tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2011 Kova Burcu Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
667

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.10, 14:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Kova Burcu Yorumları

2011 Kova Burcu Yorumları

Sevgili Kova 2011 yılın ilk yarısı aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Eski hesapları gözden geçirmek doğru bir hareket olacaktır. Bu yıl dost çevreniz de bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu yıl size motivasyon kazandıracak dostlar seçeceksiniz. .Geçmiş yıllarda; eşinizin, arkadaşınızın veya sevgilinizin romantik aşk gösterileri ve duygusal paylaşımlarınız yeterli idi. Artık, bu tür soyut şeylerin dışında, yaşantınızda daha somut nesnelliklere yer vereceksiniz. Tek yaşayanlar için ise, Şubat- Mart dönemin de aşk yolculukları gündeme gelecek.


2011 Kova Burcu İş Hayatı
Ocak şubat parasal ve maddi konular üzerine sıkıntılar yaşayabilir, hem kazanmakta zorlanabilir hem de var olanları değerlendirme konusunda endişelenebilirsiniz. Huzurunuzu ve güvenliğinizi tehdit edecek konularda tutumlu davranmak çok faydalı olacaktır. Mart gibi paranızı borç ve alacak ilişkilerinizi değerlendirme zamanı. Bekleyen ve alamadığınız borç nafaka, miras, geri ödemeler varsa bu konularda şanslı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işler varsa, oldukça başarılı olabilirsiniz. Ortak kazançlarınıza ilişkin farklı ve ilginç kararlar alabilirsiniz. Ani kararlar alarak para kazandığınız işten ayrılabilir, borç alarak riske girebilirsiniz. Kar-zarar dengesini iyi tutturarak bu dönemden geçmeyi deneyebilirsiniz.
Temmuz da bazı seyahat iptalleri yaşanabilir.
Ağustos sonrası para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazılarınız bir miras bazılarınız ise borç alıp verme ile uğraşacak. Ödemeler ve bazı maddi beklentilerinize dayalı bir haber veya alacağınız bir karara olumlu yanıtı ağustos sonuna doğru yapacağınız görüşmelerle alabileceksiniz. Bazı parasal beklentiler gerçekleşecek. Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Kişisel harcamalarınız arttıracak. Dış görünüşünüze para harcayabilirsiniz. Ancak bu yıl genel harcamalarınızın daha çok eviniz için olacağını söyleyebiliriz. Bütçenizin büyük bölümünü mutfak harcamalarına ve ev eşyalarına ayırabilirsiniz. Bu yorum 2011 burç yorumlari .com sitesinde yayınlanmaktadır.
Ekim gibi çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. 2011

2011 Kova Burcu Aşk Hayatı
Kalbi boş olan kova burçları içinizde bazı korkular yalnızlık duygusu yaşasanız da Mart gibi İkili ilişkilerde başarıyı yakalayabilir, karşı taraftan gelen yönlendirmelere değer verebilirsiniz. Nisan sonrası kiminiz bir anda evlenmek isteyecek ve var olan ilişki bir anda ciddileşecek. Bu dönemde yalnız olan kovaların karşısına yeni biri çıkabilir bu kişiye güvenme konusunda endişe yaşasanız da aşkın çekim gücüne yenik düşeceksiniz. Bazılarınız çocuk sahibi olmak isteyebilir yâda bunu uzun zamandır düşünüyor olabilir. Sevdiği kişiyi uzakta bırakan yâda iş seyahati gibi bir nedenle ayrılıklar yaşayan bazı kova burçları için bu ayrılıkların aşklarını tazeleme fırsatı olacağını söylesek yeridir çünkü bu ayrılıklar sonrası özlem dolu kucaklaşmalar olacak.
Evli ve ilişkisinde sorun yaşayan Kovalar için evliliğinizi gözden geçirdiğiniz eşinizi zaman zaman eleştirdiğiniz bir yıl. Karşınızdaki kişiyi değiştiremeyeceğinizi anlamalısınız özellikle çocuk sahibi kova kadınları eşlerinin çocuklara karşı ilgisiz olmasından şikâyet edebilirler. Kafanızda bin bir çeşit düşünce oluşacak. Eşinizle olan tartışmalar da kullanacağınız sözcüklerin önemli olduğunu da unutmayın. Bu yorum 2011 burç yorumlari .com sitesinde yayınlanmaktadır. Eşinizle aranızdaki konulara iki tarafın ailesinin de müdahale etmemesi gerekiyor. Şunu söyleyelim alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Hep alttan alan tarafın kendiniz olduğunu düşünüyorsunuz ancak böyle yaparak sadece yıpranmaya devam edersiniz bunu unutmayın. Birde üçüncü dördüncü kişilerin söylediklerini kafanıza takmadığınız takdirde daha huzurlu olacaksınız. İhmal edilmiş hissine kapıla bilirsiniz endişelenmeyin geçici bir dönem her şey dört dörtlük olmasa da bu yıl sorunları daha aza indireceksiniz.

2011 Kova Burcu Sağlık
Enerjinizi doğru kullanmalısınız kendinizi çok yormayın. Bu yıl dinlenmeler büyük bir önem kazanıyor. Fiziksel enerjinizi güçlendirmelisiniz. Mide ve bağırsak problemleri ortaya çıkabilir. Tiroidle ilgili sorunu olanlar ihmal etmesin. 2011 yılı burç yorumlari. 2011 yılı burç yorumlari.


Kaynak: 2011burcyorumlaricom
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2011, 2011 kova burcu aşk hayatı, 2011 kova burcu iş hayatı, 2011 kova burcu sağlık, 2011 kova burcu yorumları, burcu, kova, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
2012 Eylül Ayı Kova Burcu Yorumları - Eylül 2012 Kova Burcu Yorumları ASYA Kova 0 25.08.12 03:14
2011 Yay Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:04
2011 Başak Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:00
2011 Aslan Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:58
2011 Koç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:46


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:35 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2