tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Güncel Haberler Aktuel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güncel Haberler Aktuel Türkiyeden günlük,güncel haberler,sıcak haberler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Beko, çin'de Bedava çamaşır Yıkadı Marka Bilinirliği Yüzde 93 Arttı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
742

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.11.08, 07:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Beko, çin'de Bedava çamaşır Yıkadı Marka Bilinirliği Yüzde 93 Arttı

BEKO, ÇİN'DE BEDAVA ÇAMAŞIR YIKADI MARKA BİLİNİRLİĞİ YÜZDE 93 ARTTI

Arçelik A.ş., Çin Pazarında Beko Markasının Tanıtımı ve Marka Bilinirliğinin Artması Amacıyla, Şanghay'da 'Beko Washes Shanghai' (Beko Şanghay'ı Yıkıyor) Ücretsiz Çamaşır Yıkama Etkinliği Gerçekleştirdi. Şanghay'da Zhong Shan Park Alanında Gerçekleştirilen 'Tanıtım ve Ücretsiz Çamaşır Yıkama, Kurutma' Etkinliğine Şanghay'ın 12 Bölgesinden Gelen Yaklaşık 300 Bin Kişinin Katıldı Belirtildi.


Arçelik A.Ş., Çin pazarında Beko markasının tanıtımı ve marka bilinirliğinin artması amacıyla, Şanghay’da ’Beko washes Shanghai’ (Beko Şanghay’ı yıkıyor) ücretsiz çamaşır yıkama etkinliği gerçekleştirdi. Şanghay’da Zhong Shan Park alanında gerçekleştirilen ’Tanıtım ve ücretsiz çamaşır yıkama, kurutma’ etkinliğine Şanghay’ın 12 bölgesinden gelen yaklaşık 300 bin kişinin katıldı belirtildi.
Dev makine kuruldu


Arçelik’in Zhong Shan Park alanına kurduğu dev Beko çamaşır makinesi ile tüketicilerin gözünde ’Beko=çamaşır yıkamak’ algısının pekiştirilmesini hedeflediği kaydedildi. Yan yana dizilen Beko marka çamaşır makineleri ve kurutucularla ziyaretçilere ücretsiz çamaşır yıkama ve kurutma imkanı da sağlandı.

Bilinirlik yüzde 93 arttı
Arçelik, kampanya sırasında 295 kişinin 1.307 adet çamaşırının ücretsiz yıkarken, toplamda 27 bin 360 adet yıkama demosu yaptı. Çin basınında geniş yer alan kampanya sonucunda Beko markasının bilinirliğinin yüzde 93 arttığı belirtildi.
Kampanya satışa yansır
Beko Electrical Appliances Co. Ltd. Ülke Müdürü Kürşat Coşkun, "Beko markamızın Çin pazarındaki bilinirliğini artırmayı hedefleyen ’Beko washes Shanghai’ kampanyası ile Çinli tüketicilerimizle bir araya gelerek onlarla yüz yüze görüştük. Ziyaretçilerimize çamaşırlarını ücretsiz yıkama imkanı vererek, Beko çamaşır makinesinin üstün fonksiyonlarını bizzat kullanarak hem ürünümüzü hem de markamızı yakından tanımalarını sağladık" dedi. Potansiyel müşterilere ulaşmaya çalıştıklarını belirten Kürşat Coşkun, şöyle konuştu: "Çinli tüketicilerin Beko markasını tercih etmeleri yönünde olumlu bir etki yaratmak istedik. İnanıyorum ki bu kampanyanın etkisi kısa sürede satışlarımıza da olumlu şekilde yansıyacak.
100 bin adet satışa ulaştı
Uluslararası pazarda markalarıyla büyüme stratejisi doğrultusunda Arçelik, 2005 yılında Şanghay’da pazarlama ve satış şirketi kurdu. Çin’e ilk ihracatını 2006’da bulaşık ve çamaşır makinesi ile gerçekleştirdi. Bu pazarda aldığı yatırım kararının ardından, 2007’de çamaşır makinesi üreten ’Changzhou Casa-Shinco Electrical Appliances Co. Ltd’ şirketini satın aldı. Şirketin ismini ’Beko Electrical’ olarak tescil ettirdi. Çin’de yıllık 100 bin adet beyaz eşya üretim ve satışı gerçekleştiren Arçelik, bu pazarda büyümenin yanısıra Kuzey Amerika ve Asya-Pasifik bölgeleri için öngördüğü büyüme stratejisine de ivme kazandırmayı hedefliyor.
Çin’in 12 kentinde 200 noktada satılıyor
ARÇELİK, Çin’de Shanghai, Suzhou, Wuxi, Qingdao, Changcun, Ningbo, Dalian, Xian, Zhengzhou, Xinjiang, Beijing ve Guangzhou olmak üzere 12 şehirde ve 200’ü aşkın noktada Beko markalı ürünlerini satışa sunuyor. 2009 yılında Çin’in diğer şehirlerine girmeyi planlayan Arçelik’in Çin’de 15 mağazası bulunuyor.
08.11.2008 01:37
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
93, artti, bedava, beko, bilinirligi, camasir, cinde, marka, yikadi, yuzde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Çamaşır Görmek - Rüyada Çamaşır Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çamaşır Rüya Tab Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 31.10.16 23:13
Rüyada Marka Görmek - Rüyada Marka Görmek Açıklaması ve Yorumu - Marka Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 20.07.12 20:25
Bedava Char - Bedava Karakter Mavi Lord Metin2 0 24.11.09 05:34
2010 memur zammı yüzde 2.5 + yüzde 2.5 tualim Güncel Haberler Aktuel 0 17.10.09 19:48
Testlere Rağmen Down Sendromu Arttı Güllü Sağlık Haberleri 0 21.12.08 20:37


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:52 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2