tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Zeytinyağlı-Etli Yemekler
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Zeytinyağlı-Etli Yemekler Lezzetli yemek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Çingene Yahnisi - Çingene Yahnisi Tarifi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
770

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 20.12.11, 23:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:46
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Çingene Yahnisi - Çingene Yahnisi Tarifi

Çingene Yahnisi - Çingene Yahnisi Tarifi



Malzemeler

1 kg. kemikli parça kuzu,
15 adet arpacık soğanı,
2 adet havuç,
3 çorba kaşığı margarin,
1 adet yeşil biber,
1 çay kaşığı kekik,
5-6 adet taze patates,
6-7 adet mantar,
1 çorba kaşığı domates salçası,
yeterince tuz, karabiber, maydanoz.

Hazırlanışı
Koldan parçalara bölünmüş kuzu eti, dibi kalın bir tencerede suyunu çekinceye kadar çevrilir. Margarin ilave edilip, yağ kızmaya başlayınca ayıklanmış soğanlar katılır. Beraber karıştırılarak biraz kavrulur. Bir bardak sıcak su ilave edilerek etler pişmeye bırakılır. Etler yumuşarken doğranmış yeşil biber, havuç, bütün olacak şekilde patatesler, kekik ve karabiber, mantar, ezilmiş domates salçası ilave edilerek biraz daha su eklenir. Etlerle birlikte pişen sebzeler de yumuşayınca ateşten alınıp, servis yaparken üzeri kıyılmış maydanozla süslenebilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cingene, çingene yahnisi, çingene yahnisi malzemeleri, çingene yahnisi nasıl yapılır, çingene yahnisi tarifi, çingene yahnisi yapılışı, et yemeği, sebzeli et yemekleri, tarifi, yahni, yahni tarifi, yahnisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mitolojide Çingene Kızı - Zeugma Çingene Kızı Mozaiği - Çingene Kızı Hakkında Kartal Genel Kültür 0 03.08.14 23:55
Rüyada Çingene Görmek - Rüyada Çingene Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çingene Rüya Tab Tarot A-B-C-D-E-F-G ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 09.03.13 02:25
Çingene Çingeneye Çatmadıkça Kasnak Boynuna Geçmez Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 04.01.12 21:09
Çingene Ciğer Pişirir Yemeden Karnını Şişirir Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 04.01.12 21:07
Bayram Yahnisi ASYA Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 15.11.08 08:48


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:42 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2