tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Anadolu Futbol Takımları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Anadolu Futbol Takımları Dört büyükler dışındaki futbol taraftarlarının buluşma yeri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 2-3 Bursaspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
863

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.02.10, 09:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe 2-3 Bursaspor

Fenerbahçe 2-3 Bursaspor
Bursasporumuz 22.haftada Fenerbahçe`yi deplasmanda 3-2 yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Karşılaşmada Alex ve Andre Santos`un golleriyle 2-0 geriye düşen Bursasporumuz, Batalla, Ozan İpek(2)`in attığı gollerle sahadan 3-2 ayrılarak puanını 43`e yükseltti.Şükrü Saraçoğlu Stadyumu`nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekibin taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 50.000 taraftarın yer aldığı stadyumunda takımımızı 1500 dolayında taraftarımız destekledi.

MAÇMETRE

Stat
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler
Bülent Yıldırım, Cem Satman, Alper Ulusoy

Fenerbahçe
Volkan Demirel , Gökhan Gönül (Dk. 88 Gökhan Ünal ), Deniz , Bilica , Andre Santos , Özer (Dk. 34 Önder ), Emre , Cristian , Vederson , Alex , Güiza (Dk. 70 Semih )

Bursaspor
Ivankov , Ali , Ömer Erdoğan , İbrahim , Yenal (Dk. 46 Mustafa ), Volkan , Hüseyin , Ivan (Dk. 80 Bekir Ozan ), Ozan İpek , Batalla (Dk. 73 Iglesias ), Turgay

Goller
Dk. 5 Alex, Dk. 21 Andre Santos (Fenerbahçe), Dk. 26 Batalla, Dk. 85 ve Dk. 90 artı 1 Ozan İpek (Bursaspor)

Sarı kartlar
Dk. 47 Alex (Fenerbahçe), Dk. 73 Mustafa (Bursaspor)

:: MAÇTAN DAKİKALAR ::



5. dakikada Cristian`ın pasında topla buluşan Alex, ceza yayının hemen dışından düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

7. dakikada Volkan`ın ceza yayı üzerinden sert şutunda, kaleci Volkan Demirel`in çeldiği top yan direkten döndü. Altıpasta topa yetişen Bilica, Turgay`dan önce topu kornere attı.

8. dakikada Alex`in kendi yarı alanından savunmamızın arkasına attığı topu kontrol eden Güiza, hızla ceza alanına girip, kaleciyle karşı karşıya kaldı. İspanyol futbolcunun vuruşunda, ileri çıkan kaleci Ivankov`dan dönden topu savunma uzaklaştırdı.

10. dakikada Özer`in pasıyla sol çaprazda topla buluşan Alex`in ceza alanına girer girmez vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

13. dakikada Gökhan Gönül`ün sağdan ortasında, ceza yayı üzerinde Alex vurdu, top kaleci Ivankov`da kaldı.

21. dakikada sağdan korner kullanan Alex, topu ceza alanı dışında sol çaprazdaki Vederson`a gönderdi. Bu futbolcunun yerden sert bir şekilde ceza alanına gönderdiği topa ceza alanı içinde Andre Santos şık bir hareketle dokunarak, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı: 2-0

26. dakikada topu sol kanattaki Ozan İpek`e gönderen Batalla, ceza alanına koştu. Ozan İpek`in soldan ortasına ceza alanında iyi yükselen Batalla, kafa vuruşuyla topu filelere göndererek, farkı bire indirdi: 2-1


29. dakikada Emre`nin ceza alanına gönderdiği topa, Güiza`dan önce İbrahim kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı kornere attı.

35. dakikada Emre`nin pasıyla Alex topla buluştu. Bu oyuncunun ceza alanı dışından sert şutunda, üst direğe çarpan top auta çıktı.

42. dakikada Emre`nin kendi yarı alanından uzun pasında, ceza alanına hareketlenen Güiza`dan önce, ileri çıkan kaleci Ivankov topu kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Fenerbahçe`nin üstünlüğüyle sona erdi.

57. dakikada Emre`nin ceza yayı üzerinden sert şutunda, top üstten auta gitti.

63. dakikada Vederson`un pasında, ceza alanı içinde sol çaprazda kaleci Ivankov ile karşı karşıya kalan Güiza`dan önce araya girerek topa müdahale eden İbrahim, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

73. dakikada Andre Santos`un pasıyla ceza alanı içine hareketlenen Semih`ten önce kaleci Ivankov, ileri çıkarak topu kontrol etti.

79. dakikada ceza alanına uzak mesafede kazanılan serbest vuruşu kullanan Vederson`un yerden şutunda, kaleci Ivankov direğin dibinde topa sahip oldu.

80. dakikada Ali`nin soldan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Ömer Erdoğan kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

85. dakikada Bursaspor`un ceza alanı içi sağ çaprazında kazandığı çift vuruşta, Bekir Ozan`ın dokunduğu topa Ozan İpek vurdu, barajdan çıkarak ayağını uzatan Cristian`ın ayağına çarpan top, uzak köşeden ağlara gitti: 2-2

90 artı 1. dakikada gelişen Bursasporumuzun kontraatağında, Fenerbahçe savunması az adamla yakalanırken, sağdan Volkan`ın pasıyla ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Ozan İpek`in vuruşunda, top filelere gitti: 2-3

Bursasporumuz bu golle , Fenerbahçe`yi deplasmanda 3-2 yenmesini başardı..

Sağlam: " Keyif veren bir mücadele oldu"
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada hak edilen bir galibiyet aldıklarını söyledi.Sağlam, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında alınan sonuçtan dolayı oyuncularının maça ürkek ve tedirgin başladığını belirterek, ``Maçta 20. dakikada 2-0 geriye düştük. Oyuncularım o dakikadan sonra kendi potansiyellerinin farkına varıp, kabuk değiştirdi. İlk golümüzün erken gelmesi, ikinci yarı bizim için avantaj oldu`` dedi.

Fenerbahçe`nin, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda deplasmanda Lille ile yaptığı ilk maçın yorgunluğunu ikinci yarıda hissettiğini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, ``İkinci oyuncu değişikliğini yaptıktan sonra Iglesias bize önde daha yardımcı oldu. Çift vuruştan gelen gol şans golüydü, ama 2-2`den sonra kesinlikle skoru kabul etmeyen, galibiyeti arayan bir takımımız vardı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık`` diye konuştu.

Ligde ertelenen Kasımpaşa maçını kazandıkları takdirde 46 puana ulaşacaklarını hatırlatan Sağlam, ``O zaman ligde farklı bir yere geleceğiz. Artık bundan sonraki 4 maçın 3`ünü kendi sahamızda oynuyoruz. 4 maçlık seriden istediğimiz gibi çıkarsak, ondan sonra kendimize çok farklı hedefler koyacağız`` ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Sağlam, takımının son 3 maçta ortaya koyduğu mücadelenin kendisini çok memnun ettiğini, izleyenlere keyif veren bir mücadele izlettikleri için gururlu ve mutlu olduğunu söyledi.



Futbolcularımızın maç sonu görüşleri
Fenerbahçe zaferinin ardından futbolcularımızın vermiş olduğu demeçler ise şöyleydi;Turgay “Son dakika golü mutlu ediyor”
Fenerbahçe karşısında en çok koşan oyuncu olan Turgay Bahadır maçın sonunda yaptığı açıklamada şampiyonluk söylemi için çok erken olduğunu belirtti. Turgay “Son dakikalarda gol atmak mutlu ediyor. Maçı son dakikaya kadar bırakmıyoruz. Yukarıdan bir yardımla golü buluyoruz, çok mutluyuz. Şampiyonluğu henüz düşünmeyelim. İlk üç sırayı düşündük mü daha iyi olur bizim için. Daha çok maç var. Şampiyonluk konusunu açmayıp maçtan maça bakmak daha mantıklı olur. İnşallah devamı gelir" dedi.
Ozan İpek “Muhteşem maçtı”
Fenerbahçe karşılaşmasında attığı 2 gol ve 1 asistle adeta maça damgasını vuran Ozan İpek karşılaşmanın muhteşem bir son ile bittiğini söyledi. Ozan "Geçen sene son 5 maç oynamaya başladım. Bu sene daha sık forma buldum ve bunu da çok iyi değerlendirdim. İyi bir istatistik yakaladım inşallah böyle devam eder. Buraya puan almaya geldik. Öncelikli hedef kazanmaktı olmadı beraberlik le dönmek istiyorduk . Fenerbahçe üst sıralar için bizim direkt rakibimizdi. 2-0`dan hemen sonra golü bulmamız moralimizi yükseltti ve bizi maça bağladı. Son dakikalar aynı Beşiktaş maçı gibi oldu, 2-1`den aldık maçı. Bizim için muhteşem bir maçtı” dedi.
Volkan Şen “Çok iyi mücadele ettik”
Maça iyi başlayamadık ama sonrasında kazanmasını bildik. Çok iyi mücadele ettik. Son dakikada galibiyeti elde ettik. Çok mutluyuz. Galibiyeti buraya kadar bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza armağan ediyorum. Şimdi önümüzde çok önemli bir Sivasspor maçı var. Bu maçı da alıp yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.
Pablo Martin Batalla “ Mutluyuz"
Fenerbahçe maçında ilk golümüz atan Arjantinli oyuncumuz Batalla “ Gol attığım için çok mutluyum. Takımımız için iyi bir gol oldu. Ozan İpek`in ortası çok güzeldi ve bana sadece dokunmak kalmıştı. Bugün buradan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz. Şimdi önümüzdeki Sivasspor maçına odaklanmalıyız” dedi.
Mustafa Keçeli “Gücümüz Türkiye`ye gösterdik”
Karşılaşmanın ikinci yarısında Yenal`ın yerine oyuna giren Mustafa Keçeli ise “Bugün gücümüzü artık tüm Türkiye`ye gösterdik. Bundan sonraki hedefimiz belli. İlk 3 içinde yer almak istiyoruz. Önümüzde 11 tane maçımız kaldı. İnşallah bu maçları da en şekilde geçeriz. Kadıköy`de galip gelmek kolay bir iş değildi” dedi.

Oyunb'ozan


Saracoğlu'nda güçlü rakibini mat eden yeşil-beyazlı ekip Fenerbahçe'nin liderlik planlarına darbe vurdu


Bursaspor, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek büyük bir zafere imza attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1 galip gelmesine karşın güçlü rakibine elenmekten kurtulamayan Bursaspor, kupaya veda etmesinin intikamını Süper Lig'de aldı. Deplasmanda oynamasına ve maçın başında iki şok gol yemesine rağmen yılmayan ve müthiş bir mücadele örneği sergileyen yeşil-beyazlılar, bunun karşılığını 90+1'de aldı.


Hedef şampiyonluk
Batalla ve Ozan İpek'in iki golüyle sonuca ulaşan Bursaspor maç sonunda büyük sevinç yaşarken, liderlik planları yapan Fenerbahçe'nin hayallerine son vermiş oldu. Maç sonunda oldukça mutlu görünen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Fenerbahçe karşısında üstün bir oyun sergilediklerini ifade eden Sağlam, "Ligin sonuna kadar zirve mücadelemiz sürecek. Güzel maçlar izlettiğimiz için mutluyum" diye konuştu.


















--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
23, bursaspor, fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Bursaspor 2011 2012 Kadrosu - Bursaspor 2011 2012 Oyuncu Listesi Kartal Anadolu Futbol Takımları 0 18.08.11 22:29
Bursaspor:1-Fenerbahçe:1 Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 30.10.10 15:00
Bursaspor 1-1 Fenerbahçe Jaguar Fenerbahçe 0 30.10.10 14:46
Fenerbahçe 2 – 3 Bursaspor Jaguar Fenerbahçe 0 23.02.10 08:51
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:42 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2