tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tavuk Yemekleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Tavuk Yemekleri Tavuk yemekleri tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İç Pilavlı Piliç Dolması
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
709

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.07.08, 09:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 581
Konular: 477
Puan Grafiği
Rep Puanı:4934
Rep Gücü:0
RD:ÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 1
58 Mesajına 390 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart İç Pilavlı Piliç Dolması

İç Pilavlı Piliç Dolması

Malzemeler
1 adet fırında kızarmış bütün
tavuk
500 gr iyi kalite
pirinç
125 gr tereyağı veya margarin
4 veya 5 bardak et suyu veya normal kaynamış su
80 gr dolma fıstığı
80 gr kuş üzümü
200 gr incef küp şeklinde doğranmış kuzu ciğeri
Yarım bağ ince kıyılmış
dereotu
Yeteri kadar
tuz
Yeteri kadar
karabiber
Yeteri kadar
yenibahar
2 adet ince, küp şeklinde doğranmış kuru soğan



Yapilis Tarifi

Pirincin taşlarını ayıklayın ve bir kabın içine koyup içine bir avuç tuz atın. Ilık suda 15 dakika bekletin. Tencereyi ocağın üzerine koyun. İçine yağı koyun ve altını yakın. 80 gr dolma fıstığını ilave ederek pembeleşinceye kadar kavurun.
Sonra soğanı ilave edin ve pembeleşinceye kadar kavurun ve ciğeri ilave edin. Ciğer kavrulduktan sonra pirinci yıkayıp süzdürün. Aynı tencereye koyup 5 dakika kavurun. Daha sonra tuzu, karabiberi ve kimyonu ilave ederek bir dakika kavurun ve suyun tamamını, kuş üzümü ilave ederek bir sefer kaynattıktan sonra ateşi ağır hale getirin.
Piştikten sonra dereotunu ilave ederek karıştırın. Tavuğu fırında kızartıp içini pilavla doldurun. Tekrar fırına koyarak 180 derecede 5 dakika pişirdikten sonra servise sunabilirsiniz.
ÇisiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dolmasi, pilavli, pilic, İc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Broiler Etlik Piliç Çevre Danışmanlık Hizmeti Veren Firmalar - Broiler Etlik Piliç Çe Kartal Ankara 0 09.10.13 16:32
Broiler Etlik Piliç Geçici Faaliyet Belgesi Veren Firmalar - Broiler Etlik Piliç Geçi Kartal Ankara 0 09.10.13 16:08
Rüyada Piliç Görmek - Rüyada Piliç Görmek Açıklaması ve Yorumu - Piliç Rüya Tabiri Tarot N-O-Ö-P-R-S-Ş ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 01.01.13 23:55
Yedi Sebzeli Piliç Dolması - Yedi Sebzeli Piliç Dolması Tarifi ASYA Tavuk Yemekleri 0 09.02.12 18:42
İç Pilavlı Tavuk Dolması AnGeL Dolmalar Ve Sarmalar 0 02.01.10 07:18


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:25 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2