tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe--lille
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
700

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 25.02.10, 12:46   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe--lille

Başkanımız ve yöneticilerimiz, taraftarlarımız Can Bartu'da.


Lille maçı için son antrenmanını gerçekleştiren Profesyonel Futbol Takımımıza destek ve moral vermek için akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesislerine gelen Başkanımız, yöneticilerimiz ve taraftarlarımız, KampTesisleri'nde oyuncularımıza tarihi bir gün yaşattılar. Akşam saatlerinden ititbaren Can Bartu tesislerinde toplanan yüzlerce taraftarımız son haftalarda yaşanan sıkıntılar ve yarın oynayacağımız Lille maçı öncesi takımlarına destek verdiler. Antrenman öncesi bir süre başkanımız Aziz Yıldırım'la da görüşen taraftarlarımız daha sonra teknik direktörümüz Christoph Daum'u yanlarına çağırdılar. Sevgi gösterileri arasında Profesyonel Futbol takımımız için tezahüratta bulunan taraftarlarımız Başkanımız Aziz Yıldırım için de tezahüratta bulundular.
Skora yönelik değerlendirmeler yapılıyor
Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, Lille maçı öncesi Can Bartu Tesisleri'nde yapılan son antrenman sırasında medya mensuplarına açıklamalar yaptı. Tesislere gelerek takıma destek veren Başkanımız, yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza teşekkür eden Kocaman, "Fenerbahçe Futbol Takımı olarak desteğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemi yaşıyoruz. İşlerin son derece iyi gittiği bir dönemden, işlerin biraz sıkıntılı olduğu bir döneme girdik. En çok ihtiyacımız olan şey, taraftarın verdiği destektir. Sahada oynayan oyuncular için bu çok önemlidir. Bu futbolcunun bir adım daha atmasına neden olur. Sıkıntılarımızı azaltacak davranıştan dolayı başta başkanımız olmak üzere yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi. Sorulara da cevap veren Kocaman, "2 hafta önce Bursaspor'u 3-0 yendiğimiz zaman 'Şahane anlaşıyorlar' denildi. 2 hafta sonra tam tersi söyleniyor. Anlam veremiyorum. Ben neysem oyumdur. 2 hafta önceki durumumuzdan bir farkımız yok. Skora yönelik değerlendirmeler yapılıyor. Takım kazandığı zaman problem yok, 'Daum ile Aykut anlaşıyorlar', kötü gidince de 'Anlaşamıyorlar' deniliyor. Bunlar biraz olayları hafife almak" dedi Aykut Kocaman, sakat futbolcularla ilgili olarak ise "Transfer dönemindeki davranışlarımızla ilgili eleştiriler oluyor. Bir futbol takımında 6-7 sakatlık olur diye hesap edip, 8., 9. futbolcuyu almak, Dünyada kimsenin aklına gelebilecek bir şey değil. 6 oyuncunun yerine 7. oyuncu olsaydı iyi olurdu, ama bunlar sağlamken 7. oyuncuyu almanın anlamı yoktur" diye konuştu. Aykut Kocaman, Lugano, Mehmet Topuz, Özer, Uğur Boral ve Ali Blgin'in lig maçında da forma giyemeyeceğini bildirdi.


"Moral ve Destek için teşekkürler"


Sportif direktörümüz Aykut Kocaman, Lille maçı öncesi Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan son antrenman ve kamp öncesi FBTV'nin sorularını cevapladı. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz ile taraftarlarımızın Can Bartu Tesisleri'nde olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kocaman, "Son haftalarda oyunumuz yükselirken, bunu puanlara yansıtamadık. Biraz sıkıntılı bir dönem geçirdik. Ancak Lille maçı öncesi gerek başkanımız ve yöneticilerimizin, gerekse taraftarlarımızın burada olması hepimize moral ve destek verdi. Bu düşünceyle kapılarımızı bugün taraftarımıza açtık. Destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Bir çok kez Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na oyuncu ve teknik direktör olarak geldiğini de ifade eden Sportif direktörümüz Aykut Kocaman "Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda, Fenerbahçe öne geçtikten sonra rakibin müdahale etmesi gerçekten çok zordur. Son haftalarda dönemsel bir sıkıntı yaşadığımız düşünüyorum. Çevresel ve kendi içimizdeki sıkıntılardan rahatsız olduk. Bütün yaşananları kendimizin dışındaki yerlere itmek doğru bir davranış olmaz. İnandığım herşeyi her zaman söylüyorum. Bunu sadece söylemek için de söylemiyorum. İkinci yarıdaki oyun kalitemiz son derece iyi ve yeterliydi. Ancak sonucları aldıktan sonra oyunu sürdürmede problem yaşıyoruz. Ve süreçten kaynaklanan sebeplerle de rakibin iştahını arttırıyoruz. Problemleri aramızda konuşuyoruz. Dışsal faktörler de var. Bunu bizlerin kontrol etmesi mümkün değil. Hakem, rakip gibi. Kontrol edebileceğimiz herşeyin etki ortamını artırmak amacındayız ve bunu bir kaç hafta içinde hayata geçireceğiz."dedi.


“Her futbolcuma güvenim sonsuz”


Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Lille maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro durumunun kendilerini zorladığını, takımda 9-10 sakat ve cezalı oyuncu bulunduğunu ancak sahaya çıkan her futbolcuya güveninin sonsuz olduğunu söyledi. Daum; Lugano ve Vederson'un yanı sıra Cristian'ın da sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını açıkladı.
Christoph Daum, Lille ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bugün bir basın toplantısı düzenledi. Güzel bir maç dileğinde bulunan, daha iyi oynayan ve daha şanslı olan takımın kazanmasını istediğini belirten Daum, "Yarın bu turun ikinci yarısı bizi bekliyor. Lille şu anda 2-1 önde ama yarın amacımız, bu maçı çevirmek olacak. Evimizde oynuyoruz. Taraftarımızla birlikte apayrı bir güce sahibiz. Bu güç bizim için çok önemli. Yarın taraftarın gücü çok önemli. Ancak kadromuzdaki durum zor gözüküyor, sıkıntılı bir durum yaşıyoruz. 9 eksiğimiz var, belki 10 olabilir yarınki duruma göre. Dolayısıyla yarın görev alacak futbolcularımız kendi mevkilerinde değil de başka mevkide görev alacak ama; görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Yarınki maçta ilk defa niye şu kişi oynadı, şu kişi oynamadı diye soran olmayacak. Kaleci hariç 10 kişiyle başlayacağız. Bir tek Deivid yedek oyuncumuz olacak. Sağlam olan herkes yarın on birde yer alacak. Ama yarın sahaya çıkacak her futbolcumuza güvenimiz sonsuz ve onlara sonuna kadar destek vereceğiz. Sonuçta herkese inanıyorum. En iyi şekilde Fenerbahçe'yi temsil edecekler. Çünkü herkes aynı hedefi kovalıyor, bu hedef de turu geçmek. O nedenle yarınki maça en iyi şekilde hazırız diyebiliriz" diye konuştu
Soruları da yanıtlayan Daum, "Yaptığımız ilk maçtan önce de Lille'i defalarca izledik. İyi tanıdığımız bir takım aslında. Ama rakibe, skora, maçın gidişatına göre farklı Lille görüyorsunuz. Yarınki maçta kontratak düzeninde oynayan bir Lille takımı bekliyorum. Çok süratli kanat oyuncuları var. İlk maçı kazandılar ve burada kontratak oynayacaklarını düşünüyorum. Lille aynı zamanda erken baskı kuran bir takım. Ama ilk etapta kontratak oynayan bir takım bekliyorum karşımda. Lille her zaman kompakt olabilme organizasyonuna sahip bir takım. Hem presi hem kontratağı iyi yapıyor. O nedenle yarın bizi güçlü bir takım bekliyor. Aynı zamanda Lille de gördüğümüz gibi duran toplarda da çok etkili oyuncuları var Yarın buna da hazır olmalıyız" diye konuştu.

Kendi üzerindeki baskıyı en fazla yine kendisinin yarattığını belirten Daum,"Ben en büyük baskıyı kendim yaratıyorum. Kariyerimde her zaman kendimi baskı altında tutuyorum. Dışarıdan gelen baskı da bizim için önemli ama biz eleştiriye açığız. Eleştiri bizi pozitif yaparsa biz buna açığız. Ama en büyük baskıyı ben kendime yapıyorum zaten. Yarın iyi bir neticeyle çoğu şeyler daha pozitif olabilir. Yarın bir dönüm noktası olabilir. Biz her zaman pozitif netice için çok çalışıyoruz. Yarın olmazsa Pazar günü de iyi bir netice olabilir. Amacımız, yarının dönüm noktası olmasını sağlamak" diye konuştu.

Bursaspor maçındaki Güiza-Semih değişikliğinin, maçın kaybedilmesine neden olmadığını söyleyen Daum, "Medyada bazı söylentiler olabilir ama öyle bir şeye katılmıyorum. Semih'i oyuna alınca mı maçı kaybettik? Maçı kaybetmemizin nedeni o değişiklik değildir. Bence gerçekten bu söylentiler mantıksız. İkinci golde çok şanssızdık. O topun kaleye girmesi talihsizlikti. O golün, daha önce yaptığımız değişiklikle ne alakası var. Orada, frikik golünde Bursa çok şanslıydı. Cristian'a çarpan topun, hiç kimseyle alakası yok. Bir kez daha söylüyorum: Bursaspor'a karşı aldığımız mağlubiyetin nedeni değişiklikler değil" diye konuştu.

Basın mensuplarının detaylı sorusu üzerine Daum, Lugano ve Vederson'un yanı sıra Cristian'ın da sakatlığı nedeniyle Lille karşısında görev alamayacağını duyurdu.

Yenilen gollerin analizini yaptıklarını söyleyen Daum, "Kendi kalemizde gördüğümüz golleri analiz edip, bu konuda kendi aramızda konuşuyoruz. Doğru analizlerle bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz. Ama bu bir süreçtir. Bazı şeyler için zaman gerekiyor. Ayrıca her zaman aynı takımla oynama durumunuz yok" diye konuştu.


Daum'un istemediği 4 isim



Fenerbahçe'de Daum sezon sonunda gönderilecek oyuncularla ilgili hazırlıklara erken başladı



Bu arada Alman teknik adamın kalmasını istemesine rağmen Deniz Barış'la yönetimin yeni sözleşme yapmaya yanaşmadığı iddia edildi. Bu arada Ali Bilgin'le de yönetim yeni sözleşme yapmaya yanaşmadığı iddia edildi. Daum'un da Ali Bilgin'in gönderilmesi için yönetime rapor verdiği bildirildi.




Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Lille maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadro durumunun kendilerini zorladığını, takımda 9-10 sakat ve cezalı oyuncu bulunduğunu ancak sahaya çıkan her futbolcuya güveninin sonsuz olduğunu söyledi. Daum; Lugano ve Vederson'un yanı sıra Cristian'ın da sakatlığı nedeniyle oynayamayacağını açıkladı.
Christoph Daum, Lille ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bugün bir basın toplantısı düzenledi. Güzel bir maç dileğinde bulunan, daha iyi oynayan ve daha şanslı olan takımın kazanmasını istediğini belirten Daum, "Yarın bu turun ikinci yarısı bizi bekliyor. Lille şu anda 2-1 önde ama yarın amacımız, bu maçı çevirmek olacak. Evimizde oynuyoruz. Taraftarımızla birlikte apayrı bir güce sahibiz. Bu güç bizim için çok önemli. Yarın taraftarın gücü çok önemli. Ancak kadromuzdaki durum zor gözüküyor, sıkıntılı bir durum yaşıyoruz. 9 eksiğimiz var, belki 10 olabilir yarınki duruma göre. Dolayısıyla yarın görev alacak futbolcularımız kendi mevkilerinde değil de başka mevkide görev alacak ama; görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Yarınki maçta ilk defa niye şu kişi oynadı, şu kişi oynamadı diye soran olmayacak. Kaleci hariç 10 kişiyle başlayacağız. Bir tek Deivid yedek oyuncumuz olacak. Sağlam olan herkes yarın on birde yer alacak. Ama yarın sahaya çıkacak her futbolcumuza güvenimiz sonsuz ve onlara sonuna kadar destek vereceğiz. Sonuçta herkese inanıyorum. En iyi şekilde Fenerbahçe'yi temsil edecekler. Çünkü herkes aynı hedefi kovalıyor, bu hedef de turu geçmek. O nedenle yarınki maça en iyi şekilde hazırız diyebiliriz" diye konuştu
Soruları da yanıtlayan Daum, "Yaptığımız ilk maçtan önce de Lille'i defalarca izledik. İyi tanıdığımız bir takım aslında. Ama rakibe, skora, maçın gidişatına göre farklı Lille görüyorsunuz. Yarınki maçta kontratak düzeninde oynayan bir Lille takımı bekliyorum. Çok süratli kanat oyuncuları var. İlk maçı kazandılar ve burada kontratak oynayacaklarını düşünüyorum. Lille aynı zamanda erken baskı kuran bir takım. Ama ilk etapta kontratak oynayan bir takım bekliyorum karşımda. Lille her zaman kompakt olabilme organizasyonuna sahip bir takım. Hem presi hem kontratağı iyi yapıyor. O nedenle yarın bizi güçlü bir takım bekliyor. Aynı zamanda Lille de gördüğümüz gibi duran toplarda da çok etkili oyuncuları var Yarın buna da hazır olmalıyız" diye konuştu.

Kendi üzerindeki baskıyı en fazla yine kendisinin yarattığını belirten Daum,"Ben en büyük baskıyı kendim yaratıyorum. Kariyerimde her zaman kendimi baskı altında tutuyorum. Dışarıdan gelen baskı da bizim için önemli ama biz eleştiriye açığız. Eleştiri bizi pozitif yaparsa biz buna açığız. Ama en büyük baskıyı ben kendime yapıyorum zaten. Yarın iyi bir neticeyle çoğu şeyler daha pozitif olabilir. Yarın bir dönüm noktası olabilir. Biz her zaman pozitif netice için çok çalışıyoruz. Yarın olmazsa Pazar günü de iyi bir netice olabilir. Amacımız, yarının dönüm noktası olmasını sağlamak" diye konuştu.

Bursaspor maçındaki Güiza-Semih değişikliğinin, maçın kaybedilmesine neden olmadığını söyleyen Daum, "Medyada bazı söylentiler olabilir ama öyle bir şeye katılmıyorum. Semih'i oyuna alınca mı maçı kaybettik? Maçı kaybetmemizin nedeni o değişiklik değildir. Bence gerçekten bu söylentiler mantıksız. İkinci golde çok şanssızdık. O topun kaleye girmesi talihsizlikti. O golün, daha önce yaptığımız değişiklikle ne alakası var. Orada, frikik golünde Bursa çok şanslıydı. Cristian'a çarpan topun, hiç kimseyle alakası yok. Bir kez daha söylüyorum: Bursaspor'a karşı aldığımız mağlubiyetin nedeni değişiklikler değil" diye konuştu.

Basın mensuplarının detaylı sorusu üzerine Daum, Lugano ve Vederson'un yanı sıra Cristian'ın da sakatlığı nedeniyle Lille karşısında görev alamayacağını duyurdu.

Yenilen gollerin analizini yaptıklarını söyleyen Daum, "Kendi kalemizde gördüğümüz golleri analiz edip, bu konuda kendi aramızda konuşuyoruz. Doğru analizlerle bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz. Ama bu bir süreçtir. Bazı şeyler için zaman gerekiyor. Ayrıca her zaman aynı takımla oynama durumunuz yok" diye konuştu.


“Avantajlı taraf biziz”



Oyuncumuz Emre Belözoğlu, takımdaki eksikliklere rağmen Lille maçında avantajlı tarafın Fenerbahçemiz olduğunu söyledi. Takımın çok kırılgan bir yapısı olmadığını, iyi ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarının belirten Emre, taraftarın desteğiyle bu zor durumdan çıkacaklarını ifade etti.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum'un Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısına katılan Emre Belözoğlu, Lille maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu, medya mensuplarının sorularına cevap verdi. Emre, "Bizim için çok önemli bir maç. Hocamızın söylediği gibi buradaki maç çok önemli. Buraya avantajlı skorla döndüğümüze inanıyorum. Kadıköy'de her zaman favoriyiz. Taraftarımız, takımımıza destek verecektir. Buna göre bizim avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Gönül isterdi ki tam kadro oynayalım. Ancak klasik bir söylem olsa da sahada 11 kişiyle mücadele edeceğiz. Gerekli mücadeleyi ortaya koyarsak, farkı yaratacak kalitemiz var. Kim oynarsa oynasın, turu getirmek için herkes elinden geleni yapacaktır. Mutlaka toplantılar yapacağız. Hocamız toplantılar yapıyor, eksiklerimizi söylüyor. Ben genel defansif anlayışımızda sorun olduğunu söylemiştim. Son dönemlerde defansif anlamda sıkıntılarımız var. Çalışmalar yapacağız. Her maçta gol yapıyoruz. Bu düşünceyle gol yemediğiniz zaman maçı kazanırsınız. Defansta daha net gelişmeler göstermek zorundayız" diye konuştu.

Takımın durumunun çok kötü olmadığını da ifade eden Emre Belözoğlu, "Biz dışarıdan nasıl görünüyoruz bilmiyorum ama içeride çok kırılgan bir yapıya sahip değiliz. Bu düşünceden hareketle takımımızın içinde bulunduğu durum çok kötü bir durum değil. Çünkü iyi ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Nasıl bu hale getirdiysek, bu durumdan da biz çıkartacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bu durumdan çıkacağız. Son maçta istenmeyen olaylar yaşandı. Mevcut kadromuzda Güiza'ya çok ihtiyacımız var. Ona destek olmalıyız. Ancak futbolcular olarak biz ne kadar destek verirsek verelim, taraftarın vereceği desteğinin yarısını veremeyiz. Zaman, hesaplaşma zamanı değil. Önümüzde, her kulvarda olayı lehimize çevirecek bir süre var. Her kulvarda olayı lehimize döndürmek için yeterli süremiz var. O nedenle bu zaman hesaplaşma zamanı değil, olayı lehimize döndürme zamanı" diye konuştu.


“Fenerbahçe’yi favori görüyorum”


UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçemiz ile Perşembe günü bir karşılaşma yapacak Lille takımının Teknik Direktörü Rudi Garcia, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir basın toplantısı yaptı.
Garcia, ''Sahaya çıkıp ofansif oyunumuzu sergilemeye çalışacağız. Hem Fenerbahçe'ye, hem taraftarına büyük saygımız var. Favori olarak Fenerbahçe'yi görüyorum. Favori onlar, ancak biz de 3. turda olmak için elimizden geleni yapıp, bir gol bulmaya çalışacağız'' dedi.

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle taktik anlayışlarında, oyunun gidişatına göre değişiklikler yapabileceğini kaydeden Lille teknik direktörü, ''Bu seçenekleri değerlendireceğim. 2 cezalı, 3 sakat oyuncumuz var'' dedi.

Garcia, ''Şubat ayının sonlarındayız. 38 maç oynadık. Sezon uzun, ama 2010 yılının başında bu konuda açıklama yapmıştım. Oyuncuları korumak gerektiğini söylemiştim. Sonuçta sakatlık şans eseri oluşan bir olay. Biz de bu konuda şanssızız'' yanıtını verdi.

Lille takımı basın toplantısının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir idman yaptı.
Gün 'OKÇU'nun günü



Kulübede ağlaması olay olan Güiza, bu akşam milyonların sempatisiyle ilk onbirde yer alacak.



LİLLE - FENERBAHÇE MAÇINDAN KARELER


Semih ise sol kanatta oynayacak. Bursaspor maçında oyundan çıktıktan sonra oturduğu yedek kulübesinde ağlaması milyonları üzüntüye boğup, İspanyol basınına bile konu olan Güiza için F.Bahçe'de adeta seferberlik ilan edildi. Son bir kaç gündür psiklojik ve teknik taktik olarak, doktorlar ile antrenörlerin yoğun ilgi gösterdiği İspanyol futbolcu, Lille maçına elbirliğiyle hazırlandı. Kendini toparladı Güiza konusunda baştan beri olumlu düşünen teknik direktör Daum, hem bu futbolcuyu tamamen kaybetmemek, hem de bu kez yeteneklerini göstermesini sağlamak amacıyla bu akşam ilk onbire koyacak. Gördüğü destek sonrası kendisini toparladığı gözlenen Güiza'nın da arkadaşlarına, maçın başlama saatini heyecanla beklediğini söylediği öğrenildi.




Semih'in son talibi!



Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih'e Portekiz'in önde gelen takımlarından Sporting Lizbon'un talip olduğu ortaya çıktı.




Semih için golcü oyuncunun menajeri Jacques Kadji ile görüştüğü iddia edildi. Sporting'in Semih'i bir süredir izlettiği teknik direktör Carvalhal'ın yardımcısı Jose Lima'yı Türkiye'ye göndererek Semih'i çıplak gözle izlettirdiği ortaya çıktı. Bu arada Kadji ile yapılan görüşmede Sporting'li yöneticilerin özellikle Semih'in yenilenen sözleşmesiyle ilgili görüştükleri ortaya çıktı. Kadji'nin de F.Bahçe'nin yaptığı opsiyon hakkını kullanmanın önemli olmadığını Semih'in bonservissiz olarak Sporting'e gidebileceğini söyledi.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahçelille


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı Sonucu - Benfika Fenerbahçe Maç So Kartal Fenerbahçe 0 02.05.13 13:40
Trabzonspor:1-Lille:1 Jaguar Trabzonspor 0 28.09.11 08:49
Fenerbahçe 1-1 Lille Jaguar Fenerbahçe 0 26.02.10 08:38
Fenerbahçe-lille Jaguar Fenerbahçe 0 18.02.10 10:06
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Ankaragücü maçı sonrası Fenerbahçe' Jaguar Fenerbahçe 0 13.12.09 13:15


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:31 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2