tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri H-I-İ-J-K-L-M Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada İncir Görmek - Rüyada İncir Görmek Açıklaması ve Yorumu - İncir Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
538

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 21.11.12, 20:15   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada İncir Görmek - Rüyada İncir Görmek Açıklaması ve Yorumu - İncir Rüya Tabiri

Rüyada İncir Görmek - Rüyada İncir Görmek Açıklaması ve Yorumu - İncir Rüya Tabiri

Rüyada incir kısmet demektir. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır. Mevsiminde incir yemek, güzel bir rüyadır. Mutluluk, evlenmek olarak yorumlanır. Kuru incir, zenginliğin artacağına işaret eder. Rüyada kendisini incir yerken görmek, başınızdan aşk geçeceğine yorumlanır.

Rüyada incir yemek, iyi haberler alacağınızın, zenginliğin ve sağlıklı bir yaşamın işaretidir.

Kısmettir. Eğer incir güzel ise servet büyüktür. Kurtlu ve bozuk incir ise dedikodur. İncir ağacı, önemli, varlıklı kimselerle dostluktur.

Rüyada incir görmek hayır ile tabir olunur. Eğer sarı ise hastalık işaretidir. Siyah ise pişmanlıktır. Yeşil ise hayırdır. Mevsiminde incir yedigini görmek rüya sahibi için hayra alamettir. Kirmani'ye göre ; Rüyada incir görmek, üç şekilde tabir olunur: Eger sarı ise hastalık ve marazdır; siyah ise gam ve nedamettir; yeşil ise borçtur. Bir rivayete göre, mevsiminde tatlı incir yedigini görmek, rüya sahibi için muzir degildir. Ebu Said El-Vaiz'e göre ; Rüyada incir yemek, neslin çokluguna, bir rivayetegöre de rızka delalet eder. İncirden az bir şey yemek, hilesiz ve kedersiz rızktır. Rüya tabircilerinin çogu, incir rüyasının iyi oldugunda ittifak etmişlerdir. Bazı tabirciler ise iyi olmadığını, çünkü incirin hüzne delalet eyledigini söylemişlerdir. Bir kimsenin rüyasında incir alarak yemesi, maldan para kazanacagına işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada incir, mala, inciri alan kimse için ucuzluga ve çok nimete işaret eder. İncir ağacı, islam düşmanlarının iltica ettigi zengin çok menfaatli bir kimseye işaret eder. İncir yedigini gören kimsenin nesli çok olur. Bazı tabirciler incir, sahibinin, zahmetsiz ve meşakkatsiz erişecegi ucuzluk ve bolluga işaret eder. İncirden cüz'i bir şey yemek kolay elde edilen rızıktır. Rüyada yenen veya alınan her incir için rüyayı görenin eline altın ve gümüş geçer. Bazıları da, incir, altındır dediler. İncir ağacının meyvesi ve yapragının, üzüntü ve pişmanlık oldugunu söyleyenler de vardır. Bundan dolayı bir kimse incir yedigini veya eline geçtigini görse, o kimseye gelmiş veya gelecek bir husustan dolayı bir üzüntü ve keder isabet eder. Bazı tabirciler ise, inciri salih kimseler, hayırlı insanlar kolay elde edilen rızık, tam neşe ve bol nimetle tabir etmişlerdir. Mevsiminde siyah incir, hayırdır. Beyaz incir siyahtan daha da hayırlıdır. Mevsimsiz görülen incir, rüya sahibinin kıskançlığına işaret eder. Bazen de incir, yemine, incir siyah ise rüya sahibi yemininde yalancı olur. Bazen de incir, ugursuzluk, sıkıntı ve üzüntüye, yüksek bir yerden alçak bir yere düşmeye işaret eder. Bazen de incir yemek, pişmanlıga işaret eder.

Rüyada incir daima kısmettir. Üstü yeşil veya siyahımsı olgun incir yiyen kimse umduğundan çok daha büyük kısmet alır. Fakat incirler kurtluysa bu kısmet, dedikoduya ve kıskançlığa sebep olacaktır.

Rüyanızda ana nesne olarak İncir görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, incir, incir rüya tabiri, ruya, rüyada, rüyada incir görmek, rüyada incir görmek açıklaması, rüyada incir görmek açıklaması ve yorumu, rüyada incir görmek ne anlama gelir, rüyada incir görmek ne demektir, rüyada incir görmek nedir, rüyada incir görmek tabiri, rüyada incir görmek yorumu, tabiri, ve, İncir, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada İncir Ağacı Görmek - Rüyada İncir Ağacı Görmek Açıklaması ve Yorumu - İncir Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 21.11.12 20:13
Ocağına İncir Dikmek Deyiminin Anlamı ve Açıklaması Nokia Deyimler ve Açıklamaları 0 16.09.12 23:43
Pekmezli İncir Hoşafı - Pekmezli İncir Hoşafı Tarifi Berfin Hoşaflar Kompostolar 0 30.07.12 18:23
Kahve Falında İncir Görmek Ne Demektir - Kahve Falında İncir Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 0 17.01.12 18:49
Mahmuzlu İncir Kuşu (Anthus novaeseelandiae)-Mahmuzlu İncir Kuşu Hakkında Genel Bilgi Fenci Kuşlar 0 11.05.10 21:22


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:56 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2