tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Galatasaray
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Galatasaray Galatasaray taraftarının köşesi,galatasaray spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Galatasaray
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
606

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.04.10, 09:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Galatasaray

Galatasaray'da Arda şoku!

F.Bahçe maçı sonrası ağrılarından dolayı yataktan kalkamıyor.

MR çektiremeyen kaptan, yakınlarına “En az 3 hafta oynayamam” dedi.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray’da sıkıntı diz boyu... F.Bahçe maçına kadar şampiyonluk için ümitlenen Cimbom’da, derbi sonrası planlar suya düşerken, Arda’nın sakatlığıyla da dertler daha da çoğaldı...

Mehmet Topal ile antrenmanda çarpışan ve belinden sakatlanan, akabinde de Trabzonspor maçında forma giymeyen kaptan derbiye saklanmıştı. Ancak ağrıları geçmeyen yıldız futbolcu yeteri kadar antrenman yapmamasına rağmen tarihi maçın kadrosuna alındı.

Ağrı kesici iğne oldu

Ağrılarına rağmen stada gelen Arda’ya acıları sona ermeyince ağrı kesici iğne yapıldı. Fizyoterapist ile birlikte ısınma hareketleri yapan sarı kırmızılı takımın gözdesinin belindeki ağrısı yüzüne yansıyınca teknik ekip tedirgin oldu. Maçın önemi doğrultusunda Arda oynamak istedi, Rijkaard da onu oyuna soktu.

Hatasını kabul etti

Dün ağrıları artan yıldız futbolcu kulüp doktoruyla konuştu, MR çekilmesine karar verildi. Ancak ağrılarından dolayı yataktan dahi kalkamayan ve Sivas maçında kesinlikle oynamayacak olan kaptanın yakınlarına, “En az 3 hafta oynayamayacağım” dediği öğrenildi. Rijkaard da, “Arda’yı oynatmam hataydı” diyerek oyuncusunu zor duruma soktuğunu kabul etti.
Susuyorsak saygımızdan...

Polat, mazbata töreninde yaptığı konuşmada net mesajlar verdi.

Galatasaray'da hafta sonu yapılan kongrede yeniden başkan olan Adnan Polat, mazbata töreninde yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Rijkaard ile kesinlikle yollarını ayırmayacaklarını ifade eden Polat, "Susuyorsak saygımızdandır" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, derbi maçta Fenerbahçe’ye yenilerek ligde önemli bir yara alan takımlarının, şampiyonluk yarışında hala iddialı olduğunu söyledi.

Mecidiyeköy’deki kulüp binasında gerçekleştirilen mazbata töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, önlerinde kritik bir dönem olduğunu belirtirken, "Özellikle profesyonel futbol olarak baktığımızda, gelecek 7 haftada mücadelemizi en üst seviyede sürdüreceğiz. Teknik direktörümüz, teknik heyetimiz, idari kadrolarımız görevinin başındadır. Herhangi bir değişiklik söz konusu değildir" dedi.

Şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın iddiasının devam ettiğini aktaran Polat, "Galatasaray’ın en az 3 rakibi kadar şansı vardır. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Bizim için bu 7 haftalık süreç, gerçek Galatasaraylıların yüzünü göstereceği, futbolcuların performanslarını sergileyeceği bir dönem olacaktır" diye konuştu.

"RİJKAARD’LA GELECEK SEZON DA BERABERİZ"

Adnan Polat, Fenerbahçe derbisinin ardından eleştirilerin hedefi olan isimlerden teknik direktör Frank Rijkaard’ın gelecek sezon da takımın başında olacağını bildirdi.

Galatasaray’da teknik heyetin görevinin başında olduğunu vurgulayan başkan Polat, "Rijkaard’ın iki yıllık sözleşmesi vardır ve önümüzdeki sezonda da beraber olacağız. Kim ne derse desin, nasıl yorumlarsa yorumasın, biz teknik direktörümüzden memnunuz ve kendisiyle devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"FRANCO İLE İLGİLİ İTHAMLAR VAR"

Derbi maçta yediği hatalı golle gündeme oturan Arjantinli kaleci Leo Franco hakkında basında yer alan bazı yorumlara tepki gösteren Adnan Polat, yapılan ithamların "saçmalık" olduğunu kaydetti.

"Futbolcularımızla ilgili asılsız söylemler duyuyoruz. Kalecimiz Leo Franco’yu itham eden sözler duyuyoruz. Hem Franco, hem de topyekün Güney Amerikalı, Arjantinli oyuncular itham altında bırakılıyor. Böyle saçma bir yaklaşım olamaz" diyen Polat, "Lütfen herkes aklıselimle hareket etsin.

İnsanları karalamak bu kadar ucuz olmamalı. Evet, Franco hatalı gol yemiştir, yiyebilir. Herkes hata yapabilir. Ama bu şekilde ithamları hiç doğru bulmuyoruz" şeklinde görüş belirtti. Vatan

AZİZ YILDIRIM’A GÖNDERME

Adnan Polat, derbi maç öncesi basın toplantısı düzenleyerek, yapılan hakem hatalarını gündeme getiren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a göndermede bulunurken, bu şekilde menfaat sağlandığını savundu.

Galatasaray Kulübü olarak hiçbir maçtan sonra hakemlerle ilgili, onları rencide edecek, kıracak açıklamalarda bulunmadıklarını anlatan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak görüyoruz ki, seslerini yükseltenler, kendi lehine imkanlar çıkartmaya başladı. Bizim sessizliğimiz, federasyona olan saygımızdandır. Biz federasyonumuza güveniyoruz, ama sessizliğimizin esas nedeni de efendiliğimizdir.

Bu yanlış anlaşılmasın. Hakem atamalarında Merkez Hakem Kurulu’nun dikkatli davranmasını istiyoruz. Son 3 haftada yapılan atamaların hiçbirinden memnun olmadığımızı söyleyeyim. Hakemlerimizden de, herkese eşit mesafede kuralları uygulamalarını özellikle rica ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konularla ilgili daha genişletilmiş bir basın toplantısı yapacağız."

BASINA UYARI

Medyada yer alan bazı haberlerden kulüp olarak duydukları rahatsızlığı basın mensuplarına aktaran Adnan Polat, kulübü sıkıntıya sokacak şekilde yanlış haberlerden kaçınılmasını istedi.

"Kulübün içini karıştıracak şekilde" haberler yapılmamasını isteyen Polat, şu ifadeleri kullandı:

"Bu dönemde haberciliğe, eleştirilere, yorumlara saygı gösteriyoruz ve yine göstereceğiz. Ancak, etik dışına çıkanlara da gerekli ikazları yapacağız.

Devam etmeleri halinde kulüp olarak kapılarımızı kapatacağız. Eleştirilere, olumlu veya olumsuz yorumlara saygılıyız, ama gerçek olmayan haberlere, bizi kasıtlı olarak rahatsız etmek için yapılan şeylere tavrımızı koyacağız. Siz de işinizi iyi yapın, biz de işimizi iyi yapalım. Ama son dönemde çıkan haberlerden ciddi rahatsızlık duyuyoruz."


Başkanı üzdük



G.Saray Teknik Direktörü Rijkaard, "F.Bahçe'yi mağlup edip, başkan Polat'a derbi zaferi yaşatmalıydık" dedi


Fenerbahçe derbisi sonrası sert eleştiriler alan teknik direktör Rijkaard'ın tek tasası başkan Adnan Polat'ı üzmek. GS TV'ye konuşan Hollandalı, Polat'ın "Seçilirsem Rijkaard'la devam edeceğim" sözlerinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Beni üzen taraf son aldığımız kötü neticeler. Başkanımızı üzdük. Oysa Fenerbahçe'yi devirip başkanımıza derbi zaferi yaşatmalıydık. Diğer eleştirilere kulak asmıyorum" dedi.

FRANCO HATALIYDI
İlerleyen dönemlerde çok daha iyi bir G.Saray seyrettireceklerinin sözünü veren Frank Rijkaard, "Güzel bir gelecek bizi bekliyor ve başkanımız da bu geleceğin çok önemli bir parçasıdır" diye konuştu. Arda'yı sakat olduğu halde F.Bahçe maçında oynatarak yanlış yaptığını kabul eden tecrübeli teknik adam, derbide taç atışlarına önlem almadıklarını ve kaleci Leo Franco'nun hatalı bir gol yediğini de açıkladı.



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
galatasaray


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Fotografları - Zaman Tüneli Galatasaray Kapak Resimler Kartal Network ve İnternet 2 17.10.15 13:49
Galatasaray Duvar Kağıtları 2012 - Galatasaray Wallpaper ASYA Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 1 04.03.15 13:54
GalataSaray Duvar Kağıtları - Galatasaray Wallpapers Okyanus Wallpaper-Duvar Kağıtları-Ekran Koruyucu 14 09.05.13 21:57
Schalke 04 Galatasaray Maçı Sonucu - Galatasaray Schalke 04 Maç Sonucu Kartal Galatasaray 0 12.03.13 23:15
Joao Alves De Assis Silva Biyografisi,Galatasaray Jo Kimdir?Galatasaray Jo Okyanus Futbolcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 23.01.10 05:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:18 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2