tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Miroslav Stoch “Sertliğe tekniğimizle yanıt veriyoruz”
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
608

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 09.11.10, 12:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Miroslav Stoch “Sertliğe tekniğimizle yanıt veriyoruz”

“Sertliğe tekniğimizle yanıt veriyoruz”
Oyuncumuz Miroslav Stoch’un, Fenerbahçe Gazetesi’nin 83. sayısında yayınlanan "Rakiplerimizin sertliğine tekniğimizle yanıt veriyoruz" başlıklı röportajı şöyledir:


"Son Dünya Kupası’nın sürpriz takımlarından Slovakya’nın göze batan futbolcularından birisiydi. Futbol için oldukça ufak sayılabilecek boyuna rağmen, sürati, ters çalımları ve rakip kalecileri avlayan diyagonal pas ve şutlarıyla futbol çevrelerinin dikkatlerini çeken bu gencin ismini herkes biri birine sora olmuştu.
Ancak Miroslav Stoch’un çok daha önceden farkına varanlar da vardı!.. Aykut Kocaman uzun zamandır izleyip göz koyduğu bu gencin işi çoktan bitirilmiş, Fenerbahçe yönetimi rakip kulüplerden hızlı davranarak,diğer taliplerini bir kez daha "Yaya bırakmıştı!.."
Beşiktaşlı forvet Holosko, Ankaragücü’nün golcüsü Vittek ile birlikte ülkemizde top koşturmaya başlayan "Mino" lakaplı Stoch’un, 10 yabancıyı kadrosunda bulunduran Fenerbahçe’de forma şansı bulabileceğinden kuşku duyanlar, kısa sürede yanıldıklarını anladılar. Dünya Kupası nedeniyle sezon başı hazırlık kampına katılamayan diğer bazı yabancı futbolcu arkadaşları gibi, uyum sorununu atlattıktan sonra ortaya koyduğu performansla önce teknik kadronun, sonra da taraftarın gönlünü kazanmasını bildi..
Bir kısım taraftar grubu ve bazı futbol otoritelerinin yeni bir " Ribery geliyor!.." şeklinde yorumladıkları Miroslav Stoch gazetemizin bu sayısının konuğu oldu..

- Öncelikle senin "Mino" lakaplı olduğunu duyduk. Bunun anlamı nedir ve bu lakabı seviyor musun?
"Özel bir anlamı yok.. Ailem beni bu lakapla çağırmaya başladı ve bu lakap da adeta üzerime yapıştı,kaldı.. Artık herkes bana bu şekilde hitap ediyor. Yalnız doğrusunu söylemem gerekirse bu isim hoşuma gitmiyor da değil hani!.."

- Yıllarca Chelsea de oynadın.. Burada oynaman futboluna ne yönde katkı sağladı?
"Chelsea bana çok şey verdi.Çok küçük yaşlarımda beni izleyerek keşfedenlere şükran borçluyum..Daha 16 yaşımda orada, dünya starlarının arasında yer almaya başladım. Çok dikkatli ve çalışkan bir öğrenci gibi onları izleyerek orada çok fazla şeyler öğrendim..Dolayısıyla bütün bunlar futboluma büyük katkı sağladı..Şimdi bir büyük kulüp olan Fenerbahçe’de oluşumu da işte orada öğrendiklerime borçluyum.."

- Yedek ve sakat olduğun dönemlerde neler yaşadın?
"Kısa bir süre sakat kaldım ve çok önemli bir sakatlık değildi. Sadece birkaç maç oynayamadım. Tabii ki bazı zamanlarda kenarda oturduğum oluyor. Ama bu hocamızın kararıdır. Ona sonuna kadar güveniyorum ve saygı duyuyorum.
Yedek kalmam beni daha çok itiyor. Müthiş bir azimle çalışıyorum.. Sonuçta şampiyonluk yolunda hepimizin fedakârlıklar yapması gerekiyor. Yabancı kontenjanı yüzünden bazen yedek kalabiliyoruz. Ama yılmadan çalışmalarımıza devam etmemiz gerektiğine inanıyorum..
Taraftarımız bizlere karşı aşırı toleranslı davranıyor. Ancak bizlerin de onların bu hoşgörülerini suiistimal etmeden, tüm gücümüzle takım oyununa katkı sağlamamız gerek. Bütün arkadaşlarım da bunun bilincinde.."


- Saha dışındaki yani özel hayatındaki Stoch’dan bahsedebilir misin?
"Ben de herkes gibi normal bir şekilde yaşıyorum..İstanbul’a ve çevreme alışma dönemindeyim. Genellikle günümü ailemle birlikte geçiriyorum.. Fırsat buldukça alışverişe gidiyoruz, gezmeye çıkıyoruz.. Antrenmanlar dışında bu şekilde geçiyor hayatım..Fenerbahçe taraftarının sıcak ve yakın ilgisi beni ve ailemi gerçekten çok mutlu ediyor..

- Fenerbahçe’nin şu anki durumundan bahseder misin?
"Sezon başında çok iyi futbol oynamamamıza rağmen şu anki durumumuz çok iyi. Artık takım olarak oturmuş vaziyetteyiz.Tek sorunumuz bir türlü yakamızı bırakmayan sakatlıklar..Bunların çoğunluğunun rakip takım oyuncularının çok aşırı güç kullanmalarından gelmiş olması da işin diğer bir ilginç yanı..
Bütün yaşanan bu olumsuzluklara rağmen, uzun süreçli bu mücadelede şampiyonluğun en büyük favorisi yine biziz!.."


- Savunmaya yardımda daha etkisiz olduğun söyleniyor. Bu doğru mu? Kendini nasıl buluyorsun?
"Savunmada fazlaca etkili olamamam çok büyük bir sorun değil. Çünkü aslında ben ileriye dönük oynayan bir kanat oyuncusuyum. Bu nedenle hep golü düşünürüm. İleriye,ofansa yardım etmeye çalışırım..
Tabii ki defansa da yardım etmem gerektiğinin farkındayım. Bu yönde çok çalışıyorum ve ileride her iki yönde de etkili olduğumu herkese göstereceğim. Bu bir süreç işidir.."


- Türkiye Ligi için ne düşünüyorsun? Son zamanlarda sertlikten çok fazla söz edilmeye başlandı.. Yani, Avrupa’ya oranla Türkiye’de rakipler daha mı sert?
"Gerçeği söylemem gerekirse, büyük bir sürpriz yaşadım buraya geldiğimde.. Hızlı, süratli ve fiziksel dayanıklılığa dayalı bir oyun anlayışı var. Burada 4-5 takım ligde şampiyonluk için yarışıyor ve ben de bu takımlardan en büyüğü ve iddialısının kadrosundayım..
Sertlik konusuna gelecek olursak, evet rakiplerimizin çok sert olduğu doğru.. Ama bütün bunlarla bir şekilde mücadele etmemiz ve maçlarımızı kazanmamız gerekiyor."

- Fenerbahçe taraftarını nasıl buluyorsun ve onlara bizim aracılığımız ile bir mesajın var mı?
"Taraftarımız bizi iyi günde ve kötü günde destekliyorlar. Hem kendi evimizde, hem deplasmanlarda, sonuç ne olursa olsun, bizi sonuna kadar yürekten destekleyen bir taraftarımız var.
Onlardan tek isteğim, her zaman bizi bu şekilde desteklesinler. Futbolcular olarak sezon sonunda onlara en büyük armağanı, yani şampiyonluğu vermeye hazırız." "

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
“sertlige, miroslav, stoch, teknigimizle, veriyoruz”, veriyoruz”, yanit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
İsmi Semâda “Ahmed”, Yerde “Muhammed” Olan EZEL Dini Şiirler-İlahiler 0 07.08.11 23:07
Miroslav Stoch Biyografisi - Miroslav Stoch Kimdir - Miroslav Stoch Hayatı İpek Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 27.12.10 17:24
Adnan Polat, Lig Tv'de katıldığı programda, Miroslav Stoch'un transferi hakkında konu Jaguar Galatasaray 0 11.06.10 10:52
Fenerbahçe, Chelsea'li orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı. Jaguar Fenerbahçe 0 10.06.10 18:11
“Tek Büyük Var, O da Fenerbahçe” Jaguar Fenerbahçe 1 22.05.10 16:02


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:03 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2