tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 2 – 3 Bursaspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1031

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.02.10, 08:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe 2 – 3 Bursaspor

Fenerbahçe 2 – 3 Bursaspor


Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçemiz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Takımımız rakibine 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın önemli dakikaları şöyle:

5. dakikada Cristian'ın getirdiği topu İbrahim Öztürk'ten kapan Alex, ceza yayı önünden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
7. dakikada Bilica'nın hatalı pasında topu alan Volkan Şen, ceza yayı üzerinden sert vurdu. Kaleci Volkan'ı geçen meşin yuvarlak yan direkten döndü.
8. dakikada Alex'in uzun pasında Ömer'den seken topu alan Güiza, tek başına ceza sahasına girip kaleciyle karşı karşıya kaldı. Güiza'nın vuruşunda top kaleci Ivankov'dan döndü.
21. dakikada Alex'in sağdan kullandığı korner atışında, sol kanada açılan topu Vederson ceza sahasına doğru gönderdi. Santos, topuğuyla şık bir hareketle topu ağlarla buluşturdu. 2-0
26. dakikada Ozan İpek'in soldan ortasında ceza sahasında Batalla'nın kafa vuruşunda top filelerle buluştu. 2-1
35. dakikada Emre'nin pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Alex'in sert vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.

İKİNCİ YARI

57. dakikada Emre, ceza yayı önünde Bursasporlu defans oyuncularından sıyrıldıktan sonra sert vurdu, top az farkla üstten auta çıktı.
59. dakikada Vederson'un sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Alex'i geçen topu Güiza'dan önce İbrahim kafayla uzaklaştırdı.
79. dakikada Vederson'un uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta yerden gelen topu kaleci Ivankov kontrol etti.
80. dakikada Ali Tandoğan'ın soldan kullandığı kornerde Ömer'in kafa vuruşunda top üst ağlarda kaldı.
85. dakikada Bilica'nın rakibine yaptığı tehlikeli hareket sonrasında Bursaspor ceza sahası sağ çaprazında çift vuruş kazandı. Bekir'in dokuduğu topa Ozan İpek'in iyi vurdu, Cristian'a çarpan top uzak köşede filelerle buluştu:2-2
89. dakikada Ali Tandoğan'ın sağdan kullandığı kornerde ceza sahasında Turgay'ın gelişine vuruşunda Emre topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı.
90+1'de Bursaspor kontratağında sağ kanattan hızla hareketlenen Volkan Şen, topu ceza sahasındaki Ozan İpek'in önüne attı. Genç futbolcu, kaleci Volkan'ın bacaklarının arasından topu ağlarla buluşturdu. 2-3

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Alper Ulusoy
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Gökhan Ünal dk. 88), Deniz, Bilica, Santos, Özer (Önder dk. 34), Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza (Semih dk. 71)
BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Yenal (Mustafa Keçeli dk. 46), Volkan Şen, Hüseyin, Ivan Ergiç (Bekir Ozan dk. 81), Ozan İpek, Batalla (Iglesias dk. 73), Turgay
GOLLER: Alex (dk. 5), Dos Santos (dk. 21), Batalla (dk. 26), Ozan İpek (dk. 85 ve 90+1)
SARI KARTLAR: Alex (Fenerbahçe), Mustafa Keçeli (Bursaspor)


DAUM
"Kendimize artık sadece biz yardımcı olabiliriz"

Fenerbahçemizin Bursaspor ile yaptığı karşılaşma sonrasında teknik direktörümüz Christoph Daum, "Maça iyi başladık, 2 golü erkenden bulduk . Taraftarlarımızda inanılmaz destek vardı. Kendimize artık sadece biz yardımcı olabiliriz, bunu da herkes anlamalı. 2-0'dan sonra ise rakibimiz maçı bırakacak gibiydi ancak biz bireysel hatadan gol yiyerek Bursaspor'u maça geri getirdik. İkinci yarıya da iyi başladık ve Bursa'nın gerçek anlamda pozisyonu yoktu ama 2-2'de bizim adamımıza çarptı ve kaleye gitti, çok şanssızdık. 2-2'den sonra ise golü çok istedik herkes öne gitti. Daha kontrollü olmalıydık ama bu şekilde 3. golü de yedik. Benim taraftara karşı tepki göstermem Semih – Güiza olayından dolayı değildi, benimle ilgili kötü sözler söylendi. Birkaç seyirci bana maalesef hakaret etti. Bu nedenle de tepki gösterdim, aslında yapmamam gerekirdi. Taraftarımızın çoğu çok kaliteli, bizi her zaman destekliyorlar. Semih'i desteklemeleri de seyircimizin doğal hakkı. Aynı zamanda Güiza'ya da destek veren taraftarımız var. Ancak Güiza yalnız kaldı bugün. Çok koştu ama onu yalnız bıraktık. Umarım o da Semih gibi destek görür. Lille maçı öncesinde ilk hedefimiz takımı mental anlamda hazır hale getirmek. Eğer Lille maçında, bugün ilk bölümdeki gibi oynar ve tüm maçı öyle sürdürürsek hedeflediğimiz sonuca umarım ki ulaşacağız" diye konuştu.

Böyle bir şeyi ilk kez yaşıyorum. Soğukkanlı davranıp, hiç tepki vermesem daha mantıklı olurdu. Puan kayıplarını telafi ederiz"

"Bana küfür ettiler"


Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, 3-2 kaybettikleri Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamada taraftarın kendisine küfrettiğini söyledi ve şöyle konuştu:


"Maça iyi başladık. İki golü erken bulduk, hak ettik de. Skor 2-0 olduktan sonra Bursaspor maçı bırakacak gibiydi. Ama biz bireysel hatayla Bursaspor'u maça döndürdük. Bursaspor'un pozisyonu yoktu. Duran toptan şanssız bir gol daha yedik. Üçüncü golde de hep birlikte atağa kalktığımız için gereksiz bir gol yedik."

"KÜFÜR ETTİLER"


"Tribünlere dönüp tepki göstermemin sebebi Semih ya da Güiza'yla ilgili değildi. Bana küfür edildi. Birkaç seyircimiz bana hakaret etti. O yüzden bana tepki gösterdim."



Semih'e sevindi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum, sarı-lacivertli taraftarlara gösterdiği tepkinin nedeninin kendisine yapılan küfür olduğunu söyledi. Böyle bir şeyle ilk kez karşılaştığını belirten Daum, "Semih'i desteklemeleri sevindirici ama bana küfür etmelerine çok üzüldüm. Soğukkanlı davranıp, hiç tepki göstermemem daha mantıklı olurdu" diye konuştu.

Bireysel hata
Son haftalarda kaybettikleri puanları telafi edecek güçlerinin olduğunu söyleyen Alman çalıştırıcının maç yorumu şöyle: "Belki, şu anda kimsenin düşünmediği yerlerden puanlarımıza kavuşacağız. Önemli olan bu çabayı sürdürmek. 3-0 öne geçeceğimize, bireysel hatadan gol yedik ve 2-1 oldu. 2-2'den sonra kontrataktan gol yemeseydik galibiyete yakın olan taraf bizdik."



VOLKAN

“Bu skor bize yakışmadı”

Fenerbahçemizin Bursaspor karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında kalecimiz Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. Volkan, "Kötü sonuçlar alıyoruz. Üzerimizde kara bulutlar var. Tabii takımı bu duruma sokan biziz ve bu durumdan çıkartacak da biziz... İçeride de bunu konuştuk, bu durumdan çıkacağımızı belirttik. Ancak 2-0 öne geçtiğimiz maçı 3-2 kaybetmek Volkan adına konuşuyorum; beni üzüyor" diye konuştu.

Volkan, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Taraftarımıza teşekkür ediyoruz ama onlardan özür diliyoruz. Bu bize yakışmayan skor ve son 15 dakikada bize yakışmayan futbol için. Bence çok cömertçe goller harcıyoruz ve bunun sonucunda dönen toplar da gol oluyor. Enteresan goller yiyoruz maalesef. Ama dediğimiz gibi bu durumdan çıkacağımızı da biz biliyoruz. Lig uzun bir maraton. Galibiyetler, yenilgiler, beraberlikler olacak. Ancak biz 34. maça kadar elimizden gelenin en iyisini yaparak inşallah taraftarımıza şampiyonluğu hediye edeceğiz. Biraz üzüntümüz var. Bugün galip gelmek istiyorduk. Ancak Avrupa'da da çok büyük hedeflerimiz var. Lille maçında lehimize skoru alıp turu geçmek istiyoruz, bunu başaracağımızı biliyoruz. Biz bu statta kimleri devirdik. Taraftar yanımızda olsun yeter. Biz takım olarak onları mutlu edeceğimize söz verebiliriz."



EMRE

“Bizi destekleyen camiamızdan özür diliyoruz”


Fenerbahçemizin Bursaspor ile yaptığı ve 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Emre Belözoğlu, açıklamalarda bulundu.

Emre, "Sıcağı sıcağına sinirimiz geçmedi, yanlış şeyler de söylemek istemiyorum. Bugün muhteşem bir taraftar vardı, muhteşem bir atmosfer vardı sahada. Biz de iyi başladık. İlk 25 dakikada skoru da elde ettik, goller kaçırdık. Ancak haftalardır devam eden hastalığımız sürüyor. Takım halinde defans yapamıyoruz. Geliyorlar gol yiyoruz, geliyorlar gol yiyoruz.. Ama ne olursa olsun kazanmalıydık bugün. Bizi destekleyen camiamızdan özür diliyoruz. Her şeyin en iyisine layık bir camiamız var. Biraz talihsiz bir dönem geçiriyoruz. Ama bilsinler ki, onlar ne kadar üzgünse biz de o kadar üzgünüz. Bu kayıpları telafi etmek adına zamanımız var umarım bunları da aramayız. Çünkü şampiyon olmak için içerideki maçları kazanmalıyız, bu da bir gerçek. Konsantrasyon eksiğimiz yok ama defansif bir sorun var takımda. Yorumcu olarak konuşmak istemiyorum, bizden daha iyi gören hocamız var sonuçta, o daha iyi biliyordur. Hemen hemen her maçta 2 gol yiyoruz. Biz büyük bir takımız, bu bize yakışmıyor. Bu durum ciddi bir sıkıntı. Böyle puanlar kaybedersek hedeften uzaklaşacağız. En önemlisi de böyle devam edersek taraftarımızın desteğini kaybedeceğiz. Biz, taraftarımızın desteği ile burada herkesi yenecek güçteyiz. Halen de öyleyiz. Taraftarın desteği olmazsa bizim adımıza kötü olur. Çok zorlu maçlar var önümüzde. Perşembe günü de Avrupa'da yolumuza devam etmek adına önemli bir maçımız var. Umarım bugünün telafisini yaparız o gün" diye konuştu.




Bilica'dan Fener'e uçan tekme
Bilica'nın 85'te Volkan Şen'e ceza sahası içindeki uçan tekmesi Fenerbahçe'ye pahalıya patladı. Kazanılan çift vuruşu Ozan İpek gole çevirdi. Mecburen saldıran Kanarya, 90+1'de 3. golü de yiyip yenildi.
















Maçın anatomisi
Kupa maçlarındaki gibi mücadele nefes kesti. F.Bahçe Alex ve Santos ile 2-0'ı bulunca, "Maç kolaylaştı" diyenler yanıldı. Güiza'nın karşı karşıya kaçırdığı goller, ardından Ozan İpek'in golü sürprizin habercisi oldu. 85'te Bursa'nın kazandığı frikikte Cristian'ın "uyanıklığı" F.Bahçe'ye pahalıya patladı. Brezilyalı oyuncu Ozan İpek vuruşu yapmadan topun dibine kadar sokuldu. Ona çarpan top havalandı ve filelere giderek tabelayı 2-2'ye getirdi. Bursaspor beraberliğe bile razı olmadığını 90+1'deki hızlı atakla kanıtladı, Ozan İpek iki golle yıldızlaştı.

Maçın hareketi
Santos şov: Karşılaşmanın ilk dakikalarında sol kanatta yaptığı bir hareketle iki rakibini ekarte eden Andre Santos, ikinci golde de muhteşem bir vuruşa imza attı. Sol kanattan Vederson'un yerden sert ortasına altı pas içinde topuğuyla vuran Brezilyalı futbolcu, skoru 2-0'a taşırken taraftarları coşturdu.

Kader anı
Ozan sahnede: 85. dakikada kazanılan endirekt vuruştan attığı golle eşitliği sağlayan Ozan İpek, 90+2'de adeta Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rövanş maçının intikamını aldı. Ozan İpek'in uzatma dakikalarında attığı bu gol, Bursaspor'a şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan kazandırdı.

Maçın hakemi
Bülent Yıldırım: Hakem Bülent Yıldırım'ın maçın genelinde sertliklere göz yumması dikkat çekti. 33'te Alex'e dirsek atan Volkan Şen'e kırmızı kart göstermemesi puanını düşürdü. Yıldırım, ayrıca Bursaspor'un skoru 2-2'ye getirdiği endirekt vuruşta barajı bozan Cristian'a kart gösterip, atışa izin vermemeliydi.

Maçın tartışması
Kırmızı yok mu? 33. dakikada Volkan Şen topsuz alanda Alex'e kolu ve dirseğiyle vurdu. Pozisyonda Brezilyalı futbolcu yerde kalırken, hakemin Volkan'ı kartla cezalandırmaması tartışma yarattı.

Maçın yıldızı
Ozan İpek: Bursaspor'un son haftalardaki en formda ismi Ozan İpek, dün gece Fenerbahçe karşısında da sahanın en iyisiydi. Batalla'nın attığı ilk golde asisti yapan genç futbolcu, karşılaşmanın 85. dakikasında endirekt vuruştan attığı golle eşitliği sağlarken 90+2'de Bursaspor'a 3 puanı getiren gole imzasını koydu.

Hayal kırıklığı
Semih Şentürk: Taraftarın isteğiyle Güiza'nın yerine oyuna giren Semih Şentürk, beklentileri karşılayamadı. Ayrıca Emre Belözoğlu da son haftalardaki performansından uzak bir görüntü sergiledi.














Taraftar böyle istedi


Bursa savunmasını tek başına zorlayan Güiza, taraftarların isteği üzerine çıktı, yerine Semih girdi ve bir anda tüm dengeler değişti


Dün akşam Kadıköy'de profesyonel bir takımda görülmeyecek gariplikler yaşandı. İlk onbirde sahaya çıkan Güiza, yaptığı presle ve koşularıyla Bursa savunmasını tek başına zorlayan isimdi. Ancak İspanyol futbolcu ikinci yarıdaki bir pozisyonda gol kaçırınca bir grup taraftarın hedefi haline geldi. Tribündeki bir grup "Semih" diye tempo tuttu. Teknik direktör Daum önce bu isteğe karşı çıktı ama birkaç dakika sonra taraftarın sesine kulak verdi ve Güiza'yı çıkarıp Semih'i oyuna sürdü.

Bursa defansı rahatladı
İşte ne olduysa bu değişiklikten sonra oldu. F.Bahçe hücumda tamamen etkisiz hale geldi. Semih ileride hiçbir varlık gösteremezken Bursaspor savunması da rahat bir nefes aldı. Bursaspor atak üstüne atak geliştirirken beklenen golü Ozan attı ve skoru 2-2 yaptı. Bursaspor'un 90+1'deki kontratağında Ozan bir kez daha sahneye çıkarak F.Bahçe'yi yıkan golü kaydetti. Sarı-lacivertli ekibin yenilgisinde başrolü oynayan isim ise, bir grup taraftara uyarak oyuncu değiştiren Daum oldu.


Son kurban Özer


34'te rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan Hurmacı, sahayı sedye ile terk etti. Özer'in Lille maçında oynaması zor


Hastaneye kaldırıldı
Fenerbahçe'de sakatlar kervanına Özer Hurmacı da eklendi. Karşılaşmanın 34. dakikasında rakibiyle girdiği mücadele sonrasında omzundan sakatlanan sarılacivertlilerin genç yıldızı, oyuna devam edemedi. Sahayı sedye ile terk eden Özer, ambulansla hastaneye götürüldü.

Sağ açığa gönül geçti
Özer'in Lille maçında oynamasının zor olduğu öğrenilirken, durumu bugün kesinlik kazanacak. Daum, Özer'in yerine Önder'i oyuna aldı. Bu oyuncu sağ beke, Gökhan Gönül ise sağ açığa geçti. Kanarya'da Deivid, Mehmet Topuz, Ali Bilgin ve Lugano da sakat. Uğur sezonu kapattı.



Ağlattılar


Taraftar 'Semih' diye tempo tuttu 70'te dışarı alınan Güiza ağladı


İdmanda sakat!
Sakatlığı nedeniyle idmanlarda fazla yer almayan Güiza dün ilk 11'de şans buldu. İspanyol oyuncu kaçırdığı gollerle taraftarı çıldırttı. Özellikle 8. dakikada karşı karşıya atamadığı gol Güiza'nın kredisini bitirdi. Taraftar ikinci yarı, "Semih" diye tempo tuttu.

Daum çok kızdı
Daum önce taraftara kızdı, "Değiştirmiyorum" dedi. Ama 70'te Güiza-Semih değişikliğini yaptı. Kulübedeki herkesin teselli ettiği Güiza gözyaşlarını tutamadı. 2. yarıya uğur için kramponlarını değiştirerek çıkan Okçu kaderini değiştiremedi.



Coşku ve hüzün


Biletlere yapılan dampingin de etkisiyle tribünleri dolduran F.Bahçeli taraftarlar şok yenilgiyle kahrolurken, maç sonunda takımı yuhaladı


22 liraya indi
Saracoğlu Stadı'nda dün gece coşku ve hüzün peş peşe yaşandı. Yönetimin kale arkası bilet fiyatlarını 22 TL'ye indirmesi tribünlere olumlu yansıdı. Sarı-lacivertli taraftarlar, havanın da güzel olması nedeniyle hafta içi demeyip tribünlerin büyük bölümünü doldurdu.

Küfür ettiler
Maç öncesi başlayan çılgın destek, 2-0'dan sonra daha da arttı. Ancak goller peş peşe yenmeye başlayınca coşku yerini hüzne bıraktı. Mağlubiyet golü ise taraftarları çıldırttı. Sarılacivertliler, maçın bitiminde takımlarını yuhalarken, bir grup taraftar ağır küfürler etti.



Fener 5 maçtır gülmeyi unuttu


Bursaspor'a sahasında 3-2 yenilen Fenerbahçe, beş maçtır kazanamıyor. Sarı-lacivertliler, oynadığı son beş resmi karşılaşmada, ligde Kadıköy'de Diyarbakırspor'la 1-1, Manisaspor'la deplasmanda 2-2 berabere kalırken, Bursaspor'a evinde 3-2 yenildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda yine Bursaspor'a deplasmanda 3-1, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında ise Fransa'da Lille'e 2-1 mağlup oldu.
Kale yerlerde!


Fener kalesi paramparça! Sarı-lacivertliler, oynadığı son 7 maçta da gol yerken, fileleri 13 kez havalandı


Fenerbahçe her maçta gol yemeyi alışkanlık haline getirirken, kaleci Volkan da peş peşe gol yeme rekoruna koşuyor. Sarı- lacivertlilerin kalesi, oynadıkları son 7 resmi karşılaşmada da havalandı. Kanarya, ligde Denizli, Sivas ve Diyarbakır'dan 1, Manisa 2 ve Bursa'dan 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursa'dan 3, Avrupa Ligi'nde Lille'den 2 . olmak üzere toplam 13 gol yedi.


Baroni'den asist!


F.Bahçe'nin son haftalardaki vasat isimlerinden Baroni dün akşam bir varlık gösteremedi. Yorgun görünen Baroni'nin 90+1'de ileriye attığı yüksek top kısa düştü. Topu kapan Bursa kontratağa kalktı ve F.Bahçe'yi yıkan üçüncü gol geldi.


Yıldırım tribünü terk etti


F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Bursaspor maçının ilk yarısını protokol tribününde izledi. Sarı-lacivertli ekibin Alex'le kazandığı ilk golü uzun süre alkışlayan Aziz Yıldırım, ikinci yarıyı ise locasından takip etti. Üst üste yedikleri gollerden sonra büyük üzüntü yaşadığı belirtilen Yıldırım'ın hakemin kararlarına tepki gösterdiği öğrenildi.





































--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
, bursaspor, fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Bursaspor:1-Fenerbahçe:1 Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 30.10.10 15:00
Bursaspor 1-1 Fenerbahçe Jaguar Fenerbahçe 0 30.10.10 14:46
Fenerbahçe 57 – 51 Galatasaray Jaguar Basketbol 0 07.05.10 08:36
Fenerbahçe 1 – 0 Antalyaspor Jaguar Fenerbahçe 0 08.03.10 08:55
Fenerbahçe 2-3 Bursaspor Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 23.02.10 09:30


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:14 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2