tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
“Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç”
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
975

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.04.10, 22:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon “Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç”

“Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç”


Fenerbahçemizin başarılı futbolcularından Gökçek Vederson, Fernerbahçe Televizyon'na yaptığı açıklamada Manisaspor karşılaşmasının Ziraat Türkiye Kupası'na giden yolda büyük önem taşıdığını ve ilk maçın da avantajıyla Manisa'dan final biletiyle dönmek istediklerini söyledi. Vederson, ilk maçtaki 2-0 galibiyete rağmen, deplasmandaki bu mücadeleye kazanmak zorunda oldukları bir maç gibi çıkacaklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nı bu yıl kazanmayı hedeflediklerini belirten Vederson, "Manisaspor karşılaşması bizim hedeflerimize ulaşmamız açısından çok önemli bir karşılaşma. Öncelikle ilk karşılaşmada elde ettiğimiz iki gollük bir avantajımız var. Bu avantajı en iyi şekilde kullanıp, finale kalmayı amaçlıyoruz. Biz takım olarak her maçı ayrı bir ders olarak görüyoruz ve her karşılaşma sonunda bir şeyler öğreniyoruz. Bizim için Bursaspor'a karşı oynadığımız çeyrek final rövanş maçı da çok önemli bir dersti. 3-0'ın rövanşında Bursaspor karşısında oldukça sıkıntı çektik. Ama artık her konuda daha dikkatli davranıyoruz. 2-0 galibiyetimizle sonuçlanan Manisaspor karşılaşmasının rövanşına tamamen kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacakmış gibi hazırlanıyoruz. Kendi evimizde sağladığımız avantaja rağmen aynı ciddiyetle rakip sahada oynayarak finale çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş maçında avantajımız taraftarımız
Türkcell süper Lig'deki şampiyonluk yarışında da final haftalarına girdiklerini dile getiren Vederson, "Manisaspor maçının ardından Beşiktaş karşılaşması için hazırlanacağız.Beşiktaş maçı bizim için şampiyonluk yolunda çok önemli bir sınav olacak. Kupada Manisaspor'u elemek zorunda olduğumuz gibi, ligde de Beşiktaş'ı kendi sahamızda mağlup etmeliyiz. Beşiktaş maçında bizim en büyük avantajımız taraftarımız olacak ve onlardan aldığımız güçle sahadan galibiyetle ayrılarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum" dedi.

Pillerimi doldurdum

Kayserispor karşılaşması sonrası Brezilya'ya giderek yeni doğan ikiz kızlarını gören Gökçek Vederson, ailesinin yanında moral depoladığını belirterek,"Brezilya'da tabiri caizse pillerimi doldurdum.Moral motivasyon anlamında eşimi, büyük kızımı ve ailemizin yeni fertleri minik kızlarımı görmek bana çok iyi geldi. İkiz kızlarımı hiç görememiştim, onları gördüm. Büyük kızımla ve eşimle hasret giderdik. Ailemi ve sevdiklerimi görmek bana gerçekten de iyi geldi. Brezilya'daki sel felaketi nedeniyle çok hüzünlü olaylar yaşadık. Ben de ailemi işlemleri tamamlayamadığımız için getiremedim. En kısa zamanda onları İstanbul'a getireceğim" ifadelerini kullandı.



“Fenerbahçe’de çok mutluyum”


Oyuncumuz Cristian Baroni, bugünkü Milliyet Gazetesi'nde Mehmet Çiftçi imzasıyla ve Haber Türk Gazetesinde, kendi ağzından yayınlanan haberlerin tamamen yalan olduğunu söyledi. Ne Corinthians Radyosu'nu ne de başka bir yayıncı olmak üzere hiçbir medya kuruluşuna Fenerbahçe aleyhinde açıklamalar yapmadığını belirten Baroni, "Fenerbahçe Spor Kulübü ile 5 senelik sözleşmem var. Burada bulunmaktan çok mutluyum" dedi.

Cristian Baroni gerçek dışı haberler üzerine resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan Cristian Baroni, "Bugünkü gazetelerde benim hakkımda yazılan bir takım haberleri üzülerek okudum. Bu haberler, tepeden tırnağa yalandır. Ben kimseye, hiçbir şekilde, Fenerbahçe aleyhinde bir açıklama yapmadım, yapmam da mümkün değildir. Fenerbahçe Spor Kulübü ile 5 senelik sözleşmem var. Burada bulunmaktan çok mutluyum, Fenerbahçe benim kariyerime devam ettiğim, ailemin ve çocuklarımın geleceği için çalıştığım kulübümdür. Bir kez daha söylemek istiyorum: Fenerbahçe çatısı altında bulunmaktan ve İstanbul'da yaşamaktan son derece mutluyuz. Benim çevremdeki herkes bunu çok iyi biliyor" dedi.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
“kazanmak, bir, mac”, maç”, oldugumuz, olduğumuz, zorunda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İsmi Semâda “Ahmed”, Yerde “Muhammed” Olan EZEL Dini Şiirler-İlahiler 0 07.08.11 23:07
“Bursaspor Yönetimi Geçersiz” Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 01.07.10 10:51
“Tek Büyük Var, O da Fenerbahçe” Jaguar Fenerbahçe 1 22.05.10 16:02
“Galibiyete Odaklanın” Jaguar Fenerbahçe 1 19.03.10 22:18
Arda: “Hedefim Avrupa” Kral Galatasaray 0 19.07.08 11:48


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:16 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2