Sevgililer Günü Pastası
  Malzemeler
 
 Kek malzemesi
 
 -2 yumurta
 -1+1/2 bardak un
 -1 +1/2 bardak şeker
 -1/4 bardak kakao
 -1/2 paket kabartma tozu
 -1 fiske tuz
 -1/2 bardak zeytinyağı
 -1 bardak süt
 
 Çikolata Krema
 -1 lt süt
 -7 kaşık toz şeker
 -3 kaşık dolusu kakao
 -3 fincan un
 -vanilya
 -üzerini süslemek için renkli marzipan hamuru , veya dilediğiniz süsleme malzemesi, kalp şeklinde kek kalıp
 
 Yapılışı
 
 Önce kremayı hazırlayın. Tüm malzemeyi karıştırıp pişirin. koyu kıvamda kremayı iyice soğutun hatta buzdolabında birkaç saat bekletip, mikserle iyice karıştırın. katı yağ eklemeksizin oldukça kıvamlı bir krema elde edilmiş olacak. Krema hazır olunca kek hamuru yapımına geçin.Şekerin yarısıyle yumurta aklarını katı ve beyaz kıvama gelene kadar çırpın bir kenara koyun. Diğer bir kapta, yumurta sarılarıyla şekerin kalanını çırpın. Süt , yağ ekleyip karıştırın. Yumurta akı karışımını ekleyin. Son olarak , un, kakao, tuz ve kabatma tozunu ekleyin halloluncaya kadar karıştırın, yağlı kağıt serilmiş kek kalıbına dökün. 180 C derecede pişirin.Soğuyan keki üç parçaya bölün ve aralara bol krema sürün. Süslemeyi dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.