tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SAĞLIK > Sağlık Haberleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Sağlık Haberleri Güncel saglık haberleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kilo Vermek İsteyenlere Alternatif...
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
620

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.12.08, 20:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Kilo Vermek İsteyenlere Alternatif...

Diyet yapmak denince; tadı tuzu olmayan, zevki keyfi kalmayan yemekler akla gelebilir. Diyet yapmak, kalorisi hesaplanmış, her besin gurubundan dengeli ve sağlıklı mönülerle, keyifle yenen öğünlerden oluşmuş, ideal kiloya ulaşma çabaları olmalıdır aslında.

Türkiye’de ilk kez OTA Tıp Merkezi/Güzellik Merkezleri’nin uyguladığı farklı bir pişirme tekniği ile hem sağlıklı hem de keyifli diyet yapmak çok kolay. OTA DOZ MÖNÜ içerisinde bulunan besinler, dünyada birçok ülkede kullanılan vakumlama tekniği ile kalorisi hesaplanarak, besin değerlerini kaybetmeden buhar ısısında pişiriliyor. Böylece kalorisi de düşük oluyor. Baharatlarla tatlandırılarak hem nefis hem de pratik olarak diyet yemeğiniz keyfe dönüşüyor, ayrıca ölçü de kaçırılmıyor.

Normal pişirme teknikleri olan, kavurma, kızartma ve ızgarada bile pişirme tekniğinden dolayı besin değerleri kayba uğramaktadır. Sous Vide tekniğinde ise tüm besin değerleri yemeğin içinde kalarak yemekler çok lezzetli olmaktadır.

Özellikle Amerika’ da hem diyet yapanların hem de sağlıklı beslenmek isteyen çalışan kesimin çok fazla tercih ettikleri vakumlanmış, tazeliğini 1 ay koruyan hazır yemekleri, sadece 3 dakikada mikrodalga fırında ya da benmari usulü ısıtarak hazırlıyorsunuz.

Doz Mönü’ler sadece diyet yapanların değil, sağlıklı beslenmek isteyen ve “akşam yemeğinde ne yapacağım” diyen çalışanların da en büyük yardımcısı oluyor. Ota Güzellik Merkezleri’nin Beşiktaş, Etiler ve Bakırköy şubelerinden akşam eve giderken uğrayıp, çok da ucuza alabileceğiniz doz mönülerle sağlıklı beslenmek ve fit kalmak mümkün oluyor.

Ota Doz Menü’ler, Ota Güzellik merkezlerinin diyetisyenleri tarafından özenle hazırlanmış, kalorisi hesaplanmış, üzerinde doz sisteminin basitçe anlatıldığı 3 çeşit yemeğin bulunduğu kaplardan oluşuyor. Balıktan, dönere, fasulyeden, patlıcan dolmaya hatta tatlıya kadar nefis lezzetleri bir araya getiriyor.


kaynak: http://www.zekirdek.com/haber-kilo-v...tif-23086.html
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
alternatif, kilo, vermek, İsteyenlere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Yem Vermek Görmek - Rüyada Yem Vermek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yem Vermek Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 16.01.17 16:23
Kış Tatili Yapmak İsteyenlere 10 Öneri Kedi Tatil/Gezi Rehberi 0 26.02.13 14:14
Rüyada Vermek Görmek - Rüyada Vermek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Vermek Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 08.08.12 18:58
Kilo Vermek İçin En İyi Yollar Kedi Güzellik-Bakım-Makyaj 0 21.11.10 19:34
45 Dakikada Saç Uzatmak İsteyenlere Cigde Güzellik-Bakım-Makyaj 0 17.11.08 15:03


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:30 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2