağı bir galibiyet ile Fransız takımlarına karşı Avrupa kupalarında şimdiye kadarki şanssızlığını da yenmek istiyor. FB-Lille karşılaşması, Fenerbahçe'nin Avrupa arenasındaki 164. maçı olacak. FB, bu maçlarda şimdiye kadar 57 galibiyet, 79 mağlubiyet aldı.
Lille karşısında yapılan ilk maçta, Fenerbahçe'nin golünü Vederson kaydetmişti. Maç öncesi basın toplantısında Emre, avantajlı tarafın Fenerbahçe olduğunu söylerken, teknik direktör Daum ise, takımda 9-10 sakat futbolcu bulunduğunu, Lugano, Vederson ve Baroni'nin oynayamayacağını açıkladı. Bu ise, Lille karşısında FB'nin işini hayli güçleştirecek.


Yas'a mı Tur'a mı?


G.Sarayımız A. Madrid, F.Bahçemiz de Lille ile UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş karşılaşmalarına çıkıyor
Avantaj bizde olduğu halde elenirsek yasa gömüleceğiz; rakipleri eleyip 3. tura çıkarsak sevince boğulacağız




Eski dostlar buluştu


Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz, düzenlediği organizasyonda sarı-lacivertli kulübün eski başkan ve yöneticilerini buluşturdu.


Yılmaz'ın, derneğin Kalamış'taki lokalinin alt katında bulunan 2000 Kalamış Restorant'ta verdiği davette eski başkan Ali Şen ve Şen döneminin önemli isimlerinden Vefa Küçük'ün yanı sıra Hakan Bilal Kutlualp ve Yavuz Kayral Fenerbahçelilerle bir araya geldi. Organizasyonda dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
Cevapla

Tags
fenerden, haberler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Fener Görmek - Rüyada Fener Görmek Açıklaması ve Yorumu - Fener Rüya Tabiri Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 16.01.13 19:19
Fener Balığı (Lophius piscatorius)-Fener Balığı Genel Bilgi-Fener Balığı Resimleri Fenci Balıklar 0 04.05.10 14:11
NBA'den Haberler Jaguar Basketbol 0 26.02.10 10:16
Gs'den haberler Jaguar Galatasaray 0 22.02.10 18:12
Fenerbahçe'den haberler Jaguar Fenerbahçe 0 20.02.10 09:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:38 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2