tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım )
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) Yemek tarifleri,çorbalar,salatalar,tatlılar,pastalar,börekler,yöresel yemekler,mezeler,aperatifler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1050

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 15.04.08, 06:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Makarna Pişirmenin Püf Noktaları

Makarna Pişirmenin Püf Noktaları



Makarnayı pişirdikten sonra soğuk suyla durulamalı mıyım?
Sadece makarnayı soğuk olarak veya sosla birlikte hemen servis edeceğiniz zaman suyla durlayabilirsiniz. Bu durumlarda makarnanın soğuk suyla durlanması pişme işlemini bitirir ve diri kalmasını sağlar.

Makarnanın pişerken veya piştikten sonra birbirine yapışmasını nasıl önlerim?
Çok su kullanarak ve aşırı pişirmeden makarnanızı hazırlayın. Makarna paketinin üstünde size verilen pişirme sürelerine sadık kalın.

Tüm makarnalarda yumurta var mıdır?
Hayır. Aksi belirtilmedikçe genelde makarnalar yumurta içermez. Kullandığınız makarna paketinin içindekiler bölümüne emin olmak için bakınız.

Makarnaları nasıl saklamalıyım?
Makarna paketlerini, pişirmeden bir yıl kadar muhafaza edebilirsiniz. Serin ve kuru bir yerde makarna paketlerini saklayınız. İlk aldığınız makarnayı, ilk olarak pişiriniz ve yeni bir paket açmadan bir önce açtığınız paketi mutlaka bitirinizi.
Pişirilmiş makarnalarınızı, hava almayan bir kabın içinde 3 ile 5 gün arasında saklayabilirsiniz. Bir miktar sıvı yağ eklerseniz, makarnalarınız birbirine yapışmaz. Pişmiş makarnalarınızı soslarıyla karıştırıp saklamayınız.










Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
makarna, noktalari, pisirmenin, puf


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mantı Makarna - Mantı Makarna Tarifi - Mantı Makarna Yapılışı Başak Makarnalar-Pilavlar 0 09.12.13 19:28
Roka Soslu Makarna - Roka Soslu Makarna Tarifi - Roka Soslu Makarna Yapılışı Başak Makarnalar-Pilavlar 0 08.12.13 01:00
Diyet Makarna Tarifi - Diyet Makarna Nasıl Yapılır - Diyet Yemek Tarifleri Başak Diyet Yemekleri 0 30.04.13 20:20
Rüyada Makarna Görmek - Rüyada Makarna Görmek Açıklaması ve Yorumu - Makarna Rüya Tab Tarot H-I-İ-J-K-L-M ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 21.07.12 01:05
Kurban etini doğru pişirmenin püf noktaları ASYA Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) 0 25.11.09 14:41


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:28 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2