tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe-lille
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
659

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 18.02.10, 10:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe-lille

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Lille karşısında kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi. Daum, oyuncularımız Emre, Lugano ve Cristian'ın son durumlarının yarın belli olacağını da belirtti.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında, Lille ile yapacağımız maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Lille Metropole Stadı'nda, Fenerbahçemizin maçtan önce yapacağı son antrenman öncesinde düzenlenen basın toplantısında Daum "Grup maçlarından sonra kalitenin arttığı belli. En iyi takımlar bu turda mücadele edecek. Yeni statüde şimdiye kadar oynanan maçlar çok iyi geçti diyebiliriz. Play-off maçlarındayız ve heyecan arttı. Rakibi iyi tanıyoruz. İyi hazırlandığımızı söyleyebilirim. Fransa'da çalışan tanıdığım hocalardan da Lille hakkında bilgi aldım. Lille'in Fransa'nın şu an en iyi takımı olduğunu söylüyorlar. Bizi zor bir maç bekliyor. Maç yoğunluğundan fazla antrenman yapma şansımız olmadı. Sadece bir antrenmanda yapmak istediklerimizi çalışabildik. Lille son haftalarda iyi performans gösterdi ama düşük performans gösterdiği maçlar da var. Fenerbahçe'nin gücünü sahada gösterip Lille'in diğer yüzünü ortaya çıkarmaya çalışacağız. Hedefimiz son maçlarda gösterdiğimiz iyi performansı sürdürmek. Son maçlarda çok pozisyon yakaladık. Bu maçta yakaladığımız gol pozisyonlarını daha çok değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Sakatlığı bulunan oyuncular hakkında da bilgi veren Daum, "Kadromuzdan Cristian, Lugano ve Emre gibi tam hazır olmayan futbolcular bulunuyor. Bu oyuncularımızın durumuna bugün yapacağımız antrenmanda ve yarın bakacağız" diye konuştu.
Roberto Carlos'un ayrılmasıyla ilgili soruya ise Daum, "Carlos kendi ayrılmak istedi. Biz ayrılmasını istemiyorduk. Bizim için hayat devam ediyor. Yerine Andrea Santos oynuyor ve performansı bizi memnun ediyor" diye cevap verdi.
Fenerbahçe'nin her maçta kendi sistemiyle oynadığını belirten Daum, "Lille maçında hedefimiz, kendi sistemimizi oynamak. Rakip bize göre oynasın. Eğer rakip kendi sistemini kabul ettirirse, ona göre tepkimiz olabilir. Fenerbahçe her zaman kendi sistemiyle oynamaya çalışır" dedi.
Daum, prensibinin maçları adım adım düşünmek olduğunu da sözlerine ekledi.



Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında, Fransa'nın Lille takımıyla oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, müsabakanın oynanacağı Lille Metropole Stadı'nda akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenmana maç kadrosunda bulunan tüm oyuncularımız katıldı. Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, kanat organizasyonları ile devam etti. Dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından, antrenman bireysel çalışmalarla sona erdi. Antrenmanı Başkanımız Aziz Yıldırım, Fransa kafilesinde yer alan yöneticilerimiz ve maçın delegasyonu da izledi.



Oyuncumuz Bekir İrtegün, Lille karşısında hem Türkiye'yi hem de Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
Lille maçı öncesi, Lille Metropole Stadı'nda, Teknik Direktörümüz Christoph Daum'un düzenlediği basın toplantısına katılan Bekir İrtegün, "Uzun zamandır kendi sahasında yenilmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Hücum organizasyonları da çok iyi olan bir takım. Avrupa Ligi'nde 4 maçtır yenilmedik. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz ve avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. Hem ülkemizi hem takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.
Basın mensuplarının sorularına da yanıt veren Bekir, "Gerekli analizleri hocamız yaptı ve bize gösterdi. Hücum anlamında çok etkili silahları var. Çekindiğimiz demeyelim de dikkat etmemiz gereken oyuncuları var" diye konuştu.










































Fransa'da yayınlanan L'Equipe gazetesinde, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında yarın oynanacak Fenerbahçe-Lille karşılaşması ile ilgili çıkan haberde, ''Türk takımının en zayıf noktasının sol kanadın olduğu'' yorumu yapıldı.


Uğur Boral'ın geçirdiği sakatlığa değinilen haberde, Santos ve Vederson'un performanslarının ise teknik direktör Daum'u tatmin etmediği bildirildi.



Fransız gazetesi, salı lacivertli takımın son üç maçta son dakikalarda attığı gollerle, önce kupada tur atladığı, sonra lig maçlarında da yenilmekten son anda kurtulduğuna dikkat çekti.

Lille'de çıkan yerel La Voix du Nord isimli gazetede, ülkede son günlerde etkili olan soğuk havaya göndermede bulunuldu ve ''Fransa'nın ve Avrupa'nın değişik kentlerinden gelecek Türk seyircilerin maçın havasını ısıtacakları''ifade edildi.

Fransız gazete, ateşli Türk seyircilerin, Lille takımına zor onlar yaşatabileceği uyarısını yaptı.
Gazete, kurallar gereği Türk takımına resmi olarak bin civarında bilet dağıtıldığını, ancak Avrupa ve Fransa'nın farklı yerlerinden gelecek diğer Türk seyircilerin sayısının 5 bin civarında olacağını yazdı.
Ayrıca gazete, ''son dakika gelip, Fransız seyircilere ayrılan yerden bilet alıp, Lille taraftarlarıyla birlikte oturacak Türk seyircilerin durumunun ise olası bir gerginlikten çekinen güvenlik güçlerini endişelediği'' yorumunu yaptı.

Fransız gazetesi, Fenerbahce'nin Avrupa'daki yıldız futbolcu ve teknik direktörlerin uğrak yeri olduğunu yazdı ve Löw, Parreira,Aragones, Hiddink gibi ünlü teknik direktörlerin bu kulübü çalıştığını, Roberto Carlos, Anelka gibi yıldızların da yine kulübün formasına giydiğini yazdı.
































F.Bahçe'nin Lille ile deplasmanda oynayacağı maçı İspanyol Eduardo Iturralde Gonzalez yönetecek. Maçtan iki gün sonra 44. yaş gününü kutlayacak Gonzalez, G.Saray'ın 2008'de UEFA Kupası'nda 1-0 kazandığı Olympiakos maçında düdük çalmıştı. Gonzalez geçen pazar A. Madrid'in 2-1 kazandığı Barcelona maçının da hakemiydi.




Daum, Fenerbahçe takımının Lille Metropol Stadı'nda yapacağı antrenman öncesinde düzenlediği basın toplantısında, konuşmasına, ev sahibi Lille takımını değerlendirerek başladı.

Lille'i iyi tanıdıklarını, kendisinin bu takımı yerinde izlediğini belirten Daum, "Fransa'da çalışan tanıdığım diğer teknik direktörlerden bilgi aldım. Herkes Lille'in Fransa'nın en iyi takımı olduğunu söylüyor. Bizi zor bir maç bekliyor" diye konuştu.

Daum, yoğun maç trafiği yüzünden, Lille maçına özel antrenman yapma fırsatını fazla bulamadıklarını ifade ederken, "Hedefimiz, yarınki maçta Fenerbahçe'nin gücünü sahada göstermek. Takımıma güveniyorum, elimize geçen fırsatları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.

Emre, Lugano ve Baroni gibi sakat oyuncuların durumunun maç günü belli olacağını bildiren Alman teknik adam, Roberto Carlos ile ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:

"Carlos iyi bir oyuncu, ama kendi ayrılmak istedi. Kendi bu tercihi yaptı. Hayat devam ediyor. Onun yerine Santos oynuyor. İyi oynuyor bizi memnun ediyor. Üç kupada da yarışa devam ediyoruz, önemli olan bu. Grup maçlarından sonra kalitenin arttığı belli. Sonuçta, gruplardan en iyileri buraya geldi, yeni statüde oynanan maçların hepsi gerçekten iyi geçti ve heyecanın giderek arttığını artık görüyoruz."

Christoph Daum, bir başka soruya, "Hedefimiz, her zaman oyun kontrolünü elimizde bulundurmak. Kendi sistemimize göre oynayacağız, oyun içinde tabii ki değişiklikler yapabiliriz" yanıtını verdi.

Daum, bir sonraki turda Liverpool ile oynama şanslarıyla ilgili bir soru üzerine ise daha önce bu konuda bir açıklama yapmadığını, ilkelerinin adım adım başarıyı düşünüp, uygulama yoluna gitmek olduğunu söyledi.

Gökhan Ünal ile ilgili bir soru üzerine de Daum, bu futbolcuyu lig için transfer ettiklerini, Avrupa'da oynayamayacağını bildiklerini kaydetti. Alman çalıştırıcı, "Bize ligde önemli katkı sağlıyor, biz bu transferden memnunuz" dedi.

Sarı-lacivertli savunma oyuncusu Bekir de "Zorlu bir maça çıkacağınızı herkes biliyor, uzun zamandır yenilmeyen, hücum organizasyonu iyi bir takıma karşı oynuyoruz. Hem ülkemizi hem de takımızı en iyi şekilde temsil edip, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istiyoruz. Fransız takımının hücum anlamında etkili silahları var, biz de hazırlıklarımızı buna göre yaptık" diye konuştu.

Lille Teknik Direktörü Rudi Garcia da ilk maçtan avantajlı bir skorla çıkmak istediklerini belirtti.

"Fenerbahçe'yi iyi inceledik. Türk takımı iyi bir takım, her an oyunu değiştirebilme güçleri var" diyen Garcia, sözlerini, "İlk maçta mutlaka galibiyet elde etmemiz gerekiyor, ikinci maçta bizi ateşli bir Türk seyircisinin beklediğini biliyoruz. Avantajımızı elimizden geldiği kadar iyi değerlendirmek istiyoruz" diye sürdürdü.

Sarı-lacivertli takımın, Galatasaray ve Beşiktaş gibi Türkiye'nin en iyi futbol takımlarından biri olduğuna işaret eden Garcia, iki takımın birbirine denk ve şansların eşit olduğunu söyledi.








--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahçelille


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Trabzonspor:1-Lille:1 Jaguar Trabzonspor 0 28.09.11 08:49
Fenerbahçe 1-1 Lille Jaguar Fenerbahçe 0 26.02.10 08:38
Fenerbahçe--lille Jaguar Fenerbahçe 0 25.02.10 12:46
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:41 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2