tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Ramazan Yemekleri-Tatlıları
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Ramazan Yemekleri-Tatlıları Ramazan Yemekleri Tatlıları Tarifleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Tavuk Ciğeri Kavurması
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
428

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 07.08.08, 17:14   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2690
Rep Gücü:41
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
112 Mesajına 160 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Tavuk Ciğeri Kavurması

Tavuk Ciğeri Kavurması


750 gram tavuk ciğeri
bir adet iri boy soğan
3-4 adet sivri biber
sıvı yağ tuz
kırmızı pul biber
kekik

Yapılışı:

Şarküteriden aldığınız tavuk ciğerlerinin arasındaki yürekleri ayırın. Yürekleri geniş kısmındaki yağlar ve üzerindeki zarlar yok olacak şekilde temizleyip, diklemesine ikiye bölerek ayırın. Ciğerleri keskin bir bıçakla küçük parçalara ayırın. Tavada kızdırdığınız yağın içine önce yürekleri, bir kaç dakika sonra da tavuk ciğerlerini atın. Seyrek aralıklarla karıştırarak suyu çekilene kadar kavurun. Suyu çekilmek üzere iken çok iri doğradığınız soğan ve sivri biberleri, tuzu, kırmızı pul biberi ve kekiği tavaya atın. Soğan ve biberlerin kavrulduğuna kanaat getirdikten sonra tavanın altını söndürün.

Servis Önerileri:

Ana yemek olarak sıcak sıcak servis yapılabileceği gibi, soğuduktan sonra meze olarak da sunulabilir.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cigeri, kavurmasi, tavuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Doğu ve Batı Mitolojisinde Tavuk - Mitolojide Tavuk - Mitolojilerde Tavuk Kartal Genel Kültür 0 05.08.14 16:49
Rumeli Kavurması - Rumeli Kavurması Tarifi - Rumeli Kavurması Yapılışı Başak Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 08.12.13 01:03
Portakallı Kuzu Ciğeri Tarifi - Portakallı Kuzu Ciğeri Nasıl Yapılır ASYA Diyet Yemekleri 0 03.12.11 02:17
Tavuk Ciğeri ASYA Tavuk Yemekleri 1 24.07.09 04:23
Tavuk Ciğeri Ezmesi ASYA Zeytinyağlı-Etli Yemekler 0 15.11.08 07:59


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:15 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2