tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçeden haberler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
564

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.12.09, 12:03   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçeden haberler

Daum: '' Kadromuzu İyi Görüyorum ''

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, son 10 içinde 4 maç kazanarak yeniden toparlandıklarını belirterek, Altay karşısında fazla forma şansı bulamayan oyuncuların kendisini memnun ettiğini ve kadroyu çok iyi gördüğünü söyledi.
Daum, Avrupa Ligi 2. turundaki rakibimiz Lille'den, ara transfere kadar bir çok konuda görüşlerini de açıkladı.

ARA ŞAMPİYONU OLDUK
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-0 kazanılan Altay maçı sonrası bir basın toplantısı düzenleyen Daum, ilk olarak genel bir değerlendirme yaparak "Takımı tebrik ediyorum. Çok güzel şeyler yaşadık. Son 10 günde kazandığımız 4. maç oldu. Ligde 37 puan topladık. 3 puan daha fazla olabilirdi ama düşüş yaşadık. Tekrardan toparlandık. Ara şampiyonu olduk diyebiliriz" diye konuştu.

LILLE'İ GEÇECEĞİMİZE EMİNİM
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde çok başarılı bir performans gösterdiğini belirten Daum, "Avrupa Ligi'nde çok iyi bir performans sergiledik ve peş peşe 5 maç kazandık. Bizden başka 2 takım bunu yapabildi. Avrupa Ligi'nde o seri bizi bekliyor. Lille, lige kötü başlayan ama çok iyi bir form çizen bir takım. Bizi zorlu bir rakip bekliyor. Zorlu bir ekip olsa da hiç şüphem yok. Tüm oyuncularımız çok iyi bir performans sergiledi Avrupa Ligi'nde. Lille'i de geçeceğimizden eminim" dedi.

TAKIM RUHU YERİNDE
Altay maçını Da değinen Daum, "Türkiye Kupası'na gelince, bu maça girmek kolay değildi. Bu maçı iyi bir konsantrasyonla oynamak istemiştik. Gerçekten çok iyi başladık ve iyi de oynadık. 1-0'dan sonra takım hiç durmadı, golü düşündü ve buldu da. Gol de yiyebilirdik. Bir iki gol fazla da atabilirdik" dedi. Maçta görev alan oyuncularımızı da değerlendiren Daum, "Daha önce fazla forma şansı bulamayan Bekir, Deniz, Uğur bizi çok mutlu ettiler. İlerdeki daha zorlu lig maçlarında da gerekirse onlara rahat bir şekilde görev verebileceğimizi biliyoruz. Kadromuzu çok iyi görüyorum. Takım ruhu yerinde ve bu gittikçe daha iyi olacak diye düşünüyorum" dedi.

OFANSİF TRANSFER DÜŞÜNÜYORUZ
Medya mensuplarının transferle ilgili sorularını da yanıtlayan Daum, "Transferi düşünüyoruz. Transferle ilgili durumu görüşüyoruz. Mevkii olarak daha ofansif bir anlamda transfer düşünüyoruz. Aykut Kocaman'la sürekli diyalogdayız. Aykut Kocaman ve yönetim bu sürede beraber iyi şeyler yapacaklardır. Birkaç futbolcu hakkında sık sık konuştuk. Ara transfer döneminin sıkıntısı şu: Sözleşmesi biten futbolcu bulmak zor oluyor. Kimi nereden kapabiliriz, kimi nereden transfer edebiliriz diye düşünmemiz gerekiyor. Kadromuzu iyi buluyorum, bu kadroyla lider bitirdik. Bir kaç yerde daha iyi olacağız. Sonuçta bu kadroyla bu yerlere geldik. Aynı zamanda Kupaya da iyi bir başlangıç yaptık" diye konuştu. Daum transfer konusunda, "Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım, eğer bir transfer durumu olursa size bilgi verecekler. Siz tahmin edebilirsiniz; yüzde 50 Türk, yüzde 50 yabancı olabilir. Detaya girmek istemiyorum. Size yönetim kurulumuzdan ve sportif direktörümüzden bilgi verilecektir" diyerek sözlerini tamamladı.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
İlk yarının sona ermesi nedeniyle teşekkürlerini dile getiren Daum, "Herkese teşekkür etmek istiyorum. Basın mensuplarına teşekkür etmek istiyorum. Büyük bir teşekkür taraftarımıza gidiyor. Maalesef iki maçımız seyircisiz oynamak zorunda kaldık. Umarım bu tip şeyleri bir daha yaşamayız. Tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Buraya başladığımızda sempatik ve başarılı olmayı istemiştik. Şimdi bu 6 aya baktığımızda iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Tabii daha iyilerini de yapabiliriz. Tüm hakemlere teşekkür ediyoruz ve de federasyona" diye konuştu.





-----------------------------------------------------------------
Carlos: '' Türkler'e Tesekkür Ediyorum, Ama Hayat Devam Ediyor ''

İspanya'nın ''Cope'' adlı radyosuna demeç veren Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, ''Türklerin sevgisine çok teşekkür ediyorum, ama hayat devam ediyor'' dedi.
İspanya'nın ''Cope'' adlı radyosuna demeç veren Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, ''Türklerin sevgisine çok teşekkür ediyorum, ama hayat devam ediyor'' dedi.

''Avrupa'daki dönemim sona erdi. Türkiye'de sezonu tamamlamak istemedim. Şimdi Corinthians'da en üst düzeyde oynamayı ve kupalar kazanmayı umuyorum'' diyen Carlos, Fenerbahçe'deki son maçında kendisine özel bir uğrulama yapıldığını anlattı.

Bu arada 11 yıl formasını giydiği Real Madrid'in şu anda göze çok hoş gelen bir futbol oynamamasına rağmen en kısa zamanda kendini en iyi şekilde göstereceğini savunan Carlos, şöyle devam etti:
''Pellegrini çok büyük bir teknik direktör ve çok iyi işler yapıyor. Gittiğin her yerde her zaman baskı vardır. Umarım taraftar sabırlı olur, çünkü çok büyük futbolcular var. Real Madrid her zaman favoridir.''

Real Madrid'de ''iyi bir profesyonel ve iyi bir insan'' olarak hatırlanmak istendiğini kaydeden 36 yaşındaki futbolcu, Raul için de ''Büyük bir kaptan ve takım için büyük bir referans. Raul her zaman İspanya ve Real Madrid'in bir numarası olacak. Şu anda kötü bir dönemden geçiyor ama taraftarı ve ailesi yanında. Her zaman neşeyle, ileriye bakmak gerekir. O büyük bir profesyonel'' şeklinde övgü dolu sözler kullandı.






-----------------------------------------------------------------

Kazım'a Net Mesaj

Yaşadığı sansasyonlar sonrası Fenerbahçemiz ile yollarını ayırma düşüncesinde olan Kazım'a yönetimimiz taviz vermiyor.
Ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızlık yaşayan ve Başkanımız Aziz Yıldırım ile görüşen Kazım, bu toplantıda net bir yanıt vermemişti. Samandıra yasağı kalkan ve tatil öncesi tesislerde tek başına çalışmalara da başlayan Kazım'a gitmeden önce Aykut Kocaman tarafından "Fenerbahçe'de yönetim kimseyi zorla tutma taraftarı değil. İstiyorsan elbette ayrılabilirsin. Ama Fenerbahçe yönetiminin senden beklentisi büyüktü. Bu nedenle özellikle bonservis konusunda fazla anlayış bekleme ve birileriyle görüşeceksen bu konuda dikkatli davran" mesajı verildi.






-----------------------------------------------------------------

Semih Disiplin Kurulu'nda !

Altay ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra hakeme hakaret ettiği iddia edilen golcü oyuncumuz Semih Şentürk, Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Sarı-lacivertli ekibin Altay'ı 3-0 yendiği maçtan sonra soyunma odasına giderken hakem Özgüç Türkalp'e, “Sana neden maç vermedikleri belli. Senin gibi rezil hakem görmedim” dediği söylenen milli oyuncumuz, söylediği iddia edilen bu ifadeleri raporlara yansıyınca dün ceza alması istemiyle PFDK'ya gönderildi.

Hukuk Kurulu müfettişlerinin yaptığı inceleme sonunda sevki gerçekleştirilen Semih'e disiplin talimatının “Hakaret” başlıklı 40. maddesine göre asgari 2 maç müsabakalardan men cezası gelebileceği bildirildi. Semih'in söz konusu eyleminin maçın hakemi tarafından Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'a da aktarıldığı ve kendisinin de olaya tepki gösterdiği öğrenildi.

Golünü iptal etmişti
Karşılaşmanın hakemi Türkalp, 29. dakikada. Özer'in sağ taraftan kullandığı köşe atışında Lugano'nun aşırdığı topu filelere gönderen Semih'in bu pozisyonda topu elle oynadığına karar vermiş ve golü geçersiz saymıştı. Semih'in takımının üç farklı kazandığı maçtan sonra hakeme yönelik sözlerinin Fenerbahçe yöneticileri arasında da tepkiye yol açtığı ifade edildi.

Tecrübeli oyuncu talimat gereği iki maç ceza alırsa, takımının Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor ve Antalyaspor ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.






----------------------------------------------------------------

Deivid, Olympiakos ile Anlastı

Deivid de Souza eski çalıştırıcısı Zico’nun antrenörlüğünü yaptığı Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile anlaşmaya vardı.
Yunan ekibinin Önder’in bonservisi konusunda Fenerbahçe’den yanıt beklediği belirlendi. Colin Kazım’ın babası Rodney Richards da kulübe gelerek Başkan Aziz Yıldırım ile görüştü ve oğlunun mutlaka takımdan ayrılacağını, takım aradığını duyurdu.





-----------------------------------------------------------------


Tardelli ve Fred Cıkarması

Daum'un "Ofansif bir oyuncuyu kadromuza katabiliriz" açıklamasının ardından gündeme Tardelli ve Fred geldi.
Zico döneminde sarı-lacivertlilerin ilgilendiği Brezilyalı oyuncunun transferi, o dönem özel hayatıyla ilgili kötü referanslar nedeniyle rafa kalkmıştı. 2003-2006 yılları arasında Sao Paulo'da Lugano'yla birlikte forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'ye transferi olmayınca Avrupa'da Real Betis ve PSV Eindhoven takımlarında kiralık olarak forma giymişti. Bu takımlarda fazla forma şansı bulamayan Tardelli, ülkesine döndü. 2008'de Flamengo'da da isteneni veremedi ve 2009 başında Atletico Mineiro'ya transfer oldu. Burada yaptığı patlamayla Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselen Tardelli, Brezilya Ligi'nde de attığı 19 golle Adriano ile gol krallığını paylaştı. Fenerbahçe de yaşadığı 'golcü' sıkıntısını giderebilmek için alternatifler arasında Brezilya gol kralını da tutuyor. Güiza'nın son maçlardaki performansı ve İspanyol futbolcunun Dünya Kupası'na çok az bir zaman kalması nedeniyle takım değiştirmek istememesi, bu transferin ihtimalini azaltıyor. Ancak Güiza'yla ilgili İspanya'da çıkan 'döndü, dönüyor' haberleri sonrası hazırlıksız yakalanmak istemeyen yönetim, birçok ismi göz hapsinde tutuyor.

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR
Tardelli, bu yılki performansıyla Fenerbahçe dışında birçok Avrupa takımının da takibinde. Fransa'dan Nice ve St. Etienne, bu futbolcu için kulübüne 9 milyon Euro'ya kadar çıkan teklifler yaptı. Portekiz'den Benfica, Tardelli'nin peşindeki başka bir kulüp. Sona eren Brezilya Ligi'nden ayrılması yüksek ihtimal olan Tardelli'nin en önemli şartı ise 2010 Dünya Kupası öncesi sürekli ilk 11'de oynayabilmek.


Devre arasında öncelikle kalitesi tartışılmayacak bir golcü isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un, Aston Villa'lı Carew ve Valencia'lı Zigiç'ten sonra eski göz ağrısı
Fred'i de transfer raporuna yazdığı ortaya çıktı. Daum'un raporu doğrultusunda Carew ve Zigiç için hemen temaslara başlayan Fenerbahçe, Fred'i de başka kulüplere kaptırmamak amacıyla yakın markaj altına alıyor.

Bu amaçla sportif direktör Aykut Kocaman'ın önümüzdeki günlerde Brezilya'ya gideceği ve hem Fred'le hem de formasını giydiği Fluminense ile görüşeceği öğrenildi. Teknik direktör Daum'un yıllar önce de Fenerbahçe'ye alınmasını istediği Fred, Lyon'da çok parlak günler geçirdi ancak yaşadığı ağır sakatlıktan sonra eski formuna kavuşamayınca sezon başında ülkesi Brezilya'ya döndü





----------------------------------------------------------------


Carew İcin Teklif Dosyası Hazır

Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, ara transfer raporunu sportif direktör Aykut Kocaman'a verdi.
Öncelikle hava toplarında etkili ve fizik gücü yüksek bir golcü talebinde bulunan Alman hoca, listenin başına Aston Villa'nın 1.93'lük yıldızı John Carew'i yazdı. Valencia'dan 2.02'lik Zigiç ile Salzburg'dan 1.97'lik Janko da adaylar arasında yer alıyor.


Fenerin Carew sevdası Daum'un ideali John Carew

Alman hoca Norveçli kuleyi ilk sıraya yazdı. Janko ve Zigiç de gözdeler arasında.

Fizik gücü yüksek

Bu sezon üç kulvarda birden zirvede dolaşan Fenerbahçe'de kadroyu güçlendirme çalışmaları başladı. Daum, tatile çıkmadan önce sportif direktör Aykut Kocaman'a ilk yarıyla ilgili raporunu verirken, planladığı gibi bir de eksik listesi sundu. Listenin başına "golcü" diye yazan hoca, aradığı özellikleri ise "Fizik gücü yüksek, havadan etkili" şeklinde tanımladı.

Teklif hazırlanıyor
Daum'un istediği ilk ismin ise daha önce de adı birkaç kez gündeme gelen Aston Villa'nın Norveçli yıldızı John Carew olduğu öğrenildi. İngiliz ekibiyle 2011'e kadar sözleşmesi olan Carew'in bonservisi 5 milyon euro civarında. Salzburg'lu Marc Janko ile Valencia'lı Zigiç de Daum'un gözdeleri arasında yer alıyor. Yönetim, Carew için bir teklif dosyası hazırlıyor



--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahceden, haberler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe'den Haberler Jaguar Fenerbahçe 0 03.01.11 11:02
NBA'den Haberler Jaguar Basketbol 0 26.02.10 10:16
Fener'den Haberler Jaguar Fenerbahçe 0 25.02.10 21:03
Gs'den haberler Jaguar Galatasaray 0 22.02.10 18:12
Fenerbahçeden haberler Jaguar Fenerbahçe 0 09.02.10 18:51


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:55 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2