tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > GÜNCEL HABERLER > Güncel Haberler Aktuel
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Güncel Haberler Aktuel Türkiyeden günlük,güncel haberler,sıcak haberler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yazıcıoğlu'ndan SON DAKİKA
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
534

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.03.09, 12:06   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Administrator
 
tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.920
Konular: 3793
Puan Grafiği
Rep Puanı:22454
Rep Gücü:20
RD:tualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond reputetualim has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 125
207 Mesajına 2.102 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Yazıcıoğlu'ndan SON DAKİKA

Yazıcıoğlu'ndan SON DAKİKA


Yazıcıoğlu'ndan SON DAKİKA
26 Mart 2009 Perşembe 11:20
Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü. Kaza yerine ulaşmada kriz yaşandı. Hala Yazıcıoğlu bulunamadı... Son bilgiler;

İNTERNETHABER

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a ***üren helikopter Göksun ilçesi Çardak beldesi yakınlarında düştü. Kazada helikopterdeki 5 kişi yaralandı.

İşte dakika dakika yaşananlar;


11:17: Nevzat PAKDİL (Kayınbiraderi): İnşallah korktuğumuz olmaz. Herkese canı gönülden teşekkür ederiyorum. Eldeki tüm imkanlar kullanıldı. Ama aşırı sis ve kar yağışı nedeniyle sonuç alınamadı.


(Pakdil konuşmasının sonunda gözleri doldu ve ağlamaklı olarak sözlerini yarım bıraktı...)

11:07: Beşir Atalay açıklama yaptı: "Üzücü saatler yaşıyoruz. Helikopterde sinyal veren bir cihaz var ama sinyal vermiyor.

Genelkurmay'ın özel kuvvetler birimleri buraya geldi, takviye yapıldı. Bütün bu çalışmalar sonunda bir sonuç alınamadı. Hem sivil, hem polis, hem asker herkes bu bölgede karadan çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bölgede ve Ankara ile çevre illerde devletimizin bütün imkanları burada kullanıyor. Her kurumumuz elindeki bütün imkanı burası için seferber etti. Ama elimizdeki imkanlar ve şartlar çerçevesinde kesin bir sonuca ulaşılamadı.

Şimdi umudumuz biraz sis dağılıyor. Helikopterlerimizin tamamı çalışmalara katılır. Umuyoruz çok gecikmeden sonuç alırız. Başında umutluyduk, zaman geçtikçe işin daha ciddi olduğu anlaşıldı. İnşallah allah korktuğumuza uğratmasın diyoruz.

11.00 : Bölgede hava sıcaklığı eksi 2 derece... Kar kalınlığı 2 metre civarında... Arama çalışmalarına katılan 22 kişi donma tehlikesi geçirdi.

10: 30: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de olay nedeniyle bugün ve yarın yapılacak tüm mitinglerini iptal et
ti.
10:30: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerini taşıyan helikopterin düştüğü Kahramanmaraş'a gidecek. Erdoğan bugünkü Erzincan ve Gümüşhane mitinglerini iptal etti.
10.00: BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile kızı Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine geldi. Arama çalışmalarının devam ettiği Göksun'a gelen Gülefer Yazıcıoğlu ile kızını TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil karşıladı. Gülefer Yazıcıoğlu aynı zamanda ağabeyi olan Nevzat Pakdil ile birlikte Göksun'da bulunan il özel idaresi binasında, arama kurtarma çalışmalarının sonuçlanmasını bekliyor. Gülefer Yazıcıoğlu ile kızının bitkin oldukları gözlendi.
10:00: Bölgeki arama çalışmalarına kimler katılıyor: ''Genelkurmay Başkanlığı'na ait 4 Skorsky helikopter ve bir Casa uçağı, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait H-60 tipi bir adet helikopter, Doğal Afet Kurtarma Taburu'ndan (DAK) 12'şer kişilik 2 özel tim, 345 jandarma, subay, astsubay, erbaş, Kahramanmaraş Sivil Savunma Birlik Müdürlüğü'nden 129 personel, 17 araç, Adana Sivil Savunma Birlik Müdürlüğü'nden 27 personel, 8 araç ve 1 arama köpeği, 897 geçici köy korucusu, 60 Akut personeli


Telefon sinyali: Kazanın üzerinden 17 saat geçti ve hala enkaza ulaşılamadı. İki ayrı baz istasyonundan sinyal alınıyor. Bu nokta 8 kilometrelik bir alanı işaret ediyor. Sinyallere göre kimse hareket etmiyor
.

09:20 BBP Genel Merkezi'nden Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç bir açıklama yaptı."Şu ana kadar hiçbir yerden bizi rahatlaCep telefonu sinyali alındığı, az da helikopter sinyali alındığı 10 saat önce bize bildirildi. Ama henüz hiçbir sonuca ulaşılamadı. Genel Başkanımız TBMM'nin bir üyesidir. Sayın Başbakanı bugün hiçdeğilse bir mitingini iptal ederek olay yerine gitmeye ve bizzat ilgilenmeye çağırıyoruz. TBMM Başkanı şu ana kadar hiçbir suretle ilgilenmemiştir. Bırakın ilgilenmeyi Genel Merkez'imizi bile aramamıştır. Onu da görevinin başına çağırıyoruz."


07:53 Bu arada, Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopteri bulmak için Kurucaova köyü Kaman Dağı, Çatalkaya ve Güneyoluk mevkilerinde arama çalışmaları devam ediyor.
07:30 Bölgede bulunan Bakan Beşir Atalay'ın içinde bulunduğu aracın geçeceği güzergaha, bir grup BBP'li genç otomobil park etti. Yolu kapatan gruptakiler, helikopterin bir an önce bulunmasını istedi.
''Başbuğ Muhsin'' şeklinde bir süre slogan atan gruptakiler, asker ve korucuların uyarıları üzerine park ettikleri aracı yoldan çekti.

07:03 Yaklaşık 800 kişilik bir kurtarma ekibi bölgedeki arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede soğuk havanın etkili olduğu ve çalışmaların zorlukla yürütüldüğü belirtiliyor.


internethaber.com

--------------Tualimforum İmzam--------------
TUALİM



Tualimforum kurallarını okuyunuz Lütfen.
Forum kullanımı hakkında bilgi için TIKLAYINIZ%TIKLAYINIZ.
Soru ve sorunlarınızı BURADAN bize yazabilirsiniz.
Kurallara uymayan kişilerin tualimforum'a girişleri yasaklanacaktır.
Lütfen imzanıza site adı, link içeren resimler koymayınız sorgusuz silinecektir.
tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
dakİka, son, yazicioglundan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Mert Yazıcıoğlu Resimleri - Mert Yazıcıoğlu Fotografları - Mert Yazıcıoğlu ASYA Ünlülerin Resimleri 0 22.11.13 18:07
Mert Yazıcıoğlu Biyografisi - Mert Yazıcıoğlu Hayatı - Mert Yazıcıoğlu Kimdir? ASYA Diger Ünlülerin Biyografileri 0 22.11.13 18:06
Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu Erzincan - Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Ok Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 20.11.10 23:17
Yazıcıoğlu'ndan acı haber! tualim Güncel Haberler Aktuel 0 27.03.09 18:16
Ziraat Bankası'ndan Dev Adım! Güllü Güncel Haberler Aktuel 0 10.11.08 08:42


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:25 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2