tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Çok Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
744

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 10.11.10, 18:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Çok Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

Faturayı taraftara kesti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım uzun süren sessizliğini bozuyor. Lig TV'de Sinan Engin ve Melih Gümüşbıçak'ın sorularını yanıtlıyor.

Aziz Yıldırım'ın programdaki açıklamaları şu şekilde

"BİZDEN ÖNCE KİMSE ATATÜRK'Ü SÖYLEMİYORDU"

"
Fenerbahçe
'nin Atatürk'ün kulübü olduğunu biliyoruz, biz onla gurur duyuyoruz. Bizden önce kimse söylemiyordu ama şimdi moda oldu. Ulu Önder'i saygıyla anıyoruz. Diğer kulüplerin Atatürk'le düşüncelerini belirtmekten mutluyuz.

"1. adam olarak başkan olmak sorumlu kişi olmak farklı... İyi şey de kötü şeyde de sorumluluk yaşıyorsunuz. 1992 yılında sadece voleybola bakıyordum. Şimdi işim daha zor"

"Fenerbahçe Spor Kulübü diyoruz. Fenerbahçe futbol takımı demiyoruz. 9 branşta yarışmalara katılıyoruz. 80 tane kategoride yarışıyoruz. 1500 tane sporcumuz var."

"ŞAMPİYONLUK TARAFTAR YÜZÜNDEN GİTTİ"

"Bilica'ya yapılan yanlıştır. Maç içinde tepki koyulmaz, maç sonrası tepkisi koyulabilir. Taraftar geçen sene de bu yanlışı yaptı.. Bursa maçında 2-1 öndeyken Güiza'yı ıslıkladılar. O sırada başka bir oyuncunun ismini söylediler. Karışıklık oldu,
gol
yedik, 3-2 yenildik. Bu da şampiyonluğa mal oldu. Hesaplaşma sezon sonunda yapılabilirdi.

"SON 10 SENEDE ALEX GİBİ KİM GELDİ?!"

"Bazı değerleri kabul ettiğimiz gibi yok olmasını kabul etmek de zor geliyor. Alex, Fenerbahçe için değerdir. Oynar oynamaz Aykut Kocaman'ın tercihidir. Alex'den bazen memnunuz bazen değiliz. Sonuçta Alex robot değil. Gider mi, kalır mı şimdiden konuşmak zor. Alex çok karakterli, çok düzgün bir oyuncu. İleride kendisini Fenerbahçe'de görmekten mutluluk duyarız. Alex bir değerdir. Onu hedef göstermek yanlış. Başarıda da başarısızlıkda da ortak değerlendirmek gerekir. Basın sürekli kendisinden bahsediyor. Ben olsam bende geleceğimi düşünürdüm. Alex'in kafasında soru işareti olması normal. 10 senede Alex gibi kim gelmiş?

"ŞAMPİYONLUK TARAFTAR YÜZÜNDEN GİTTİ"

"Bilica'ya yapılan yanlıştır. Maç içinde tepki koyulmaz, maç sonrası tepkisi koyulabilir. Taraftar geçen sene de bu yanlışı yaptı.. Bursa maçında 2-1 öndeyken Güiza'yı ıslıkladılar. O sırada başka bir oyuncunun ismini söylediler. Karışıklık oldu, gol yedik, 3-2 yenildik. Bu da şampiyonluğa mal oldu. Hesaplaşma sezon sonunda yapılabilirdi.

"MİLLİ TAKIMIN GELECEĞİNİ HAZIRLADIK"

"
Dünya
Şampiyonası'nda Türkiye 2. oldu. Kimse kulüplere teşekkür etmedi. Basketbol Milli takımının Dünya ikinciliğinde de kamuoyu Efes'e ve Fenerbahçe'ye teşekkür etmeli. Herkes Tanjevic'i dışlarken, biz ona sahip çıktık. Aynı zamanda milli takımın geleceğini hazırladık. Milli takımın 3 pivotu bizden çıktı. Temenimiz bu başarının devam etmesi."

"HAKEMLERDE ART NİYET YOK, BECERİKSİZLİK VAR"

"Hakemlik kolay şey. Çünkü kurallar var. Hakemliği zorlaştıran yine hakemler. Kuralları uyguladıktan sonra tartışma ortadan kalkar.

Hakem hatasına en taze örnek G.Saray, Ankaragücü maçında top durmadan kullanıldı, gitti gol oldu. Bu bir hakem hatasıdır. Köşe vuruşları, taç atışları, kasti fauller cezalandırılmalı. Ofsayt kaçabilir. 1-2 metreyi görmüyorsan o zaman sadece sorun var. Bunları yaptığın zaman Türk hakemliği çok daha ileriye gidecektir. Biraz da atamalara dikkat etmeliler.

ANELKA'NIN İSYANI!

"Türk futolunun ilerlemesi için sahada rakibi "nasıl durduracağız" değil, "nasıl yeneceğiz" diyen hocaların gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyunu kitlemek yerine açık oynansa futbol daha da güzelleşecek ve seyir zevki artacak.

Size bir örnek vereyim; Anelka bir gün geldi, ayrılmak istediğini söylediler. Oturdum, konuştum; 'Paranı alıyor musun?' dedim, 'Sıkıntı yok' dedi. "Benden veya hocadan şikayetin var mı?" dedim. "Yok" dedi. "Neden gitmek istiyorsın" diye sorunca 'Burada futboldan zevk almıyorum' dedi. 'Sahaya çıkıyorum ancak futbol oynayamıyorum' dedi. Daha sonra anlattık Türkye'de her zaman böyle olmadığını ve sonra kaldı. Yani antrenörler durdurmak yerine kazanmak için çıkmalı, hakemler de sertliğe izin vermemeli, görkülerini çalmalı.

"HOCAYA MÜDAHALE ETMEM GEREK"

"Bazı şeylere müdahale edilebilir. Ben şimdi şunu oynat, şunu oynatma diyebilirim. Şimdi soyunma odasına iniyorum, müdahale etti diyorlar. Mesela idmana gitme amacımız, sizle birlikteyiz. Beraberiz, dikkat edin aman anlamında. Konuşma da yapabiliriz. Milan'da Galliani'yi mesela onların soyunma odasına ben götürdüm. Orada ayıp olmuyor, biz de oluyor. Bunları aşmak lazım, soyunma odasına girip girmemekle hiçbir şey olmaz." dedi.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
aciklamalarda, aziz, aziz yıldırım, baskani, bulundu, carpici, cok, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu, fenerbahce, fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım çok çarpıcı açıklamalarda bulundu, kulubu, yildirim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Kulüple İlgili Çeşitli Açıklamalarda Bulundu Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 15.10.11 14:53
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Konuştu Jaguar Fenerbahçe 0 26.05.11 19:30
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Bucaspor Yenilgisi Sonrası Adeta Çileden Çıktı. Jaguar Fenerbahçe 0 22.12.10 19:35
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Başkanı'na sordu: Kardeşini Rüştü Reçber'e Niçin Gönderdi Jaguar Beşiktaş 0 20.05.10 08:36
Galatasaray'ın yeni transferi Radyospor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu Jaguar Galatasaray 0 21.04.10 13:08


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:06 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2