tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > OYUN > Online Oyunlar > Oyun İncelemeleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Oyun İncelemeleri Oyun İncelemeleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
London Racer Police Madness
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
717

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 20.11.09, 15:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart London Racer Police Madness

London Racer Police Madness

Bu şehirleri bir tek ben korurum, başkası yalan!



Hergün dünya üzerinde o kadar çok suç işleniyor ki. Soygunlar, hırsızlıklar, kapkaç olayları, daha aklımıza gelmeyen ve kendi içinde de şekilleri olan çok çeşitli suçlar var. Tüm bunları önlemek amacıyla, her devletin kendine göre emniyet sistemleri ve sokaklarda insan güvenliğini sağlamak amacıyla dolaşan polisler mevcut. Ancak, insanların suça olan eğilimleri fazlalaştıkça ve üstelik bunu uygulama oranları da artınca, onların da işi çok zor hale geliyor. Televizyonlarda rastladığımız üzere, saatler süren araçlı / araçsız kovalamacalar ve hatta silahlı çatışmalara bile girmek zorunda kalıyorlar. Suçun önüne geçmek ne kadar zor olsa da, bunu minimuma indirmek aslında sadece polislerin değil, herkezin elinde.

Kaçın, ben geliyorum!

Yukarıda çok ciddi bir paragraf ile suç ve emniyetten bahsetmiş olsak da, London Street Police Madness (LSPM), bu ciddiyeti herşeyiyle ekranlarımıza taşıyan bir yapım değil. Kabaca açıklamak gerekirse, bir polis aracımız var ve her görevde bizden istenen aynı şeyleri belirli bir zaman zarfı içerisinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bütün görevler araç içerisinde geçiyor ve dönüp dolaşıp aynı şeyleri yapıyoruz. Yalnız ilk başta bu kulağa olumsuz gibi gelse de, başına ilk oturuşta esrarengiz biçimde oyun kendisini bayağı oynatıyor. Oldukça da basit bir oynanışı var ve tek tek ilerliyoruz. Aslında özet olarak LSPM için yapmamız gereken şu; bir kere alıp yükleyeceksiniz tüm bölümleri tek tek oynayacaksınız ve bitirdikten sonra da silip bir daha oynamamak üzere rafa kaldıracaksınız. Peki, neden sürekli dönüp dolaşıp aynı şeyleri yapıyor olmanıza rağmen, size sonuna kadar oynamayı tavsiye ediyorum? Çünkü ufak tefek de olsa oyun içerisinde bazı yeni öğeler açıldıkça, bizde hafiften merak belirtileri oluşmaya başlayabiliyor.

Ana menüde genel olarak ilgileneceğimiz bölüm, Duty Assignment kısmı olacak. Burada kendimize bir profil yarattıktan sonra, başlangıç bölümümüzü seçiyor ve polis memurluğu görevimize başlıyoruz. Göründüğü gibi İngiltere, Almanya ve Fransa bölümleri var, bunlar da kendi içlerinde altı bölüme ayrılıyorlar. Bunlar ilerledikçe, bu ülkelere ait üç yeni mekan daha açabiliyoruz. Bunun dışında, ana menüde bulunan diğer seçenek ise Highway Patrol, ancak burada kendi şartlarımızı ve oynanış biçmimizi kendimiz belirliyor ve bu şekilde hareket ediyoruz. İstersek, kendimiz zamana karşı yarışabilir ve belirlediğimiz zaman zarfı içerisinde ne kadar suçlu yakalayabileceğimizi ölçebiliriz. Ya da istersek, şehirlerde özgürce turlayabiliyoruz. İyi niyetle konulmuş olmasına rağmen, gerek duyulmayan bir mod bu. Bunun dışında, ana menüde görebileceğimiz üzere multiplayer da oynayabiliyoruz.

Bölümlerdeki amaçlarımız şunlardan ibaret oluyor; suçluları tek tek yakalayarak belirli miktarda para seviyesine ulaşmak, istenilen miktarda suçlu yakalamak ya da belirli bir zaman zarfında bizden istenen mekana varmak. Başarıyı yakalamak tamamen bu yollardan geçiyor ve üstelik bunları yapmak hiç de zor değil. Bir kere bile takılmadan tüm bölümleri tek tek geçebilir ve oyunu bitirebilirsiniz.
Başlar başlamaz karşımıza çıkan grafiklerin zaten hiç de iç açıcı olmadığını rahatça anlayabiliyoruz. Etraf karelerden meydana geliyor ve modellemeler üzerinde de herhangi bir çalışma yapılmamış. Biz aracımız ile ilerledikçe, ileriki binaları sanki o anda birisi kalemle çiziyormuş gibi oluyor. Bu da hoş bir görüntü oluşturmuyor tabi. Aracımızı, arkadan bir görüntü ile kontrol edebiliyoruz. Polis memuru olduğumuz için de elimizde bir polis aracı var. Bizden, belirli miktarda para kazanmamız isteniyorlarsa, tek tek suçlular bulup yakalamalı ve bu parayı sağlamalıyız. Yalnız unutmamamız gereken bir nokta da, zamanın geriye doğru işlediği. Eğer istenilen zaman içerisinde görevimizi yerine getiremezsek tekrar başlamak zorunda kalıyoruz.

Dikkat Dikkat!

Suçlu araçları bulmak için, çevrede dolaşan araçlara yaklaşıyor ve Scan tuşuna basılı tutuyoruz. Mevzu bahis araç bir taramadan geçiriliyor ve eğer suçlu değilse 'Traffic' yazısı ile karşılaşıyoruz, diğer araçlara yöneliyoruz. Ancak, suçlu çıkarsa o zaman karşımıza hemen bir mini oyun çıkıyor. Bu mini oyunda başarı sağlayarak hem araç kovalayarak zaman kaybetmiyoruz hem de rahat bir biçimde para kazanmış oluyoruz. Bu mini oyunlar, sadece doğru zamanda doğru ok tuşuna basmak üzerine kurulu ve bir yerden sonra sürekli burada başarı sağlayıp bölümleri gönül rahatlığı içe geçebilirsiniz. Bu minilerde başarı sağlanmadığında ya da bazı görevlerde direkt olarak araç takibi olayına girmemiz gerekiyor. Bunun için Pursuit mode tuşuna basıyoruz ve aracımız daha da hızlı gitmeye başlıyor. Suçluları bu tuş ile takip ettikten sonra, ya ateş ederek, ya da araçlarına çarpıp kullanılmaz hale getirerek etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz. Tabii, bunları yaparken bir yandan kendi hasar seviyemize de dikkat etmeliyiz.

Tüm olay tamamen bundan ibaret, ancak bizi meraka iten ve sürekli aynı şeyleri yapmamızı sağlayan durum ise, bölümler ilerledikçe karşımıza çeşitli yeni öğelerin çıkması. Yeni pistler açılıyor ve buradaki görevleri de yapmaya başlayabiliyoruz. Ayrıca, zamanla hasar göstergemiz ve tarama cihazımız da yenileniyor. Araçları daha hızlı tarayabiliyor, ayrıca hasar göstergemiz de daha da büyüyerek bizim hemen yüksek miktarda hasar sahibi olmamızı engelliyor. Bunun dışında, açabileceğimiz yeni araçlar ve silahlar da mevcut. Bölümleri geçtikçe, özellikleri daha da gelişmiş çeşitli araçları açabiliyoruz, ayrıca el tabancı ile başladığımız oyunda, ilerledikçe makinalı tüfek gibi daha seçkin seçimlerimiz oluyor. Her bölümün başında bize hangi araç ve silah ile başlamak istediğimiz tekrar tekrar soruluyor. Buna göre uygun seçimler yapabiliyoruz.

En kötü noktalarından birisi de sesler. Özellikler müzikler hiç kulağa hoş gelmiyor. Özellikle, ana menüde çalan müzik için tutulan ritmi, iki madeni parayı birbirine vurarak çıkarttıklarını düşünmedim değil. Kovalamaca sırasında çalan müziklerde de iş yok, hiç heyecan vermiyor. Seslendirmeler de eksi puan alacak nitelikte, etrafa çarptıkça araçların içerisinde boş boş sesler yükseliyor. Bunun dışında herhangi bir aksiyon yok, tamamen monoton bir ses sistemi mevcut.

Çek sağa

LSPM, eğlencelik olarak hazırlanmış oyunlar kategorisine girebilir, hatta eğlendirici olarak da nitelendirilebilir ancak daha önce de söylemiş olduğumuz gibi sadece bir kere oynanır, bitirilir, eğlenilir ondan sonra da bir daha yüzüne bakmamak üzere kaldırılır ya da birilerine ödünç verilir, üstü kalsın denir.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
london, london racer police madness, madness, police, racer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Rüyada Poliçe Görmek - Rüyada Poliçe Görmek Açıklaması ve Yorumu - Poliçe Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 01.01.13 20:37
London Bridge İngilizce Şarkı Sözü - Çocuk Şarkısı London Bridge Sözleri Serap Çocuk Şarkıları 0 09.12.11 00:30
2011 Kawasaki ZX-10R WSB Racer ASYA Motorlu Araçlar Resimleri 0 03.11.10 11:40
Star Wars: Episode I Racer Oyun Hilesi Mavi Lord Oyun Hileleri 0 22.11.09 01:35
Hellgate London Mavi Lord Oyun İncelemeleri 0 20.11.09 15:31


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:29 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2