tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Dolmalar Ve Sarmalar
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Dolmalar Ve Sarmalar Sarma Tarifleri,Dolma Tarifleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Lahanalı Biber Dolması
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
657

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.01.10, 06:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Lahanalı Biber Dolması

Lahanalı Biber Dolması

Lahanalı Biber Dolması Tarifi - Lahanalı Biber Dolmasının Yapılışı



Malzemeler:

2 soğan
250 gr lahana
3 çorba kaşığı margarin
Bir miktar yağ
2 su bardağı et suyu
8 çarliston biber
tuz , karabiber
100 gr beyaz peynir
100 gr süt kreması
1 - 2 sap taze soğan

Yapılışı:

Lahanayı çok ince şeritler halinde doğrayın. Lahanayı tuzlu suda 20 dakika kadar haşlayıp suyunu süzün. 1 soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın. Diğer soğanı soyup dilimleyin.
Bir tencerede 2 çorba kaşığı margarini eritip küp küp doğradığınız soğanları hafifçe kavurun. Lahanayı ilave edip tuz ve karabiberle tatlandırın. Karışımı 20 dakika tencere de kavurun.
Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. Fırına dayanıklı bir kabı yağlayın. Bir tencerede, kalan margarini eritip soğan dilimlerini kavurun. Et suyunu ilave edip kısa süre pişirin.
Biberleri yıkayıp uzunlamasına ikiye bölün ve çekirdeklerini ayıklayın. Peyniri bir çatalla ezin. Lahanalı karışıma ilave edin.
Biberlerin iç kısmını tuzlayıp lahanalı karışımla doldurduktan sonra fırın kabına yerleştirin. Et suyunu ilave edip kabı fırına verin ve 20 - 30 dakika kadar pişirin. Süt kremasını çırpıp tuz ve. karabiberle tatlandırın. Taze soğanları halkalar halinde doğrayın. Süt kreması ve taze soğanla süsleyerek servis yapın.
AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
biber, dolmasi, lahanali, lahanalı biber dolması, lahanalı biber dolması hazırlanışı, lahanalı biber dolması nasıl yapılır, lahanalı biber dolması tarifi, lahanalı biber dolması yapılışı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kuru Biber Dolması AnGeL Dolmalar Ve Sarmalar 0 02.01.10 07:32
Cevizli Biber Dolması AnGeL Dolmalar Ve Sarmalar 0 02.01.10 06:12
Vejetaryen Biber Dolması AnGeL Dolmalar Ve Sarmalar 0 02.01.10 06:07
Peynirli Biber Dolması FORUMCU Mezeler 0 01.11.08 13:49
Biber Dolması Tarifi ASYA Ramazan Yemekleri-Tatlıları 0 10.08.08 14:53


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:50 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2