tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Soslar
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Soslar Yemekleriniz için lezzetli sos tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Espanyol Sos
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1183

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 16.04.08, 05:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 175
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1138
Rep Gücü:0
RD:Çiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud ofÇiçek has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 21
7 Mesajına 13 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Espanyol Sos

ESPANYOL SOS

MALZEME ;1 LİTRE
3 kg küçük kırılmış sığır kemiği 300 gram Margarin
150 gram havuç 150 gram Soğan
1 Diş sarımsak 1 Bağ maydanoz
200 gram domates salçası 175 gram UN
5 Litre su

YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır.




























Çiçek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
espanyol, espanyol sos, espanyol sos hazırlanışı, espanyol sos nasıl yapılır, espanyol sos tarifi, espanyol sos yapılışı, sos


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:48 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2