tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Dolmalar Ve Sarmalar
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Dolmalar Ve Sarmalar Sarma Tarifleri,Dolma Tarifleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
İç Pilavlı Tavuk Dolması
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
769

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.01.10, 07:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow İç Pilavlı Tavuk Dolması

İç Pilavlı Tavuk Dolması nasil yapilir - İç Pilavlı Tavuk Dolması tarifi - İç Pilavlı Tavuk Dolması yapilisi



Malzemeler
• 1 ½ Kg Bütün Piliç
• 300 gr Pirinç
• 1 Yemek kaşığı kuş üzümü
• 1 yemek kaşığı çam fıstığı
• 1 Adet orta boy soğan
• 1 Yemek kaşığı sıvı yağ
• 1 Yemek kaşığı tereyağı
• Tuz, karabiber

Tarif

Derin bir tencerede bir çay kaşığı sıvı yağını kızdırın. Doğramış olduğunuz soğanları yağda bir süre kavurun. Daha sonra, fıstık ve bir kaşık tereyağını kavurduğunuz soğanların içerisine ilave edin. Temizleyip yıkamış olduğunuz pirinçleri de bu karışıma ekleyerek, kavurmaya devam edin. Harcın içine son olarak kuş üzümü, tuz ve karabiber ekleyin. Kavurma işlemi bittikten sonra yıkamış olduğunuz Keskinoğlu bütün pilicin içini bu karışımla doldurup, fırın ipiyle ayaklarını bağlayın. İçini doldurduğunuz pilici fırın poşetine koyduktan sonra tepsiye yerleştirin. 200 C derecede önceden ısıtmış olduğunuz fırında 1,5 saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dolmasi, iç pilavlı tavuk dolması, iç pilavlı tavuk dolması hazırlanışı, iç pilavlı tavuk dolması nasıl yapılır, iç pilavlı tavuk dolması tarifi, iç pilavlı tavuk dolması yapılışı, pilavli, tavuk, İc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Tavuk Dolması - Tavuk Dolması Tarifi - Tavuk Dolması Yapılışı Başak Dolmalar Ve Sarmalar 0 09.12.13 19:31
Fırında Pilavlı Tavuk AnGeL Makarnalar-Pilavlar 0 01.10.11 19:19
İç Pilavlı Tavuk Berfin Tavuk Yemekleri 0 07.08.08 15:23
İç Pilavlı Piliç Dolması ÇisiL Tavuk Yemekleri 0 13.07.08 09:59
İç Pilavlı Tavuk Güllü Tavuk Yemekleri 0 14.02.08 23:06


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:17 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2