tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Güzellik-Bakım-Makyaj
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Güzellik-Bakım-Makyaj Çirkin insan yoktur . Bakımsız insan vardır .... Makyaj teknikleri,bakım önerileri,zayıflama,diyet,maskeler,cilt bakımı,güzellik önerileri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Kalıcı Makyaj
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
503

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.07.08, 01:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 581
Konular: 477
Puan Grafiği
Rep Puanı:4934
Rep Gücü:0
RD:ÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 1
58 Mesajına 390 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Kalıcı Makyaj

Kalıcı Makyaj



Kalıcı Makyaj
Cildinizin yapısı ve uygulama sonrası bakım kalıcı makyajın ne kadar süre dayanacağını belirleyen faktörlerin başında gelir. Bunun yanısıra güneş banyosu, çeşitli ilaçlar, aşırı kuru cilt vesigara ise makyajın süresini olumsuz etkiler. Kalıcı makyajın ömrü en az 3 yıl, en fazla da 5 yıldır.

Kalıcı makyaj uzmanlık gerektiren bir iştir. Makyajı yapacak olan uzmanın cildin yapısını, rengini, renk karışımlarını, yüz hatlarını ve makyajı iyi bilmesi ve uygulaması gerekmektedir.

Genellikle makyaj uygulaması en fazla 2-3 saat içinde tamamlanır. Ancak tabii ki bu zaman kişinin hassasiyetine ve cildinin durumuna bağlı olarak değişebilir. Bu arada asıl önemli nokta kişinin tenine uygun renklerin seçilmesidir.


Kalıcı makyaj uygulaması iki aşamada yapılır. Ancak herşeyden önce sterilizasyona ve hijyene çok önem verilmelidir. işlem başlamadan önce uygulama yapılacak bölge dezenfekte edilmeli, kullanılan iğne ve uç da kişiye özel olmalıdır. Kullanıldıktan sonra da mutlaka atılmalıdır. ilk olarak steril bir kalemle kişinin yüz ve kemik yapısına uygun şekilde çizim ve renk ayarlaması yapılır. Daha sonra da bu çizgilerin üzerinden gidilerek bitkisel boya enjekte edilir. 5-6 gün sonra deri üzerinde kalan boya kepek gibi dökülür. Asıl kalıcı makyaj da rengi ve biçimiyle o gün ikinci aşamada belli olur.

Kalıcı makyajı yaptırdıktan 7 gün sonra gözle görülür değişiklikleri fark etmeye başlarsınız. ilk başlarda renkler çok koyu ve solgun gibi görünse de 4 ya da 6 hafta içinde mükemmel çizgilere ve renklere kavuşursunuz.

Acı verir mi?

Bunun cevabıgenel olarak hayırdır. Dişçilerin kullandığına benzer lokal anestezi kullanılarak uygulama alanı uyuşturulur ve böylece kişinin rahat etmesi sağlanır.

Uygulama bittikten sonra uygulama alanında kırmızılık ve hafif bir şişlik görülebilir. Ancak korkulacak birşey değildir çünkü tüm bunlar geçicidir. Genellikle kaş ve kirpiklerdeki birkaç saat, dudaklardaki ise birkaç gün içinde geçer. Eğer ihtiyaç duyulursa buz kalıplarıyla her saat başı 15 dakikalığına bir kompres uygulanabilinir. Hem bu şişliğin de inmesine yardımcı olacaktır.
ÇisiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
kalici, makyaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Makyaj Görmek - Rüyada Makyaj Görmek Açıklaması ve Yorumu - Makyaj Rüya Tabiri Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 1 11.11.17 02:02
Yılbaşına Özel Makyaj Önerileri - Yılbaşı Makyaj Önerileri ASYA Güzellik-Bakım-Makyaj 0 28.11.11 17:15
Yakın Gözlüğü Sevmeyenlere Kalıcı Çözüm Fenci Göz Hastalıkları 0 23.12.09 21:15
Gözdeki Uçuk Kalıcı Görme Kaybına Neden Olabilir Fenci Göz Hastalıkları 0 07.12.09 16:40
Kaşta Kalıcı Makyaj - Kalıcı Dövme - Uygulaması AnGeL Güzellik-Bakım-Makyaj 0 22.07.09 23:42


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:21 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2