tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 1 – 0 Antalyaspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
781

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 08.03.10, 08:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe 1 – 0 Antalyaspor

Fenerbahçe 1 – 0 Antalyaspor

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçemiz ile Antalyaspor, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 33. dakikada Santos'un attığı golle Fenerbahçemizin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın önemli dakikaları şöyle:
12. dakikada Bilica'nın ceza alanına yükselttiği topu Güiza kafayla indirdi, Semih ceza yayından sol ayağıyla gelişine vurdu ve top üstten auta çıktı.
16. dakikada Deivid sağdan ceza alanına girdi ve pasını sırtı kaleye dönük Güiza'ya aktardı. İspanyol golcü topu sağına çekip dar açıdan vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak uzak köşe direğinin yanından auta gitti.
21. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Antalyaspor savunması 2'ye 2 yakalandı. Semih'in sağdan pasına Güiza penaltı noktasında gelişine kötü vurunca topu farklı şekilde üstten auta gönderdi.
33. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Semih'in pasında Emre solda topla buluştu. Emre topu bekletmeden savunmanın arkasına sarkan Andre Santos'un önüne bıraktı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Dos Santos'un ceza sahası içi sol çaprazından yaptığı vuruşta meşin yuvarlak uzak köşeden ağlara gitti. 1-0
43. dakikada Semih'in soldan pasında savunmadan seken topu Emre ceza yayı önündeki Mehmet Topuz'a gönderdi. Mehmet'in sert şutunda top üstten auta çıktı.

İKİNCİ YARI

51. dakikada ceza sahasına giren Necati, Bilica'nın müdahalesi sonrasında yer kaldı, Antalyasporlu futbolcular penaltı bekledi, hakem oyunu devam ettirdi.
58. dakikada Emre'nin savunmanın arkasına gönderdiği topa hareketlenen Güiza'nın ceza sahası içi sağ çaprazından yaptığı vuruşta top farklı şekilde yandan auta gitti.
60. dakikada Yalçın'ın uzaklaştırmadığı topu kapan Emre, Deivid'le yaptığı duvar pasıyla ceza sahasına girdi, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta kaleci Ömer yatarak topu iki hamlede kontrol ederek, mutlak bir golü önledi.
62. dakikada Veysel'in pasında ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Necati'nin şutunda top yandan auta gitti. Ancak pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.
68. dakikada Jedinak'in ceza sahası çizgisi üzerinden kullandığı serbest vuruşta barajı geçen top direği sıyırarak üstten auta gitti.
77. dakikada ceza sahası sol çaprazında Yalçın'ın müdahalesi sonrasında Emre'nin yerde kalması ile Fenerbahçeli futbolcular penaltı bekledi, hakem oyunu devam ettirdi.
81. dakikada Emre'nin sağdan kullandığı serbest vuruşta savunmayı aşan top yerde sekti, kaleci Ömer uzak köşeye giden topu yatarak kontrol etti.
83. dakikada sol çaprazda Fenerbahçeli savunma oyuncularından sıyrılan Veysel'in şutunda top uzak direğin yanından auta çıktı.

STAT: Fenerbahce Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deivid, Cristian, Emre (Deniz dk. 89), Vederson (Mehmet Topuz dk. 42), Semih, Selçuk (dk. 69), Güiza
ANTALYASPOR: Ömer, Erhan (Kerim dk. 89), Batak, Yalçın, Orhan, Jedinak, Sedat, Korhan (Ertuğrul dk. 75), Tita, Necati, Veysel (Balili dk. 85)
GOL: Andre Santos (dk. 33) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Andre Santos, Vederson (Fenerbahçe), Erhan, Batak (Antalyaspor)


Zinciri kırdı



9 maçın ardından ilk kez gol yemeyen Sarı Kanarya 3 puan hasretini dindirip, gördüğü kâbustan uyandı


Ligde 4 maç sonra
Fenerbahçe nihayet kazandı... Hem de tam 7 maç sonra! En son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 Şubat tarihinde Bursaspor'a karşı 3-0'lık skorla elde eden sarılacivertliler, 31 günlük aradan sonra Antalyaspor'u zor da olsa 1-0 mağlup edip "zafer" hasretine son verdi. Sarı Kanarya, ligde ise en son galibiyetini 4 maç önce 31 Ocak'ta Sivasspor'u deplasmanda 5-1'le geçerek elde etmişti.

Volkan rahatladı
Antalyaspor'u zor da olsa yenmeyi başararak 3 puan hasretini dindiren Fenerbahçe, dün gece "her maçta gol yeme" alışkanlığını da sonlandırdı. Bundan önce oynadığı 9 resmi karşılaşmada da fileleri havalanan (16 kez-maç başına 1.7 gol) sarı-lacivertli ekip, bu kez kalesinde geçit vermedi. 9 maçlık seride kariyerinin en kötü dönemini geçiren kaleci Volkan Demirel de rahat bir enfes almış oldu...


“Galibiyeti fazlasıyla hak ettik”



Teknik Direktörümüz Christoph Daum, daha fazla topa sahip olarak ve gol yemeyerek galibiyeti fazlasıyla hak ettiklerini söyledi.
Maç sonrası yayıncı kurulaşa konuşan Daum, "Maçın tümünü bakarsak, maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha fazla topa sahip olduk, en önemlisi de kalemizi gole kapalı tutmamız. O nedenle bu galibiyeti fazlasıyla hak ettik" diye konuştu.
Zor günler yaşadıklarını söyleyen Daum, "Maçtan önceki bulunduğumuz durum, zor bir durumdu. Her futbolcunun üstünde inanılmaz bir baskı vardı. Maça çıkmak hiç kolay değildi. İyi konsantre olduk, iyi oynadık ve iyi cevap verdik" diye konuştu.
Taraftarın sadece Güiza değil tüm takıma büyük bir destek verdiğini ve taraftarımıza teşekkür eden Daum, "Öncelikle taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum, verdikleri destek için. Taraftarımız yalnız Güiza için değil, tüm takım için büyük bir destek verdi. Güiza gol atamıyor ama takım için çok iyi mücadele ediyor ve çok koşuyor. Her forvet bu durumu yaşayabilir. Güiza bu oyununu sürdürürse, ileride gollerini de atacaktır" diye konuştu.



İnandık kazandık



"Maçtan önceki durumumuz zordu. Bu galibiyetle eleştirilere iyi bir cevap verdik. Güiza'dan memnunuz. Bu oyununu devam ettirdiği sürece ileriki dönemlerde goller de atıp rahatlar"


Stresli dönem
F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, kazanmayı daha fazla istediklerini ve 3 puanı hak ettiklerini söyledi. Kalelerini gole kapatmanın en önemli artıları olduğunu kaydeden Alman hoca, "Zor bir dönem yaşamıştık. Takımın bugün verdiği cevap, gösterdiği konsantrasyon çok sevindirici. Baskı altındaydık. Böyle bir durumda 90 dakika iyi futbol oynayamazsınız" dedi.

Çok koşuyor
Kalan 9 maçın 9'unu kazanmaları halinde şampiyonluğa ulaşacaklarını belirten Daum, Semih ve Güiza'nın eleştirilmesiyle ilgili, "Onlar kendileri parlamak için oynamadılar. Semih'in golden önce Emre'ye çok güzel bir pası var. Güiza da 2-3 önemli pozisyon yakaladı. Topa iyi vurabilse daha büyük tehlike yaratabilirdi. Ama o da çok koşuyor, mücadele ediyor" diye konuştu.







"Bize destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum"

Santos, "Bugün attığım güzel bir goldü. İyi bir atağı golle sonuçlandırdım. Takımımızın saha içinde mücadelesi, hırsı ve azmi vardı bunlarla benim golüm de birleşince galibiyet golünü attığım için mutluyum. Bize destek veren büyük taraftarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Brezilyalı oyuncumuz ayrıca "Zorlu ve sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz bundan kurtulmamız için yapmamız gereken şey çalışmak ve hedeflerimizi birbirinize söylemekti. Hedefimizden uzaklaşmamak için elimizden geleni yaptık. Kazanmak için elimizden geleni yaptık ve hedeften sapmadık" diye konuştu.

Sol bek mi yoksa açık mı oynamak isteyeceği ve defansif anlamda eksikleri olup olmadığı yönündeki soru üzerine ise Santos, şunları söyledi: "Şunu söylemek istiyorum; ben bu takımın bir askeriyim. Hocam nerede görev verirse yapmak zorundayım. Bir cevap vermek gerekirse ben her zaman kendi pozisyonumda bekte oynamayı isterim. Daha verimli olduğunu düşünüyorum. Her oyuncunun da eksik noktaları, kendisini iyiye götürmesi gereken noktalar vardır. Ben de kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hiç kimse mükemmel değildir."


Maçın sineması



Fenerbahçe, Kadıköy'de Antalyaspor'u 1-0 yenerek 7 maçlık galibiyet hasretini bitirdi. Emre, süper futbolu ve milimetrik pasları ile Alex'i aratmadı. Hakem Bünyamin Gezer, 77'de Emre'nin ceza sahasında yere indirilişini es geçerek, Fenerbahçe'nin net bir penaltısını vermedi.

Sarı Kanarya, 33. dakikada Andre dos Santos'un attığı harika golle galibiyet hasretini noktaladı, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Andre dos Santos'un golü Fenerbahçe'ye ilaç gibi geldi; sıkıntılı günleri bitirdi, kara bulutları dağıttı; takımdaki kanayan yaraya vitamin oldu

Maçın anatomisi
Ligde kredisini iyice bitiren F.Bahçe, Antalya önüne de sorunlu çıktı. Alex cezası, Özer, Uğur, Ali Bilgin de sakatlığı nedeniyle yoktu. Daum biraz da mecburiyetten Semih ile Güiza'yı aynı anda sahaya sürdü. Beklenen gol 33'te bir kontratakta Santos'tan geldi. Vederson'un sakatlanmasıyla ilk değişikliğini erken yapan F.Bahçe ikinci yarıda müthiş bir mücadele verdi. İkinci golü bulamadığı için panik yapan sarılacivertli ekip haftalar süren 3 puan hasretini bitirdi, zirveye yeniden Antalya zaferi ile tutundu.

Maçın hareketi
Müthiş bir gol: Antalya, kaleci Ömer dışında tüm hatlarıyla hücuma çıkınca kontra yedi. Semih, Emre'ye, Emre de Santos'a güzel bir pas attı. Santos'un topu alışı, sürüşü ve Ömer'in üzerinden gol yapışı ders niteliğindeydi. Golü izleyen herkes, "Bu golü başkası atamazdı" diyerek Santos'un hakkını verdi.

Kader anı
Direği yaladı: F.Bahçe 2. golü atamayınca Antalya son dakikalarda beraberlik için yüklendi. 83'te Veysel solda Gökhan Gönül ile Lugano'nun arasından sıyrıldı, sert vurdu. Kaleci Volkan gibi diğer oyuncuların da yapacak bir şeyi yoktu. Top az farkla auta gitti. Bu poziyon gol olsa maç 1-1 bitecekti.


Maçın hakemi
Çalsana düdüğü: Karşılaşmanın deneyimli hakemi Bünyamin Gezer çaldığı ve çalmadığı düdüklerle tepki çekti. Yanlış taç kararlarında yardımcılarının kurbanı olan Gezer, 77'de Emre Belözoğlu'nun Yalçın tarafından indirilmesine de "Devam" dedi. Bu pozisyonda Yalçın topu kurtaran Emre'nin ayağına bastı.

Maçın tartışması
Penaltı: 50. dakikada Necati ceza sahasında Bilica'nın müdahalesiyle yerde kaldı. 77'de bu kez Emre Belözoğlu, Yalçın'ın ayak darbesiyle yıkıldı. Hakem Gezer iki pozisyona da "Devam" dedi.

Maçın yıldızı
Santos: Maça pas hatalarıyla başlayan Brezilyalı oyuncu daha sonra açıldı. Attığı golde topu sürüşü, kontrolü ve güzel vuruşu alkışlandı. Zaman zaman eleştirilen "hırslı değil" sözlerine de dün akşam Şükrü Saracoğlu'nda cevap verdi. Andre Santos gecenin en çok alkışı hak eden oyuncusuydu.

Hayal kırıklığı
Necati Ateş: Son haftaların formda oyuncusu Necati dün hayalet gibi dolaştı. Partneri Veysel de etkisiz kalınca Necati olumlu tek hareket yapmadan maçı bitirdi. Özdilek onu 90 dakika sahada tuttu.

Maçın en heyecanlı dakikaları
Dakika 12: Gökhan Gönül, pasıyla Güiza'yı gördü. Bu futbolcunun indirdiği topa ceza alanı içinde vuran Semih çerçeveyi bulamadı.

Dakika 15: Deivid sağdan ceza alanına girdi ve pasıyla Güiza'yı topla buluşturdu. İspanyol oyuncunun şutu, Ömer'in sağından dışarı çıktı.

Dakika 33: Ani gelişen F.Bahçe atağında Andre Santos, Ömer ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahası içine giren sambacı, topu filelerle buluşturdu: 1-0.

Dakika 43: Emre'nin pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Mehmet Topuz'un vuruşunda meşin yuvarlak direk üstünden dışarı gitti.

Dakika 58: Emre, ileride hareketlenen Güiza'ya uzun bir pas yolladı. Deneyimli futbolcunun, ceza alanında sağ çaprazından şutu sonuç vermedi.

Dakika 60: Emre, seri çalımlarla ceza alanına girdi ve kaleci Ömer'i karşısında buldu. Vuruşunu yaptı, Ömer iki hamlede kontrol etti.

Dakika 78: Antalyaspor'da, Sedat'ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Jedinak'ın kafa vuruşu kaleci Volkan Demirel'in ellerinde kaldı.

Dakika 83: Veysel, ceza sahası sol çaprazında Fener savunmasından sıyrıldı ve dar açıdan vuruşunda top direği yalayarak autla sonuçlandı.





Kırmızı protesto



Taraftarlar, İstanbul BŞB maçını yöneten Fırat Aydınus'a tepki yağdırdı


Kartlar havaya
F.Bahçe taraftarı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hakemi Fırat Aydınus'a tepkilerinden dolayı, Antalyaspor karşılaşmasının hakemleri ısınmak için sahaya çıktıklarında, ellerindeki kırmızı kartları havaya kaldırarak protesto gösterisinde bulundular. Taraftarlar protestolarını ıslıklarla da desteklediler.

Tribüne koştular
Sarı-lacivertli taraftarlar, soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarla futbolculara destek verdi. Coşkulu görüntüler oluşturan taraftarlar, F.Bahçe sahaya çıkarken büyük boyutta sarı-lacivert bayrak açtı.




Daum, cezalı Alex'in yerine Semih'i oynatınca, Fener çift forvetle sahaya çıktı. Deivid de sağda görev yapınca Daum, Gökhan Ünal hariç tüm hücum silahlarını sahaya sürerek maça başlamış oldu. 69. dakikada oyundan alınan Semih, Daum'a tepki olarak direkt soyunma odasının yolunu tuttu.
--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar

Konu Jaguar tarafından (08.03.10 Saat 08:59 ) değiştirilmiştir..
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
, antalyaspor, fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Hareketli Mevsim Resimleri – İlkbahar – Yaz – Sonbahar - Kış Kedi Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları 0 24.01.13 15:45
Fenerbahçe 1 – 0 Orduspor Jaguar Fenerbahçe 0 13.09.11 08:57
Fenerbahçe 57 – 51 Galatasaray Jaguar Basketbol 0 07.05.10 08:36
Fenerbahçe 2 – 3 Bursaspor Jaguar Fenerbahçe 0 23.02.10 08:51
Galatasaray 77 – 84 Fenerbahçe Jaguar Basketbol 0 01.12.09 16:11


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:07 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2