tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Dersler/Ödevler > İngilizce
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

İngilizce İngilizce dersi ödevleri,İngilizce ödevleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Grammar Test - 8
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1056

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 11.07.08, 11:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Grammar Test - 8

1) Ali need not ............... . Güneş doesn't need ..............., either.
a. going / going**** b. to go / to go**** c. go / go
d. go / to go**** e. to go / go
*
2) "How dare you ............... it without my permission!" said I. He didn't dare ............... me.
a. take / to answer**** b. take / answering**** c. to take / answer
d. taking / to answer**** e. taking / answer
*
3) ............... a married man, you'll have a lot more responsibility from now on.
a. As**** b. Been**** c. No matter what
d. Because of**** e. On top of
*
4) ............... you are a married man, you'll have a lot more responsibility from now on.
a. Consequently**** b. Even**** c. Resulting from
d. Now that**** e. Besides
*
5) He listened to them with patience ............... he was obviously infuriated.
a. consequently**** b. though**** c. nevertheless
d. however**** e. in spite of
*
6) ............... the point of going by car if you won't be able to find a place to park it when we get there?
a. That's**** b. Where's**** c. It's
d. Nothing's**** e. What's
*
7) He did nothing ................ sit idle and complain all the time.
a. resulting from**** b. apart from**** c. but
d. besides**** e. nevertheless
*
8) She ............... goes out nowadays.
a. barely never**** b. hardly ever**** c. does scarcely
d. ever and ever **** e. almost
*
9) I'd rather have a room of my own, ............... small it is, than share a room.
a. wherever *** b. however**** c. whichever**** d. whatever**** e. whenever
*
10) The fat lady went down head over heals, ............... made everyone laugh.
a. that *** b. what**** c. this**** d. it**** e. which
*
11) They were wondering what ............... .
a. was it that the man said**** b. did the man want
c. was it wanted by the man**** d. it was that the man wanted
e. was the man wanted
*
12) Who ............... ?
a. waited for you?**** b. waited for**** c. did wait for you
d. did wait you for**** e. for you waited
*
13) I'd rather you ............... it now.
a. do**** b. hadn't done**** c. don't do**** d. didn't do**** e. had done
*
14) What did you think of the film ............... ?
a. that you saw it last week
b. if you saw last week
c. last week you saw it
d. you did see it last week
e. you saw last week
*
15) ............... two months camping in the mountains, he came back healthier than ever.
a. Spending**** b. Being spent**** c. While spending
d. Having been spent**** e. Having spent
*
16) I ............... eat all this food.
a. 'd better not**** b. would better not to**** c. better not to
d. 'd not better**** e. not better
*
17) I ............... eat all this food.
a. would rather not to**** b. rather not to**** c. 'd not rather
d. not rather**** e. 'd rather not
*
18) A little boy would rather ............... .
a. plays than studies *** b. play than study**** c. to play than to study
d. to play than studying**** e. playing than studying
*
19) They have the poor girl ............... the whole house twice a day.
a. cleaned**** b. to clean**** c. cleans
d. will clean**** e. clean
*
20) I understand that you've sent him an e-mail message. I think you ............... him instead.
a. ought to have phoned**** b. should phone**** c. had phoned
d. must phone**** e. couldn't have phoned
*

01. d 06. e 11. d 16. a
02. a 07. c 12. a 17. e
03. a 08. b 13. d 18. b
04. d 09. b 14. e 19. e
05. b 10. e 15. e 20. a
*
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
grammar, test


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Grammar Test - 7 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:06
Grammar Test - 6 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:05
Grammar Test - 5 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:04
Grammar Test - 4 Başak İngilizce 0 11.07.08 10:49
Grammar Test - 3 Başak İngilizce 0 11.07.08 10:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:43 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2