tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Aziz Yıldırım 358 Gün Sonra Serbest
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
967

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.07.12, 22:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Aziz Yıldırım 358 Gün Sonra Serbest

Tahliye kararı çıktı
Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu’nun da tutuklu olarak yargılandığı Tarihi Davada karar duruşması, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda yapıldı. Yargılanan çeşitli sanıkları çeşitli cezalara çarptıran Mahkeme, Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu hakkında tahliye kararı da verdi. Yargılamanın bundan sonraki aşamasında ise temyiz süreci var.

Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen, 4’ü tutuklu 93 sanıklı Tarihi Davanın 23. ve karar duruşmasına tüm tutuklu sanıklar ile tutuksuz sanıklar katıldı. Duruşmayı takip edenler arasında sanık yakınları, eski ve yeni yöneticilerimiz ile Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay ve Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Volkan Demirel de yer aldı. Kalabalık bir taraftar gurubu da tezahüratlarla adliye önünde hazır bulundu.

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, karar açıklanmadan önce usul gereği tüm sanıklardan son sözlerini aldı. Son sözünü söyleyen Başkanımız Aziz Yıldırım, "Bugün burada hem bizler yargılanıyoruz hem de siz vereceğiniz karar nedeniyle tarih önünde yargılanacaksınız. İnşallah bu karar hepimizin yüz akı olur. TFF’nin oynattığı bütün maçların pislikleri Fenerbahçe üzerinden temizlenmeye çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti savcı ve hakimlerine güveniyoruz. Baştan söylediğimi şimdi de söylüyorum. Darağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe’dir. Beraatimi istiyorum" dedi. Son sözü sorulan Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu ise "Tahliyemi ve beraatimi talep ediyorum. Buradan çıkıp tahliye olup annemin elini öpmek istiyorum" dedi.

Duruşmaya verilen 2 saatlik aranın ardından karar açıkladı. Kararında, yargılanan sanıkları çeşitli cezalara çarptıran Mahkeme, Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu hakkında tahliye kararı verdi. Ayrıca tutuklu bulunan diğer 2 sanık için de tahliye kararı çıktı.

Yargılamanın bundan sonraki bölümünde ise temyiz süreci var. Yargılamanın bundan sonraki bölümü Yargıtay’da devam edecek.


'Futbolda Şike' iddialarına ilişkin 3 Temmuz 2011'de gözaltına alınan ve 10 Temmuz'da tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 358 gün tutuklu kaldığı Metris Cezaevi'nden tahliye edildi. Metris Cezaevi önünde büyük taraftar kalabalığı Aziz Yıldırım'la kucaklaştı.

Şike davasında kararların açıklanmasının ardından Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tutuklu sanıkları taşıyan cezaevi aracı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan Metris Cezaevi'ne doğru yola çıktı. Cezaevi aracını Metris Cezaevi önünde onlarca FB'li taraftar meşalelerle karşıladı. Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nden tahliye edildi.

Tahliye haberinin ardından Metris Cezaevi önünde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım'ın çıkmasını bekledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tahliye edilmesini adliye önünde büyük sevinçle karşılayan taraftarlar, Metris Cezaevi’ne akın etti.

Cezaevinden tahliye olan Yıldırım, Metris'teki izdihamın ardından taraftarlarla konuşarak yolu açmalarını istedi. Sarı-lacivertli taraftarlar, "Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe" tezahüratıyla Yıldırım'ın tahliye coşkusunu yaşadı.

Taraftarla kucaklaşan ve omuzlara alınan Başkan Yıldırım, boynuna sarı-lacivert atkı takarak coşkuya ortak oldu.

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 'Futbolda şike' davasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu için tahliye kararı vermesi, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde bekleyen taraftarlar tarafından büyük coşkuyla karşıladı.

Taraftarlar, ellerindeki Fenerbahçe bayraklarını sallayarak, Başkan Aziz Yıldırım lehine sloganlar attı.







Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, ”Futbolda şike” davasında tahliye edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın görevinin başında olduğunu söyledi.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde görülen ”Futbolda şike” davası sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Günay, "Aziz Yıldırım tahliye edildi. Yargı yolu açık olmak kaydıyla karar verildi. Kendisi görevinin başında. Herhangi bir tedbir kararı yok. Gelip başkanlığa oturacak" dedi.





--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
358, aziz, gun, serbest, sonra, yildirim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Aziz Yıldırım Biyografisi,Aziz Yıldırım Hayatı,Aziz Yıldırım Kimdir? İpek Diger Ünlülerin Biyografileri 3 14.12.17 09:26
Aziz Yıldırım'ın Yeni Yönetim Listesi 2014 - 2014 Aziz Yıldırım'ın Yeni Yönetim Liste Kartal Fenerbahçe 0 04.11.13 09:24
Aziz Yıldırım'sız Toplantı! Jaguar Futbol 0 08.06.11 18:01
Aziz Yıldırım Bombardımanı! Jaguar Fenerbahçe 0 02.03.11 13:44
Aziz Yıldırım'dan müthiş iddia Jaguar Fenerbahçe 0 28.04.10 09:56


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:17 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2