tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2011 Aslan Burcu Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
873

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.10, 13:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Aslan Burcu Yorumları

2011 Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Aslan 2011 de farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Hayatınızı biçimlendirme ve yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Güçlü iradenizle olayları kendi iyiliğinize olacak şekilde yönlendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz kendinizi yeniden keşfederek dış dünyaya sunabilmeniz açısından önemlidir. Geçmişte yaşananların gölgesi altında kalarak, üzülmek, hayıflanmak yerine kendi içinizdeki özgür insanı ortaya çıkartarak gücünüzü yeniden toplayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, iyi niyetli bir şekilde sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Evlilik, iş ortaklığı, eğitim, gelişim, akademik kariyer nedenleriyle yerleşim yerinizi değiştirebilir, bir başka ülke veya şehirde ikamet etmek için mücadele verebilirsiniz. Sınırlarınızı iyi bilmeniz, bütçenizi ciddi biçimde düzenlemeniz ve savurganlıktan uzak durmanız gerekiyor. Etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak ihtiyacınızın diğer zamanlara göre çok daha ön plana çıktığı, önünüze çıkan engelleri kolayca aştığınız, barış, güzellik ve estetik duygunuzun yüksek olduğu bir yıl sizi bekliyor.


2011 Aslan İş Burcu İş Hayatı
Özellikle yılın ilk ayları gözlem gücünüz yüksek. Kıvrak zekânızla, algılama gücünüzle, iletişim ve konuşmalarınızla etrafınızda hayranlık uyandırabilirsiniz. Meraklılığınız birçok alanda bilgi toplamanızı sağlayabilir. Bu bilgileri başkalarıyla paylaşabilir, takdir görebilirsiniz. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Parasal konularda kontrol dışı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Risk ve abartıdan kaçınmak gerekiyor. Lüks harcamaları bıraktığınız taktirde finansal açıdan rahat olacaksınız.
Nisan gibi sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek durumundasınız. Haziran Temmuz aylarında Yarım kalan işlerinizi bitirin. Üstlerinizle patronlarınızla ilişkinize dikkat ediniz. Karamsar düşünmeyiniz. Bu yıl iş yerinde canınızı sıkmak isteyen sizi çekemeyen hatta ayağınızı kaydırmak isteyen kimseler olabilir ancak bu kimselerin tüm çabaları boşa çıkacak ve size zarar veremeyecekler unutmayın çevrenizde sizi sevenler daha çok.
Eylül Ekim Projelerinizi yürürlüğe koymadan önce iyi inceleyiniz. Kimlerle iş birliği veya temas halinde iseniz bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Parayla alakalı meselelerde aşırı bir yükün altına girmeyiniz.

2011 Aslan Burcu Aşk Hayatı
İlişkinizle ilgili konularda inatlaşmayınız. Sen ve ben demek yerine biz olunuz. Yeni bir ilişkide hemen karar vermeyiniz. Dikkatlice gözden geçirmelerde bulununuz. Mart gibi sosyal ilişkilerinizde durgunluk, iletişimle ilgili konularda yavaşlıklar görülebilir. Bu sizi yıldırmasın Mayıs sonu rutin yaşamınıza renklilik gelecek ve var olan ilişkinizde de güzel bir dönem başlayacak. Sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moraliniz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuz. Var olan ilişkinizde eğer doğru ve yerinde kararlar alabilirseniz, birlikte yola devam edeceksiniz. İlişkiniz hala tutkuyla devam mı ediyor yoksa artık birbirinizi görmek dahi istemiyor musunuz? Öncelikle bunları saptamalısınız. Adımlarınızı dikkatli atın eğer hala tutkulu bir ilişki yaşadığınız kanısına vardıysanız eşinize sevginizi göstermekten çekinmeden yola devam edin ancak yola devam edemeyeceğiniz kararını aldıktan sonra pişman olup geri dönmek sizin tarzınız değil bunu da hatırlatalım. Bu yüzden fevri hareketlerle bu yılı berbat etmeyin.
Kalbi boş yalnız olan aslan burçları için bu yıl aşk ve evlilik konuları gayet iyi görünüyor. Ancak kafalarının netleşmiş olması geçmiş yıllardan ders almış olmaları önemli. Şimdi bazılarınız tüm arkadaşlarım aşkta aradığını buldu bazısının kısmet ayağına kadar hiçbir çaba sarf etmeden geldi de ben neden bu kadar başarılı değilim bu gönül işlerinde diye düşünüyor. Ancak sevgili aslan şimdiye kadar olan ilişkilerinde ince eleyip sık dokuduğunu ne kadar seçici davrandığını ufak pürüzleri bile gözünde ne kadar büyüttüğünü mükemmeliyetçi olduğunu hatırladın umarız. Peki, bir düşün bakalım çevrende mutlu beraberlikleri var dediğin çiftlerde senin kadar seçici miydiler? Artık gerçekleri görme vakti eğer karşındaki insana bir şans verdiğin hemen kestirip atmadığın takdirde evlilik planlarını hayata geçirebileceğin bir yıl önünde duruyor. Yılın ilk yarısı sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızın olabileceği gibi bir aile dostunuz aracılığı ile tanışacağınız birinin de sizden hoşlanması söz konusu.

2011 Aslan Burcu Sağlık
Fiziğine ve dış görüntüsüne son derece önem veren aslanları sağlıklı bir yıl bekliyor. Genel anlamda sağlık durumları iyi ve sorunsuz gibi gözükse de yoğun tempolu dönemlerinde aslanlar, strese bağlı boyun ve sırt ağrılarından yakınabilirler. Bunun dışında ağız sağlığına dikkat etmelerini öneririz.



Kaynak: 2011burcyorumlaricom
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2011, 2011 aslan burcu aşk hayatı, 2011 aslan burcu sağlık, 2011 aslan burcu yorumları, 2011 aslan iş burcu iş hayatı, aslan, burcu, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Aslan Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Aslan Burcu Yorumları ASYA Aslan 0 25.08.12 03:29
2011 Kova Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:09
2011 Yay Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:04
2011 Koç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:46
Aslan Burcu Aralık 2010 Ayı Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 1 09.12.10 14:18


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:43 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2