tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM KAFE > Burçlar ve Genel Özellikleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Burçlar ve Genel Özellikleri Bütün burçlar ve genel özellikleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
2011 Akrep Burcu Yorumları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
756

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.12.10, 14:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 2011 Akrep Burcu Yorumları

2011 Akrep Burcu Yorumları

Sevgili Akrep 2011 de iş konularına odaklanacaksınız.

Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.
Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri plana atılırken, daha çok toplumsal ve yüksek hedefleriniz dâhilinde hareket etmek isteyeceksiniz. Özellikle evli olup da sorun yaşayanlar iş konularına kendilerini kaptırıp da eşlerini ihmal etmemeli. Maddi konularda size yarar sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Yılın ikinci yarısında yurt dışı bağlantılı seyahatler yapabilir ve kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Yüksek mevki arayışı içindesiniz. Çabalarınız olumlu sonuç verecek fakat rakiplerinizden de, etkileşimler alacaksınız. Onlarla savaşınız yok ama durum değerlendirmesi yaparken, üstün yönlerinizi çevreniz üzerinde kullanacaksınız. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.
Ağustos ayından itibaren daha fazla dikkat çekecek ve isteklerinizi karşı tarafa daha kolay kabul ettireceksiniz. Böylece yeni girişimleriniz için tüm yaratıcılığınızla kendinizi gösterme fırsatı bulacaksınız.
Bu yıl biraz gayretle isteklerinize kavuşmanız mümkün görünüyor.

2011 Akrep Burcu İş Hayatı
Ticaretle uğraşanlar yılın ilk yarısı alacakları güzel haberlerle masraflarını arttırabilir. İşle ilgili beklentileriniz gerçekleşecek. Sorunlarla akıllıca baş edeceğiniz parasal anlamda rahata erdiğiniz bir dönem. Beklediğiniz yerlerden yeni girişimlerden para gelecek. Baştan planlı olun ki amacınıza ulaşabilesiniz yoksa para geldiği gibi gider. İşsiz olan akrepler ise bu yıl tam istedikleri gibi olmasa da onları tatmin edecek türden bir işe yılın ilk yarısı kavuşacaklar. Bu iş maaş açısında sizin beklentiniz altında olabilir ancak büyük bir firma olması şeklinde ya da tam tersi şekilde sizi bir şekilde memnun edecek. Bu yıl mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içinde olacaksınız.

2011 Akrep Burcu Aşk Hayatı
Kalbi boş olan Akrep burçları, için ilginç bir yıl.
2011 yılı yasak ilişkiler, yoluyla deneyimler yaşayacağınız, aşk hayatınızla ilgili konularda kendi derinliklerinizle temasa geçeceğiniz, iç dünyanızda geçmişinizle, kararlarınızla yüzleşeceğiniz, sınırlar içinde sınırsızlığı keşfedeceğiniz bir yıl olabilir.
Ocak-Şubat yurt dışından gelen bir kişi ile tanışarak, partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz.
Düzgün yürümeyen, eşit hak ve özgürlük olgusu çerçevesinde sürdürülmeyen bir ilişkiniz varsa, gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz gerekir. Yanlış zaman ve yanlış kişilerle kurulan ve sürdürülen ilişkilerde dikkatli olunuz. Cinsel konularda yanlış partnerler yüzünden sıkıcı ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, duygularınızı dengelemelisiniz.
Nisan – Haziran arasında enerjinizin odak noktası aşk hayatınız ve ilişkiniz olacak. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir.
Temmuz-Ağustos döneminde yabancısı olduğunuz yerlerden gelebilecek kişilerle bir araya gelebilir, güzel zamanlar paylaşabilirsiniz
Ekim – Kasım arasında ilişkilerde sabırlı davranmak gerekebilir. Bu dönemde yapılacak evlilikler ya da süregelen birlikteliklerde bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Bu dönemde evlilik gibi kararlar almaktan kaçınmakta fayda var.

2011 Akrep Burcu Sağlık
Öfkelerinize hâkim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon gibi konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmekten kaçının. Manevi terapiler size iyi gelecektir kol ve bacaklarınıza dikkat etmelisiniz. Spor yapıyorsanız; ağır kaldırmamaya özen gösterin.


Kaynak: 2011burcyorumlaricom
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
2011, 2011 akrep burcu iş hayatı, 2011 akrep burcu sağlık, 2011 akrep burcu yorumları, akrep, burcu, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Akrep Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumları ASYA Akrep 0 25.08.12 03:20
2011 Balık Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:11
2011 Yay Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 14:04
2011 Koç Burcu Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 13.12.10 13:46
Akrep Burcu Aralık 2010 Ayı Burç Yorumları Okyanus Burçlar ve Genel Özellikleri 0 08.12.10 08:43


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:18 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2