tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Güzellik-Bakım-Makyaj
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güzellik-Bakım-Makyaj Çirkin insan yoktur . Bakımsız insan vardır .... Makyaj teknikleri,bakım önerileri,zayıflama,diyet,maskeler,cilt bakımı,güzellik önerileri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kilo Vermek İçin En İyi Yollar
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
825

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.11.10, 19:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kilo Vermek İçin En İyi Yollar

Kilo Vermek İçin En İyi Yollar

Zayıflama trendleri - Kilo vermenin yolları

Kilo vermek için en çok başvurulan yollar

Ülkemizde kilo verme trendleri mevsimlere, sosyal yaşama, gelire ve iş yaşamına göre değişiyor. İşte kilo vermek isteyenlerin en çok tercih ettikleri yollar.



Deneme yanılmayla diyet

Çoğu kadın yaza hazırlık için sıkı bir diyete başlamış durumda… Bazıları uzmanlara başvurup zayıflamayı tercih ederken çoğu kadın gazete, dergi gibi yayınlar ile internette yayınlanan zayıflama listelerini ugygulayarak kilo sorunundan kurtulmaya çalışıyor. Kulaktan dolma bilgilerle zayıflamaya çalışanlardan bazıları başarılı olsa da bazıları diyetlerini yarım bırakabiliyor.


Uzman kontrolünde diyet

Uzman kontrolünde zayıflayan kadınlar beslenme stillerini yaşam tarzı olarak benimsediklerinde yeniden kilo sorunu yaşamayabiliyor ancak zayıflama sonrası eski alışkanlıklarına dönenler ise malesef yeniden diyetisyenlerinin kapılarını çalıyor.


İlaç ve bitkisel desteklerle zayıflama

Kısa sürede zayıflattığı belirtilerek satışa sunulan zayıflama çayları ve ilaçları, yorulmadan kilo vermek isteyen kadınların tercih ettiği ikinci yol.. Diyetisyenlerin sağlıksız ve zayıflama başarısını düşüren etken olarak gördükleri seçeneğe olan talep kolayca zayıflamak isteyen kadınların fazlalığını gösteriyor.


LPG - Lipoliz - Korboksi - pasif jimnastik

Dermatolog, güzellik uzmanları ve estetisyenler tarafından uygulanan pasif ve kolay zayıflatma yöntemleri de kadınları cezbediyor. Her geçen gün artan merkezlerde, özel cihazlarla uygulanan yöntemlerle, belirlenen seanslar sonrasında zayıflanmak mümkün olabiliyor. Burada önemli olan yöntemin işin uzmanı olan kişi tarafından uygulanıyor olmasına dikkat edilmesi olarak belirtiyor.


Spor veya fitnessla zayıflama

Büyükşehirlerde sayılara oldukça artan spor ve fitness salonları çalışan ve kilo vermek isteyen tüm kadınların imdadına yetişiyor. Uzmanların kontrolünde kısa sürede doğru yöntemlerle, bölgesel kilo vermeyi sağlayan spor merkezleri kadınların zayıflamak için en çok tercih ettikleri ikinci yol.
Yoga, pilates, dans

Son zamanlarda kadınlar, zayıflamak için yorulmak yerine hem bedenini hareket ettirmek hem de ruhunu dinlendirmek istiyor. Zamanla bu durum yaşam biçimi haline gelebiliyor. Yoga, pilates, dans gibi etkinliklerle zayıflamanın yaygın olma sebebinin grup olarak yapılması ve insanı rahatlatması olarak belirtiliyor.


Estetik müdahale ile zayıflama

Aşırı kilo alımı sonrası egzersiz, diyet gibi yöntemlerin başarılı olamaması sebebiyle, yağ aldırma, kelepçe taktırma, balonla zayıflama gibi cerrahi yöntemler düşünülebiliyor. Ülkemizde çok fazla obez olmadığı için bu yöntemlerin tercih edilme oranları oldukça düşük ve son sıralarda yer alıyor.


Dünyadaki zayıflama trendleri

* Yürümek
* Kilo egzersizleri
* Yoga
* Dans
* Fitness
* Top egzersizleri
* Tai Chi
* Sağlık tatilleri
* İş egzersizleri
* Ara egzersizler
* Kick boks
* TV programlarıyla egzersiz
* Zamanı kullanmaya yönelik egzersizler


alıntı
--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
en, iyi, kilo, vermek, İcin, yollar, İyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Oy Vermek Görmek - Rüyada Oy Vermek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Oy Vermek Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 04.01.13 22:59
Rüyada Rey Vermek Görmek - Rüyada Rey Vermek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Rey Vermek Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 29.12.12 02:37
Rüyada Vermek Görmek - Rüyada Vermek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Vermek Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 08.08.12 18:58
Kilo Almak İçin Yapılması Gerekenler Güllü Sağlık Kütüphanesi 0 23.01.10 19:07
Kilo Vermek İsteyenlere Alternatif... Güllü Sağlık Haberleri 0 21.12.08 20:40


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:52 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2