tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe 1 – 0 Orduspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
814

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 13.09.11, 08:57   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe 1 – 0 Orduspor

Fenerbahçe 1 – 0 Orduspor


Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta ligin yeni ekiplerinden Orduspor’u konuk etti. Takımımız karşılaşmadan Baroni’nin 31. Dakikada attığı golle 1-0 galip ayrıldı.
Maçın görüntüleri:
22. dakikada Culio soldan hızlı atağı sürdürdü, ortasını da yaptı ve Volkan’ı geçen topta Fatih Tekke boş kaleye vurdu ama topu üstten auta gönderdi.
31. dakikada Mehmet Topuz’un ara pasıyla Semih kaleciyle karşı karşıya kaldı, bu oyuncu hemen yanındaki Baroni’ye pasını verdi. Baroni pozisyonu gole çevirdi. 1-0
40. dakikada Orduspor’un sağ köşeden kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topun gelişine ceza yayı dışından Dalmat sert vurdu, top yandan auta çıktı.
42. dakikada Dalmat’ın sağdan pasında Gosso ceza sahasına girdiği gibi vuruşunu yaptı top yandan auta çıktı.


İKİNCİ YARI


56. dakikada Culio’nun kullandığı serbest vuruşta barajı geçen topu Volkan yatarak kontrol etti.
62. dakikada Semih’in ceza yayı gerisinden sol ayağıyla yaptığı plase vuruşta top üst direğe çarparak auta çıktı.
74. dakikada Fatih’in pasında Culio ceza sahası dışından sert vurdu Volkan rahatlıkla meşin yuvarlağı kontrol etti.
80. dakikada Caner’in soldan ortasında savunmadan seken topa kaleye sırtı dönük olan Alex rövaşata yaptı. Kaleci Fornezzi son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.
88. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Caner’in ceza sahası içi sağ çaprazından sol ayağıyla yakın direğe doğru yaptığı vuruşu kaleci Fornezzi kornere çeldi.


STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Mustafa Emre Eyisoy
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Bilica, Yobo, Ziegler, Cristian, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Dia (Bienvenu dk. 64), Alex, Semih Şentürk (Caner dk. 64)
ORDUSPOR: Fornezzi, Garcia, Emre Özkan (Selçuk Şahin dk. 83), Sedat Bayrak, Yalçın Ayhan, Onur Tuncer (İrfan dk. 76), Gosso, Culio, Dalmat (Ribeiro dk. 71), Fatih Tekke , Stancu
GOL: Cristian (dk. 31)
SARI KARTLAR: Dalmat, Sedat (Orduspor), Ziegler, Bilica (Orduspor)

İlk gol Aziz Yıldırım'ın...

Cristian'ın attığı gol, tutuklu bulunan başkan Aziz Yıldırım'a hediye edildi


Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile oynadığı maçın 31. dakikasında Cristian'ın attığı gol, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan başkan Aziz Yıldırım'a hediye edildi.

Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni, takımının bu sezonki ilk golünü attıktan sonra yedek kulübesine doğru koştu. Üzerinde Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı bulunan bir t-shirt giyen Sezer Öztürk'ün yanına giden Baroni, bu t-shirtü kendisinden alarak, basın mensuplarına ve kameralara gösterdi. Brezilyalı futbolcu böylece takımının bu sezondaki ilk golünü başkan Aziz Yıldırım'a armağan etmiş oldu.



Aykut Kocaman: “Önemli olan 3 puandı”

2011-2012 sezonunun ilk haftasında Fenerbahçemizin Orduspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, açıklamalarda bulundu.


Aykut Kocaman, Orduspor maçının çok zorlu geçtiğini dile getirirken sözlerine şöyle devam etti: "Çok zor oldu. Açık ve net söylemek gerekir. Orduspor uzun süre aradan sonra Süper Lig’e dönmüş, tamamen yeni transferle kurulu bir takım. Tebrik etmek lazım. Böyle oynarlarsa lig için renk olurlar ve büyük güç olarak gözüküyorlar."


Karşılaşma ile ilgili olarak ise Kocaman, "Bizim için problem bir türlü oyunun ritmini yakalayamadık. Birtakım etkenler vardı. Birincisi benzer oyuncularımız sahadaydı. Bu maç boyunca etkisini hissettirdi. İkincisi sahanın zeminiydi oyun akışını etkiledi. Üçüncüsü de Orduspor’un iyi kapanması ve kontra atak yapmasıydı" diye konuştu.


Aykut Kocaman, karşılaşmada alınan 3 puanın büyük önem taşıdığına vurgu yaparken, "Burada önemli olan mutlak ve mutlak 3 puandı. Yaşadığımız badireden ve sıkıntıdan sonra 3 puan öneliydi. Oyuncular ciddi gayret gösterdiler ama maç temposunun uzağında olmamız ciddi sıkıntı yarattı" dedi.
Kocaman takıma yapılan transferlerle ilgili sorulan bir soruya, "Transferlerden memnunum. Her oyuncumdan memnunum. Büyük çaba gösterdiler. Geçen sene çok istedik başardık. Yine çok istiyoruz" yanıtını verdi.
Sakat oyuncularımız ile ilgi sorulan bir soruya ise Aykut Kocaman, "Sakatlardan umutlu olduğumuz isimler var. Ama isim verip taraftarı beklentiye, oyuncuları da sıkıntıya sokmayalım. 11 gün içinde oynayacağımız 4 maçımız var. İkisi ligin en zor deplasmanları Antep ve Kayseri deplasmanları" yanıtını verdi.


Nihat Özdemir'den ilginç istek!

Özdemir, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu için taraftarlardan destek istedi

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, sarı-lacivertli taraftarlara çağrıda bulunarak, bir daha seyircisiz oynama cezası almalarına neden olacak bir eylemde bulunulmamasını istedi.

Orduspor maçından sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Nihat Özdemir, Shakhtar Donetsk maçında taraftarların sahaya girmesinden dolayı 2 maç ceza aldıklarını hatırlatırken, bunun tekrarlanmamasını istediklerini aktardı.

Sarı-lacivretli taraftarlara seslenen Özdemir, şöyle devam etti:

'Bir futbol seyircisi takımına destek olmak istiyorsa, stada gelip takımını canı gönülden destekleyecek. Kimseye küfürlü tezahüratta bulunmayacak. Sahada oynayan oyunculara herhangi bir şekilde yabancı madde atmayacak. Sadece takımını destekleyecek. Bildiğimiz gibi Shakhtar Donetsk maçında hiçbir neden yokken, taraftarımızın sahaya girmesinden dolayı maalesef 2 maç ceza aldık. Cezalı ilk maçı tamamladık. Manisaspor maçıyla cezamızı bitireceğiz. Taraftarımızdan isteğimiz, sadece ve sadece takımına destek olması. Bundan sonra bir daha bizi herhangi bir maçta kendi taraftarımızdan uzak tutacak, bize ceza verdirecek harekette bulunmalarını istemiyoruz. Gerçek Fenerbahçe taraftarı ancak bunu yapmalıdır. Cezalı olmamıza rağmen bugün taraftarımız saha dışında geldi ve maçın başından sonuna kadar takıma tezahüratta bulundu, destek verdi. Kendilerine bu centilmence desteklerinde dolayı canı yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Sahada oynayan futbolcularımız sanki yanı başlarında seyircimiz varmış gibi hissettiler. Bunun faydası olduğuna inanıyorum.'

-'FENERBAHÇE AŞKIMLA...'-

Nihat Özdemir, sarı-lacivertli kulüpteki görevlerinden istifa etmesi ve sonra geri dönmesi hakkında yöneltilen sorular üzerine, sağlık sorunları nedeniyle böyle bir karar aldığını ancak devam etmesinin doğru olacağına inandığı için döndüğünü aktardı.

Soruşturma sürecinin başlamasıyla birlikte çok yorulduğunu ve sağlığının bozulma noktasına geldiğini vurgulayan Özdemir, şöyle konuştu:

'Artık dayanamayacak noktaya geldiğim için istifa etmeyi düşündüm ve böyle bir karar aldım. Başta tüm Fenerbahçeli taraftarlarımız, spor yazarları arkadaşlarımız ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinin çok büyük isteklerini gördüm. Oybirliği ile istifamı kabul etmediler. Fenerbahçe sevgim ve hizmet aşkımla devam etmem gerektiğine inandım. Hatırını kıramayacağım birçok insan devreye girdi. Tekrar görevime döndüm. Bu sıkıntılı dönemde ayrılmamın doğru olmayacağını gördüm. Arkadaşlarımızla birlikte anonim bir yönetim göstererek, görevimize devam ediyoruz. Allah da yardım edecek ve bu zor günleri kısa zamanda atlatmış olarak yolumuza devam edeceğiz.'

-'EKONOMİK HAREKET ETMEYE KARAR VERDİK'-

Fenerbahçe'nin mali durumuyla ilgili bilgi veren Özdemir, 3 Temmuz'da başlayan soruşturmayla birlikte çok büyük sıkıntı yaşadıklarını vurgularken, 'Ama yaptığımız planlamalar, değişiklikler, hepsini gözönüne aldığımızda, bütçedeki gider kalemlerini tekrar gözden geçirdikten sonra, Fenerbahçe olarak daha ekonomik hareket etmeye karar verdik. Fenerbahçe'de şu anda ne bir banka borcunda geç ödeme, ne piyasaya ya da bir sporcuya gecikmiş borcumuz yok. Hepsi gününde ödenmektedir. Bundan sonra daha da iyi şartlarda ödenecektir' ifadesini kullandı.

Özdemir, UEFA Başkanı Michel Platini'nin açıklamalarının hatırlatılması üzerine, İsviçre'de ve Türkiye'de yargı aşamasında olan bu konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini ancak yargıya güvenlerini tam olduğunu dile getirdi.

-YAYINCI KURULUŞ İÇİN DESTEK İSTEDİ-

Nihat Özdemir, Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu için taraftarlardan destek istedi.

Tüm kulüplerin en büyük gelir kalemini yayın gelirlerinin oluşturduğuna değinen anlatan Nihat Özdemir, taraftarların üyeliklerini sürdürmelerini ya da abone olmalarını isterken, 'Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler. Biz gereken ikazları zaten yapmaktayız. Fenerbahçe bu yatırımdan önemli pay almaktadır. Galibiyet serimiz sürerse yayın gelirinde en büyük payı da biz alırız. Taraftarlarımızın duyarlı olmalarını istiyorum' diye konuştu.










--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Jaguar Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler:
Cevapla

Tags
, fenerbahce, fenerbahçe 1 – 0 orduspor, orduspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Hareketli Mevsim Resimleri – İlkbahar – Yaz – Sonbahar - Kış Kedi Avatarlar-Gıfler-Anime-Userban-Forum İmzaları 0 24.01.13 15:45
Fenerbahçe 57 – 51 Galatasaray Jaguar Basketbol 0 07.05.10 08:36
Fenerbahçe 1 – 0 Antalyaspor Jaguar Fenerbahçe 0 08.03.10 08:55
Fenerbahçe 2 – 3 Bursaspor Jaguar Fenerbahçe 0 23.02.10 08:51
Galatasaray 77 – 84 Fenerbahçe Jaguar Basketbol 0 01.12.09 16:11


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:40 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2