tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
“Galibiyete Odaklanın”
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
885

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.03.10, 20:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon “Galibiyete Odaklanın”

“Galibiyete odaklanın”

Fenerbahçemiz, Antalyaspor ile 7 Mart Pazar günü sahasında oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki basına açık antrenman saat 17.00'de başladı ve 1 saat 40 dakika sürdü. Antrenman öncesi alt sahada toplanan oyuncularıyla bir toplantı yapan Daum, "Bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok. İçinizdeki takım ruhuna ve mücadele ruhuna güvenin. Hep birlikte Pazar gününe, galibiyete odaklanın" diye konuştu. Daha sonra Roland Koch tüm oyuncularımıza hep bir ağızdan ve yüksek sesle "Savaşmayı ve galibiyeti seviyoruz" sloganını attırdı. Alt sahadaki düz koşunun ardından, üst sahada çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yapan oyuncularımız, yeniden alt sahaya dönerek, burada yaptıkları taktik ağırlıklı çalışmalar antrenmanı sonlandırdı.

Sağ ayak bileğinde ödem bulunan Gökhan Gönül ile sol aşil tendonundaki ağrıları süren Cristian antrenmana çıkmadı ve tedavilerini tesislerde sürdürdü. Sakatlığı süren bir diğer oyuncumuz Özer ise salonda ayrı bir programla çalıştı. Rehabilitasyon süreci süren Uğur Boral da antrenmana katılmadı. Takımımız, 6 Mart Cumartesi günü(Yarın) Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştireceği ve saat 18.00'de başlayacak basına kapalı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.



"Antalyaspor maçı, dönüm maçımız olacak"




Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Ali Bilgin, FBTV'ye açıklamalarda bulundu. Ali Bilgin, "Sakatlığım sona erdi. Takımla çalışmaya başladım ve inşallah dizimden bir sinyal gelmediği sürece eski formuma yeniden ulaşmak istiyorum. Biliyorsunuz ligin bitmesine fazla maç kalmadı, sonlara doğru gidiyoruz. En kısa zamanda formayı giymek istiyorum" diye konuştu.

Ali Bilgin, takımın son haftalarda gösterdiği performansla ilgili olarak, şunları söyledi: "Aldığımız sonuçlarla ilgili pek de memnun değiliz. Ama oynadığımız oyun umut veriyor. Manisaspor ile berabere kaldığımız maçta çok iyi futbol oynayarak 2 puan bıraktık. Tabii ki bunu önümüzdeki maçlarda telafi etmek mecburiyetindeyiz. Daha önce de söyledim,uzun bir zamanımız kalmadı ama ben inanıyorum ki takım yine eski formuna girip, Antalyaspor maçıyla bir çıkışa geçip, sezon sonu da istediğimiz yerde olacak. Bazı şeyleri şanssızlığa bağlayabiliriz. Ayrıca çok sayıda sakatlık oldu. Baktığımızda ilk on birde oynayan 3-4 belki de 5 oyuncu birden eksik duruma düştü. Ondan dolayı takımın az da olsa istediğini elde edememiş gibi bir görüntüsü oldu. Ama onların yerlerine oynayan arkadaşlarımız da ellerinden geleni yaptı. İyi de oynadıklarını düşünüyorum ama şanssızlık da vardı. Belirli maçlarda üstün futbol oynayarak ama skora yansıtamadığımız maçlar olduğundan dolayı biraz şanssızlığa bağlıyorum"

Antalyaspor maçı ile ilgili olarak ise Ali Bilgin, "Bu maç bizim için dönüm maçı olmalı. Fazla maçımız kalmadı. Ne kadar puan verirsek bunun ileriye yönelik telafisinin zor olduğunu biliyoruz. Biz Antalyaspor maçından 3 puan alıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Her maçı final havasında geçireceğiz. Sonunda da inşallah gülen taraf biz olacağız. Antalyaspor iyi bir takım, iyi oyunculara sahip. Ama evimizde oynuyoruz, seyircimizin karşısında. Önemli olan bizim takımımız. İyi oynadığımız takdirde 3 puanı alacağız. Herkesin bizden beklentisi var, özellikle bu sene. Son iki seneye baktığımız zaman istediğimizi gibi gitmedi. Bu sene her sene olduğu gibi, tabi ki şampiyon olmak istiyoruz. O yüzden birbirimizle konuşup ama sonuçta sahada bunu gösterip istediğimizi elde etmek istiyoruz" diye konuştu.



Hürriyet Gazetesi'ne yakışmıyor


5 Mart 2010 tarihli Hürriyet Gazetesi'nin Spor Sayfasında "Kahvaltıda Azizsilin" başlığıyla yayınlanan haber tamamen hayal mahsülü olup, kulübümüzün iç huzurunu bozmaya yönelik bir senaryodur.

Süleyman Arat-Ahmet Ercanlar imzaları altında yayınlanan haberde, Sayın Murat Özaydınlı, Sportif Direktör Aykut Kocaman, Teknik Direktör Christoph Daum, Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanlarından Alex'in de yer aldığı bir kahvaltılı toplantı yapıldığı iddiası yer almaktadır.

Kulübümüzün asbaşkanlarından Sayın Ali Koç'un da aynı mekanda bulunmasına rağmen bu görüşmeye katılmadığı ileri sürülen böyle bir toplantı olmamıştır.

Kaldı ki kulübümüzün asbaşkanlarından olan yöneticimiz Sayın Ali Koç bu ve buna benzer her toplantıya tüm yönetim kurulu üyelerimiz gibi katılır.

Gazetecilik deyimiyle masa başında oluşturulan bu kurgusal haber Hürriyet gibi köklü bir gazetenin yayın ilkeleri ile de çelişmektedir.
Bunu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün iç huzurunu, yönetimin ahengini bozmaya yönelik bir yaklaşım olarak algılamaktayız.

Söz konusu haberi yazan kişileri, bu iddialarını kanıtlamaya, ileri sürülen bu toplantının nerede ve ne zaman yapıldığını ispatlamaya davet ediyoruz.

Hürriyet Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Sayın Enis Berberoğlu'ndan da bu konunun takipçisi olmasını tüm hassasiyetimizle talep ediyoruz.

Saygılarımla
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı



Alex'e 2 maç



Sambacıyı 2 karşılaşmadan men eden PFDK, Nihat Özdemir'e 15 gün hak mahrumiyeti, kulübe de 50 bin lira ceza verdi


İtiraz edilecek

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza'ya 2 maç ceza verdi. Kurul, dün yaptığı toplantıda, 28 Şubat'ta oynanan İstanbul BŞB-Fenerbahçe maçında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle kaptana 2 müsabakadan men cezası uyguladı. Kaptan, Antalya ve G.Birliği sınavlarında yok. Yönetim, Tahkim'de itiraz edecek.

Deivid ya da Semih



Daum, cezalı Alex'in yerine Antalyaspor maçında iki alternatif üzerinde duruyor. Deivid daha şanslı



F.Bahçe'de Alex de Souza'nın yerine Antalya karşılaşmasında kimin oynayacağı merak konusu olurken, Daum iki seçenek üzerinde duruyor. Alman çalıştırıcı, bu açığı Deivid ya da Semih'ten biriyle doldurmaya çalışacak. Deivid de Semih de daha önce birçok maçta forvet arkasında oynadı. Daum'un, Deivid alternatifine daha sıcak baktığı belirtildi.







--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için 4 üye teşekkür etti:
Alt 19.03.10, 22:18   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
 
Mecnun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 16
Konular: 4
Puan Grafiği
Rep Puanı:1030
Rep Gücü:0
RD:Mecnun has much to be proud ofMecnun has much to be proud ofMecnun has much to be proud ofMecnun has much to be proud ofMecnun has much to be proud ofMecnun has much to be proud ofMecnun has much to be proud ofMecnun has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 38
2 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart --->: “Galibiyete Odaklanın”

Paylaşım için teşekkür...
Mecnun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
“galibiyete, odaklanin”, odaklanın”


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İsmi Semâda “Ahmed”, Yerde “Muhammed” Olan EZEL Dini Şiirler-İlahiler 0 07.08.11 23:07
“Bursaspor Yönetimi Geçersiz” Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 01.07.10 10:51
“Tek Büyük Var, O da Fenerbahçe” Jaguar Fenerbahçe 1 22.05.10 16:02
“Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç” Jaguar Fenerbahçe 0 10.04.10 22:03
Arda: “Hedefim Avrupa” Kral Galatasaray 0 19.07.08 11:48


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:03 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2