tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Makarnalar-Pilavlar
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Makarnalar-Pilavlar Makarna yemeği tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Acılı Karnıbaharlı Makarna - Acılı Karnıbaharlı Makarna Tarifi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
852

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.12.13, 01:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Acılı Karnıbaharlı Makarna - Acılı Karnıbaharlı Makarna Tarifi

Acılı Karnıbaharlı Makarna


Malzemeler:

1 adet karnabahar, yaklaşık 340gr, 2,5cmlik parçalar halinde doğranmış
yarım su bardağı parmesan veya eski kaşar (ben çerkez peyniri kullandım)
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
225 gram kalem makarna
3 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
1 adet kuru soğan, yemeklik doğranmış
3 diş sarımsak, kıyılmış
3/4 tatlı kaşığı pul biber, ya da arzuya göre daha fazla
2 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
tuz ve elde çekilmiş karabiber


Hazırlanışı:

Makarnaları kaynamış suda 10 dakika haşlayın. Makarnayı haşladığınız sudan 1 bardak ayırıp süzün.
Tereyağını tencerede kızarana başlayana dek eritin. Zeytinyağını, soğanı ve sarımsağı ilave edip soğanlar karamelize oluncaya dek -7 dakika- kavurun. Pul biberi ve karnabaharları ilave edip arada karıştırarak -5 dakika- pişirin. Makarnadan ayırdığınız suyun yarısını karnabaharlara ekleyin. Karnabaharlar yumuşayana dek 5 dakika pişirin. Su az olursa kalan yarısınıda ilave edin.
Tencereye makarnaları ilave edin Peyniri, maydanozu ve limon suyunu ekleyin Tuz ve karabiber serperek sıcak, sıcak servis edin.

Afiyet olsun
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
acili, acılı karnıbaharlı makarna, acılı karnıbaharlı makarna nasıl yapılır, acılı karnıbaharlı makarna tarifi, acılı karnıbaharlı makarna yapılışı, karnibaharli, kebabi, makarna, tarifi, tepsi, yapilisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mantı Makarna - Mantı Makarna Tarifi - Mantı Makarna Yapılışı Başak Makarnalar-Pilavlar 0 09.12.13 19:28
Roka Soslu Makarna - Roka Soslu Makarna Tarifi - Roka Soslu Makarna Yapılışı Başak Makarnalar-Pilavlar 0 08.12.13 01:00
Diyet Makarna Tarifi - Diyet Makarna Nasıl Yapılır - Diyet Yemek Tarifleri Başak Diyet Yemekleri 0 30.04.13 20:20
Rüyada Makarna Görmek - Rüyada Makarna Görmek Açıklaması ve Yorumu - Makarna Rüya Tab Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 21.07.12 01:05
Cevizli Makarna - Cevizli Makarna Tarifi ASYA Makarnalar-Pilavlar 0 12.12.11 17:32


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:52 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2