tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Turşular
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Turşular Turşu çeşitleri ve turşu yapılış tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Pallobye
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
589

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 03.11.08, 11:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 182
Konular: 172
Puan Grafiği
Rep Puanı:1227
Rep Gücü:0
RD:FORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Pallobye

Pallobye

Malzemeler:
1,5 kilo pancar
1 kahve kaşığı kinci
1 baş sarımsak
½ kilo fasulye
200 gr. mısır unu
Ceviz, tuz, biber
Yapılışı:
Pancarlar temizlenip yikanır ve burkarak parçalanır. Ayrı bir kapta su kaynatılır. Pancarlar kaynayan suyun içine atılır. Yarı pişince suyu değiştirilir.Tekrar kaynar su ilave edilir. Daha sonra haşlanmış fasulye pancarların üzerine katılır. Diğer malzemler (ceviz, kinzi, sarımsak, tuz, biber) havanda dövülerek tekrar pancara katılır. Piştikten sonra yemek ateşten indirilir. İçine mısır unu katılarak dövme tahtası ile iyice dövülür. Tekrar ateş konup bir süre daha kaynatılır.

FORUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
pallobye, pallobye hazırlanışı, pallobye nasıl yapılır, pallobye tarifi, pallobye yapılışı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:50 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2