tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Dersler/Ödevler > İngilizce
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

İngilizce İngilizce dersi ödevleri,İngilizce ödevleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Grammar Test - 7
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1253

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 11.07.08, 11:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Grammar Test - 7

1) ............... occurred to me ............... the boy might be lying.
a. There / what**** b. He / too**** c. It / that
d. So / that**** e. Some / also
*
2) ............... the laziest of the lazy would rather work than starve.
a. Such as**** b. Because**** c. Whether or not
d. As soon as**** e. Even
*
3) He came in as quietly as he could ............... not to wake the children.
a. because of**** b. so as**** c. although
d. whether or**** e. almost
*
4) She dyed her hair and wore dark glasses ............... people wouldn't recognize her.
a. if only**** b. so that**** c. even if**** d. never again**** e. in order to
*
5) ............... rich people are, they always seem anxious to make ............... more money.
a. However / still**** b. Some / any**** c. Whatever / some
d. So / much**** e. The / never
*
6) ............... had he drunk what was in the cup ............... he began to feel drowsy again.
a. Whether / or not**** b. That / more**** c. No sooner / than
d. Despite / then**** e. As soon as / that
*
7) The boss urged the staff ............... this splendid opportunity he was offering them.
a. to miss**** b. why not miss**** c. not to miss
d. about missing**** e. would not miss
*
8) She said that if I got out of her light she ............... to see what she was doing.
a. had better**** b. was capable of**** c. wanted
d. had tried **** e. would be able
*
9) We have been able to obtain no information ............... his whereabouts.
a. that of *** b. in which**** c. according to**** d. as to**** e. resulting from
*
10) She said she was always running into him and that he ............... in the neighbourhood.
a. would live *** b. had had to live**** c. could have lived
d. would have to live**** e. must be living
*
11) I'm surprised to hear that you've seen him here in İzmir, because he ............... to be abroad these days.
a. is proposed**** b. is suggested**** c. is ordered
d. is estimated**** e. is supposed
*
12) "Yes, we have a room for you," said the receptionist. "Now, if you'd ............... the register, please.
a. to sign**** b. signed**** c. not to sign**** d. just sign**** e. been signing
*
13) His wife begged him not to drink too much ............... he would have to drive them home.
a. as**** b. so**** c. that**** d. whether**** e. therefore
*
14) ............... , we decided to go swimming.
a. The day being fine
b. Although it was a good day
c. Despite the fact that the weather was fine
d. So much so the nice weather
e. For fear that it might not rain
*
15) ............... , he didn't want to try again.
a. Because he cannot fail again
b. Since the last time
c. Now that he has succeeded
d. Having failed twice already
e. Never again he decided and
*
16) The enemy plane crashed some distance away from our trenches, its bombs exploding ............... it hit the ground.
a. so that**** b. as**** c. then**** d. so**** e. no matter how
*
17) If she catches you ............... her diary, she'll be furious.
a. that you are reading**** b. having read**** c. if you are reading
d. having been reading**** e. reading
*
18) I saw him enter the room, unlock the drawer, take out a document, photograph it ............... put it back.
a. while he *** b. and then**** c. however not to
d. before**** e. again
*
19) I remember ............... to a big mosque in İstanbul as a small child.
a. their taking**** b. to take them**** c. being taken
d. my having taken them**** e. my taking
*
20) Mother: "Why did you throw that stone through that window?" Son: "Another boy ............... me do it."
a. complained to**** b. said to**** c. showed
d. did for**** e. made
*

01. c 06. c 11. e 16. b
02. e 07. c 12. d 17. e
03. b 08. e 13. a 18. b
04. b 09. d 14. a 19. c
05. a 10. e 15. d 20. e
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
grammar, test


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Grammar Test - 8 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:08
Grammar Test - 6 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:05
Grammar Test - 5 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:04
Grammar Test - 4 Başak İngilizce 0 11.07.08 10:49
Grammar Test - 3 Başak İngilizce 0 11.07.08 10:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:24 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2