tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > EĞİTİM ve ÖĞRETİM > Dersler/Ödevler > İngilizce
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

İngilizce İngilizce dersi ödevleri,İngilizce ödevleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Grammar Test - 9
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1048

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 11.07.08, 11:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Grammar Test - 9

1) If only ............... , none of this would've happened.
a. I will not have mentioned it**** b. I hadn't mentioned it
c. had I not mentioned it**** d. I would've mentioned it
e. it is not mentioned
*
2) Yes, I know you're tired this morning; but ............... to the party, you wouldn't've come home and gone to bed so late.
a. if you wouldn't go**** b. if you've not gone**** c. if you hadn't gone
d. if you wouldn't have gone**** e. if you didn't go
*
3) If I'd realized this before, I ............... in such a mess now.
a. wouldn't be**** b. weren't**** c. wouldn't have been
d. won't have been**** e. had not been
*
4) ............... for his great courage, all lives would have been lost.
a. If it had been**** b. It wouldn't have been**** c. Wouldn't it have been
d. If it were**** e. Had it not been
*
5) He listened to them with patience, ............... he was obviously infuriated.
a. consequently**** b. even though**** c. resulting from
d. now that**** e. besides
*
6) When it started to rain, I .............. the shopping.
a. would just go to**** b. was going to buy it**** c. would've gone for
d. was just about to leave to do
e. won't have been coming back from
*
7) ............... it, but I didn't have enough money on me.
a. I was going to buy**** b. I wouldn't have bought**** c. I have been going to buy
d. I wouldn't've been going to buy**** e. I wouldn't buy
*
8) "I never expected to see you at the airport yesterday." "Yes, I ............... some friends.
a. have been seeing off**** b. was seeing off *** c. have seen off
d. would've been seeing off **** e. won't've seen off
*
9) Am I happy to see you back! ............... you so much!
a. I've missed *** b. I used to miss**** c. I'd miss
d. I'd have missed**** e. I'm missing
*
10) "How long has your husband been away?" "Well, on Friday ............... for three weeks."
a. he'll've been *** b. he's been going**** c. he'd have been going
d. he'll've been gone**** e. he's gone
*
11) "What excellent Turkish you speak!" "So .............. ! I've been living in Ankara for ten years."
a. must I**** b. do I**** c. I should**** d. I could**** e. much more
*
12) "What was that noise?" "Don't worry. It ............... the dog chasing some cat."
a. can't have been**** b. should have been**** c. must have been
d. ought to have been**** e. had to be
*
13) What a smart suit that is you've got on. It ............... very expensive to buy.
a. ought to have been**** b. should have been**** c. had been
d. must have been**** e. can't have been
*
14) "Must I always pay my rent by cheque (check)?" "No, you ............... . Pay it whatever way you want to."
a. mustn't**** b. shouldn't**** c. dare not**** d. can't**** e. needn't
*
15) It must have been an interesting performance. I would like ............... it, too. I'm sorry I missed it.
a. to be seeing**** b. to have seen**** c. to have been seeing
d. to see**** e. to be seen
*
16) Isn't it about time ............... taking things seriously?
a. for you starting**** b. you to start**** c. to have been starting
d. you started**** e. starting
*
17) Never in my life ............... such an unusual performance!
a. have I seen**** b. I see**** c. I have seen
d. I will see**** e. to see
*
18) Between the two mountains ............... .
a. the river is *** b. is a river**** c. the river is there
d. a river is**** e. there the river is
*
19) Not only ............... buildings, but they also specify the different kinds of materials for their buildings.
a. design architects do
b. architects do design
c. do architects design
d. do design architects
e. design do architects
*
20) The Angora cat, ............... can be seen in our local zoo, is an extremely beautiful animal.
a. of which**** b. that**** c. specimens of which
d. that a specimen of**** e. a specimen
*

01. b 06. d 11. c 16. d
02. c 07. a 12. c 17. a
03. a 08. b 13. d 18. b
04. e 09. a 14. e 19. c
05. b 10. d 15. b 20. c
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
grammar, test


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Grammar Test - 7 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:06
Grammar Test - 6 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:05
Grammar Test - 5 Başak İngilizce 0 11.07.08 11:04
Grammar Test - 4 Başak İngilizce 0 11.07.08 10:49
Grammar Test - 3 Başak İngilizce 0 11.07.08 10:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:36 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2