tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bursaspor 1-1 Fenerbahçe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
905

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 30.10.10, 14:46   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Bursaspor 1-1 Fenerbahçe

Bursaspor 1-1 Fenerbahçe


Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma, her iki yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi. Fenerbahçemizin golü ilk yarıda Semih’ten geldi. Bu sonuçla Fenerbahçemiz puanını 18’e çıkardı.

Maçtan dakikalar şöyle:

10. dakikada gelişen ani Bursaspor atağında Sercan, Volkan Şen ile yaptığı duvar pasında Volkan’la karşı karşıya kaldı. Sercan’ın plasesini Kalecimiz Volkan Demirel uzaklaştırdı.

13. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Alex’in vuruşu defansdan döndü. Tekrar Alex’e çarparak kaleye giden topu Ivankov güçlükle çıkardı.

17. dakikada Bilica’nın topuk pasıyla soldan içeriye giren Emre’nin arka direğe doğru gönderdiği topa Alex gelişine vurdu, altıpas içinde Semih’in vuruşu ağalarla buluştu.Takımımız bu golle Bursaspor karşısında 1-0 öne geçti.

23. dakikada Ali Tandoğan topu sağ kanattaki Volkan’a gönderdi. Önündeki rakibinden sıyrılan Volkan Şen’in ortasında Yobo kafayla topu kornere yolladı.

26. dakikada Mehmet Topuz’un pasıyla ceza sahası sol dışında topla buluşan Alex’in vuruşu az farkla üstten auta gitti.

41. dakikada Volkan’ın düşürülmesiyle kazanılan kazanılan serbest vuruşu Bursaspor sağ kanattan Ali Tandoğan ile kullandı. Ali Tandoğan’ın ortasında arka direkte Ömer’in kafa vuruşunu KalecimizVolkan kurtardı.

İKİNCİ YARI

51. dakikada Ali’nin sağ köşeden kullandığı korner atışında Turgay, topu arka direğe indirdi. Boş pozisyondaki Ergiç’in vuruşu ağlarla buluştu. Bu golle maçta durum 1-1’e geldi.

54. dakikada Semih’in indirdiği topa Mehmet Topuz’un vuruşu kaleci Ivankov’da kaldı.

56. dakikada Sercan’ın sol çizgiden pasında Volkan ceza sahası dışında topla buluştu. Volkan’ın yerden vuruşunda top defansımızdan kornere çıktı.

65. dakikada Alex’in sağ köşeden kullandığı korner atışında Yobo’nun kafa vuruşunu Semih kale önünde tamamlamak istedi ancak Ivankov gole izin vermedi.

68. dakikada Alex’in topuk pasında Mehmet Topuz topla buluştu. Mehmet Topuz’un ceza sahası dışından sert şutu az farkla yandan auta çıktı.

74. dakikada Semih’in ceza yayı içinde zor pozisyonda çektiği şut, direğin üstünden az farkla auta çıktı.

81. dakikada orta sahada topu kapan Hüseyin’in ara pasında Sercan, Kalecimiz Volkan ile karşı karşıya kaldı. Volkan yerinde bir müdahele ile mutlak golü önledi.

89. dakikada Bursaspor Sercan ile müsait posizyondan yararlanamadı. Turgay’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sercan’ın vuruşu Volkan’da kaldı.

90. dakikada ceza sahası dışından Nunez’in sert şutunu Volkan kurtardı.



STAT: Atatürk
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

BURSASPOR: Ivankov, Ömer, Hüseyin, Vederson, Sercan (Nunez dk. 90 ) İbrahim , Batalla (Insua dk. 72), Ergic, Ali Tandoğan, Turgay, Volkan Şen (Ozan İpek dk. 77)
YEDEKLER: Yavuz, Stepanov, Svensson, Mustafa.
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Bilica, Gökhan Gönül, Emre, Semih (Gökhan Ünal dk. 86 ) Alex, Caner, Yobo, Stoch (Andre Santos dk. 72 ), Cristian, (Kazım dk. 86 ), Mehmet Topuz
YEDEKLER: Serkan Kırıntılı, Bekir, Gökay, Okan.
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GOLLER: Semih (dk. 17) (Fenerbahçe), Ergic (dk. 51) (Bursaspor)
SARI KARTLAR: Turgay, Sercan, Ali Tandoğan (Bursaspor), Mehmet Topuz, Bilica, Andre Santos, Caner (Fenerbahçe)



“2 takım da ikişer puan kaybetti”

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, 2 takımın da sahaya kazanmak için çıktığını ve maç sonucunda iki takımın da ikişer puan kaybettiğini söyledi.

Bursaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan ve oyunu değerlendiren Aykut Kocaman, "Özellikle ilk yarı nispeten daha dengeliydi. Temel amacımız kazanmaktı. Bursaspor da ikinci yarıdaki oyunuyla kazanmayı istediğini gösterdi. İlk yarıda öne geçmeyi başardık, oyunun sonlarına doğru Bursaspor’un kalemize geldiği anlar oldu. İkinci yarının ilk 10-15 dakikasında baskı olacağını düşünüyorduk. Rakibimizin, etkili olduğu duran toplardan pozisyon yaratacağını biliyorduk ve bu pozisyonyardan birisi de gol oldu. Bundan sonra maç, Fenerbahçe ile Bursaspor arasında yarış ya da rus ruleti haline geldi. İki takım da maçı istediğini gösterdi. Maçı gol atan kazanacaktı ama iki takım da gol atamadı. Son bölümlerde Sercan’ın yakaladığı ve Volkan’ın kurtardığı iki pozisyon vardı. 2 takımda ikişer puan kaybetti" dedi.


Sakat oyuncularımız hakkında ise Kocaman, "Eksiklerin önemli oyuncular olduğu yadsınamaz, inkar etmiyorum. Ligin namağlup takımına karşı galibiyeti kovalayacak kadar güçlü bir takımımız var. Takımımız zaten değerli oyunculardan kurulu" diye konuştu.

Basın Toplantısı

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykun Kocaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında ise Bursaspor maçını çok önemsediklerini, Bursaspor’un da maçı çok önemsediğini ve her iki takımın da sahaya galibiyet hedefiyle çıktığın söyledi. Maça iyi başladıklarını, devrenin son 3-4 dakikasına kadar iyi şeyler yaptıklarını, olgun ataklar gerçekleştirdiklerini ancak topu bir türlü rakibin kalesine gönderme becerisini gösteremediklerini belirten Aykut Kocaman, "İkinci yarı baskı bekliyorduk. Bursaspor’un çok önemli bir silahı var o da duran toplar. Duran topla da beraberlik sayısını elde ettiler. Maçı kazanmayı iki takım da çok istedi. İki kalede de çeşitli pozisyonlar vardı. Son 20 dakikada maç bize de dönebilirdi rakibe de" dedi.

Soruları da yanıtlayan Kocaman, bir gazetecinin, "Rakip takım sertlikten yakındı. Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusuna, "Bilica ile Sercan arasında neler yaşandığı görmek kolay değil. O anlık bir durum. Bana göre çok güzel bir maç oldu. İki takımın da bu maçla ilgili yakınacağı bir şey yok. Yakınacağımız tek şey ikişer puan kaybettik" yanıtını verdi.

"Rakip çok pozisyon üretti. Defansta zaaflar mı yaşıyorsunuz?" şeklindeki bir soruya ise Aykut Kocaman "Bu kadar istekli oynarsanız rakip kalede de tehlike bulursunuz, kalenizde de pozisyonlar oluşur. Rakibin tüm ataklarını imha etmemiz mümkün değil. Pozisyonlarda sadece bizim hatalarımız değil rakibin de becerisi vardır" diye yanıt verdi.


Aykut Kocaman geçtiğimiz yıl yitirilen şampiyonlukla ilgili olarak ise "Biz geçen sezon şampiyonluğu son maçta değil, sahamızda 3-2 yenildiğimiz Bursaspor maçında kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.


“Beraberlik istediğimiz sonuç değildi”

Kalecimiz Volkan Demirel, Bursasporla aradaki puan farkının kapatmayı amaçladıklarını, beraberliğin istedikleri bir sonuç olmadığını söyledi.

Bursaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklama yapan Volkan Demirel, "İki takım da 3 puan istediği için son 10 dakikada karşılıklı pozisyonların yaşandı. En azından bizim istediğimiz bir sonuç değildi. Bursa takımının son şampiyonluğu ve ligdeki durumu ortada. 1 puana üzülüyoruz. Galibiyeti getirecek golleri kaçırdık. Onların da kaçırdığı pozisyonlar var. Neticede 1’er puanla ayrıldık. İlk yarı daha iyi, üstün olan bizdik. İkinci yarıda kısım kısım biz daha üstün oynadık. Aradaki puan farkını aşağıya indirmek istiyorduk ama yapamadık" dedi.


Ligde gelecek haftaları da değerlendiren Volkan Demirel, "Konuşmak için daha çok erken bazı şeyleri. Sıralamada çok şeyler değişecektir. Kazanılan puanlar, kaybedilen puanlar olacaktır. Daha zamanımız var, göreceğiz. İstediğimiz, özlediğimiz bir hedef var. Elimizden geleni yapmalıyız ve rakiplerimiz karşısında puan kaybetmemeliyiz. İki haftada 4 puan kaybettik. 4 puan daha alsak bugün farklı şeyler konuşacaktık" diye konuştu.


Basın toplantısı

Volkan Demirel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise karşılaşmada takım olarak iyi oynadıklarını, Bursaspor’un da elinden geleni yaptığını belirterek, "Bu gerek Bursaspor’un gerek bizim memnun olmadığımız bir skor" dedi.

"Maçın kahramanı" benzetmesini kabul etmeyen Volkan Demirel, "Ben kurtarışlarım için övgüyü hak etmiyorum. Biz takım olarak mücadele ediyoruz. Benim görevim zaten bunları kurtarmak" diye konuştu.

"Fenerbahçe’nin bu kadar pozisyon vermesi sence normal mi?" şeklindeki bir soruya ise Volkan Demirel, "Kazanmak için zaman zaman çok fazla ileri çıkınca kalemizde bu pozisyonları görüyoruz. Bu tür şeyler olabilir" yanıtını verdi.







Protokolü karıştıran küfür

Fenerbahçeli Semih 17. dakikada golü attı, protokol tribünü bir anda karıştı.

Fenerbahçe'nin dün Bursa'da Semih'in golüyle öne geçmesinden sonra Atatürk Stadı'nda bütün tribünler karıştı. Semih'in golünün ardından Bursaspor tribünlerine doğru sus işareti yapmasıyla birlikte olaylar çıktı. Bu harekete büyük tepki gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeliler'in oturduğu tribüne saldırdılar. Yöneticilerin maçı izlediği Protokol Tribünü de küfür yüzünden birbirine girdi.

Tribün olayları için Semih'i suçlayan Bursasporlu
bir yöneticinin, futbolcusuna küfür etmesine kızan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ayağa kalkıp "Küfür etmeyin, alkışlayın" dedi. Ancak bu tepki daha da büyük bir şekilde Yıldırım'a geri döndü. Bursalı yönetici ve kongre üyelerinin hepsi birden Fenerbahçe Başkanı'na küfür etmeye başladılar. Bursa'nın golünden sonra da Aziz Yıldırım'a "Alkışla Aziz!" diye tezahürat yapıldı.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
11, bursaspor, fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Bursaspor 2011 2012 Kadrosu - Bursaspor 2011 2012 Oyuncu Listesi Kartal Anadolu Futbol Takımları 0 18.08.11 22:29
Bursaspor:1-Fenerbahçe:1 Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 30.10.10 15:00
Fenerbahçe 2-3 Bursaspor Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 23.02.10 09:30
Fenerbahçe 2 – 3 Bursaspor Jaguar Fenerbahçe 0 23.02.10 08:51
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:00 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2