tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçe'den Haberler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
752

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 03.01.11, 11:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçe'den Haberler

120 milyon doları reddettik



Başkanımız Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlarımızdan Şekip Mosturoğlu, NTV ve NTV SPOR`da ortak yayınlanan "% 100 Futbol" programına konuk oldu. Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen`in sorularını yanıtlayan Başkanımız Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Futbol Takımına olan inancının tam olduğunu söyledi. Başkanımız Aziz Yıldırm sözlerine Fenerbahçe camiasının ve tüm Türkiye’nin yeni yılını kutlayarak başladı.


"2010 yılında amatör ve bireysel branşlarda başarılıydık"


2010 yılında futbol açısından istediğimiz gibi bir sezon geçirmedik. Ama tek tesellimiz şampiyonluk mücadelesini son maça kadar sürdürmemizdi. 2010 yılında diğer branşlarda hem bireysel hem de takım anlamında başarılar yakaladık. Voleybolda, basketbolda, masa tenisinde, yelken, kürek, boksta başarıları yakaladık. Nevin Yanıt bir daha yakalanamayacak bir başarıya imza attı belki de. Yatırımsal anlamda da büyük yatırımlar yaptık. Fenerbahçe kendi gücüyle ve Ülker’in desteğiyle modern bir salon yapıyor.


"Tek hedef başarı"

Futbolda başarılı olmayınca diğer branşlarda dünya şampiyonu olsan da, bu başarı gölgede kalkıyor. Türkiye’de sporda başarı, futbol endeksli. Futbolda başarı şampiyonluk. İkinci dönemde şampiyon olmak için yola çıkıyoruz. Fenerbahçe Futbol Takımının bütün oyuncuları değerlidir. Bizim görüşümüze göre Türkiye’deki en iyi kadro bizde.Tek hedef başarı. Oyuncularımız ikinci yarı kendi normal seviyelerini yakaladıkları zaman bile, ligde en az diğer şampiyon adayları kadar iddalıyız

’’Transfer konusunda yetkili kişi Aykut’’

Transfer konusunda yetkili kişi Aykut Kocamandır. Aykut Kocaman’ın oyuncuyu beğenme alma gibi her türlü yetkisi vardır. Bir tek pazarlık konusunda biz devreye gireriz. Aykut Kocaman’ın alacağı kararı biz uygularız. Hocamız Tuncay’ı isterse yardımcı oluruz. Ben şunu alalım bunu alalım demeyeceğim. Aykut’u sadece yönetim değil, camiada desteklemeli, kamuoyuda desteklemeli. Aykut göreve gelirken herkes iyi oldu derken, 5-6 ay sonra o insanlar şimdi farklı şeyler söylüyorlar. Ben bunu anlamıyorum. Aykut Kocamanlı Fenerbahçe şampiyon mu olmalı yoksa Aykut Kocaman ile geleceğe mi yatırım yapmalı. Benim için önemli olan gelecekle ilgili tedbirler almak ve çalışmalar yapmak. Biz başarı için kenetleneceğiz. Geçen sene nasıl son 8 maçta bunu başardıysak bunu da başaracağız. Çoğu futbolcumuz milli takımlarında oynuyor. Kadro olarak tamamız. Artık alışma dönemi bitti kadro açısından. Şimdi başarı zamanı. Ama bazı şeyleri kamuoyu görmeli. Onlara göre hep yönetim, Aykut Kocaman, başkan kötü. Neden futbolcular kötü olmuyor hiç? Neden onlarla ilgili yorum yapılmıyor. Brada suçluluk varsa herkeste var. Bunu ayırmak yanlıştır. Buradan herkese sesleniyorum. Bundan sonra bazı şeyler değişecek."


’’Oyuncu oynamadığı için küsmeyecek’’

"Oyuncuları alıyorsun. Sonra oyuncular geldikleri yeri unutuyorlar. Burada başka türlü yaşamaya başlıyorlar ve düşüşler yaşanıyor. Onların buraya geldikten sonra daha çok çalışmaları lazım. Buraya gelen burayı son durak gibi görüyor. Yerli oyuncular alt yapıları tam dolu gelmedikleri, yeterince eğitim görmedikleri için böyle sıkıntılar yaşıyoruz. Oyuncu küsmeyecek, çalışacak. Birisi oynamadığı zaman küsüyor, hocaya küsüyor, gazeteye konuşuyor. Bundan sonra teknik direktör de oyuncuya karşı bir tavır alıyor. Bu zihniyetlerin ortadan kalkması gerekiyor."


"Futbolcular geleceklerini düşünmeli"

"Sporcuların 10-15 yıl profesyonel spor hayatları var. Daha sonra futbolu bırakıp antrenör oluyorlar. Sporcular biraraya gelip kendilerinin gelecekleri hakkında bir platform oluşturmaları lazım. Aziz Yıldırım başından beri böyle bir sendikaları olmasını istiyor. Hatta bazıları buna benim karşı çıktığımı söylüyorlar ama ilk destekleyecek olan benim bu konuyu. Ben tüm sporcuların bir sendikası olmasından yanayım."

’’Bize ne yapılıyorsa herkese o yapılsın’’


"Geçen yıl İ.B.B maçında ofsayttan 2 gol yedik. Bu sene yaşananlar ortada. Trabzon maçında top durmadan başlatıldı ve gol oldu. Bize ne yapılıyorsa herkese o yapılsın. Bizi korusunlar demiyoruz. Biz camia olarak temiziz. Basketbolda da hakem hatalarını görüyoruz. Pınar Karşıyaka ve Galatasaray maçında yaşananları gördük. Bir gün basketbolda yaşanan hakem hataları ile de konuşacağım."

’’Şiddetle Kınıyorum’’

U-17 Akademi Futbol Ligi’nde oyuncularımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bizim örf ve adetimizde bir şey var. Küçüklere ve bir kişiye on kişi saldırmaz. Ama malesef yapacak bir şey yok. Bu yasalarla yapanın yanına kar kalıyor.

’’Lefter ile ilgili yapılması gereken yapıldı’’
Değerli Büyüğümüz Lefter ile ilgili yapıması gereken yapıldı. Taurasi’nin durumu ise yarın b numunesinin açılmasının ardından belli olacak. Bu konuyla ilgili konuşmam pek doğru olmaz.

"Takıma inancım tam"

"Oyuncularımızın hepsi kaliteli. Eğer oyuncu alacaksak kadromuzdaki oyunculardan daha kaliteli olmalı. Transfer yapmak için transfer yapmıyoruz. Transfer konusunda tek yetkili kişi Aykut Kocaman’dır. Yarın kendisi ile görüşeceğim. Kendisinin istediği doğrultusunda hareket ederiz. Başkanlık döneminde her şeyi yaptım yapmaya çalıştım. Türk Telekom Arena’nın açılışına katılacağım. Bu statlar bu ülkenin çocukları için yapılıyor. Bu ülkenin malı gibi bakmak gerekiyor."


"90 dakika boyunca Takımımızı destekleyelim"

"Taraftarlarımıza sesleniyorum. İlk maçla beraber taraftarımız büyüklüğünü göstermeli ve 90 dakika boyunca Takımımıza destek vermeli. Futbolcular, sahada kalplerini yüklerini ortaya koymalı. Buna göre hareket etmeli. Burası büyük camia. Futbolcularımız bu formanın hakkını vermeli. Fenerbahçe büyük bir camiadır. Kongre üyelerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. 12 yıldır beni iyi ve kötü günde desteklediler. Onlara teşekkürü bir borç biliyorum."

Fenerbahçe'de 75 milyon Euro'luk plan

Yönetim, Benitez'e 15 milyon Euro transfer, 60 milyon Euro'luk bütçe önerdi.

Fenerbahçe-Rafael Benitez flörtü gündeme bomba gibi düştü. Takvim’in haberine göre Asbaşkan Ali Yıldırım'ın İspanyol teknik adamla Madrid'de yaptığı görüşmenin ayrıntıları da gün yüzüne çıktı. Başkan Aziz Yıldırım'dan aldığı talimatların ardından Benitez'le masaya oturan Ali Yıldırım'ın yıllık 5 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif sunduğu öğrenildi. Fenerbahçe ayrıca, şampiyonluk ve Avrupa'da başarı için ekstra primler de belirledi.

Yönetimin İspanyol hocayı asıl şok eden vaadi ise transfer bütçesi oldu. Ali Yıldırım'ın Benitez'e 60 milyon Euro'luk transfer bütçesinin garantisini verdiği gelen bilgiler arasında. Müthiş teklifi menajeri ve ailesiyle görüştükten sonra yanıtlayacağını söyleyen Rafael Benitez'in oldukça etkilendiği belirtildi.

A.MADRID PEŞiNDE

İspanyol teknik direktörün, gelecek başka teklifleri düşünerek bu işini sezon bitmeden noktalamak isteyen yönetimin gerekirse teklifi artırabileceği de öğrenildi. İspanyol basınındaki iddialara göre Rafa Benitez'le en fazla ilgilenen takımların başında Atletico Madrid geliyor. La Liga'da istediği sonuçları alamayan Atletico Madrid yönetiminin önümüzdeki günlerde tecrübeli hoca ile görüşeceği öğrenildi. Benitez'in ismi Chelsea ile de anılıyor.


Fenerbahçe'ye çifte müjde

Yabancı basın sarı-lacivertlilerin hamlelerini deşifre etmeye devam ediyor.

Lyon'un Kamerunlu orta sahası Makoun ile Genk'in Güney Afrikalı savunmacısı Anele Kanarya'ya imzaya çok yakın.

Fenerbahçe, takıma yapacağı takviyelerle ilgili sır vermezken, yabancı basın sarı-lacivertlilerin hamlelerini deşifre etmeye devam ediyor. Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, Lyon'un Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Makoun'un, Belçika gazetesi Voetbal Belgie ise Genk'in Güney Afrikalı defans oyuncusu Ngongca Anele'nin Fenerbahçe yolunda olduğunu duyurdu. L'Equipe, sarı-lacivertlilerin 7 milyon Euro'luk teklif ile İngiliz temsilcisi Aston Villa'yı geride bıraktığını ve Kamerunlu orta saha oyuncusu ile söz kestiğini öne sürdü. Voetbal Belgie ise Belçika Ligi'nde ikinci sırada yer alan Genk'in, Fenerbahçe'nin Anele için yaptığı 4 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiğini yazdı. Söz konusu haberde, "Anele Belçika futboluna vedaya hazırlanıyor. Hatta soyunma odasındaki dolabını dahi boşalttı" ifadelerine yer verildi.



Fener'de sürpriz gelişme!

Brezilyalı süperstarın AC Milan'dan ayrılması kesinlik kazandı...

Transferde iki cephe var: Fenerbahçe ve Gremio... Gremio, Ronaldinho'nun eski yuvası, ancak Fenerbahçe de mali açıdan kat kat avantajlı...

Tıpkı Roberto Carlos gibi Ronaldinho da Aziz Yıldırım’ın ‘bir gün mutlaka Fenerbahçeli’ yapmak istediği isimlerden biri... Hatta en önde geleni... Barcelona’daki günlerini Milan’da bir türlü yaşayamayan Ronaldinho’nun İtalyan devinden, daha da önemlisi İtalya’dan ayrılması netlik kazandı. Hatta yıldız futbolcu, dün Milan’ın Dubai’deki kampını terk etti ve ağabeyi ile Brezilya’ya uçtu...

ŞİMDİ KOZLAR FENER'İN ELİNDE

Ronaldinho’nun Brezilya’ya gitme nedeni, futbola ilk başladığı kulüp olan Gremio... Sambacı’yı yuvaya döndürmek için uğraşan Gremio, Ronaldinho’ya hatırı sayılır bir teklif de yaptı. Ancak Brezilyalı’nın hedefleri farklı... Ronaldinho hem Avrupa’da kalmak hem de maddi anlamda Milan’da kazandığı miktara yakın bir rakama imza atmak istiyor. Bu durumda da Fenerbahçe bir adım öne çıkıyor. Geçen sezon Ronaldinho ile yıllık 7 milyon Euro’da el sıkışılmış, ancak Sambacı’nın ‘Reklam gelirlerim düşerse karşılanmasını isterim’ şartı nedeniyle (Yıllık reklam geliri 13 milyon Euro) transfer yatmıştı. Fakat şimdi kozlar Fenerbahçe’nin elinde... Çünkü Milan 8 milyon Euro istiyor ve en iyi teklif, 6 milyon Euro ile Fenerbahçe’den geldi. Ayrıca Ronaldinho’nun yıllık ücreti konusunda da en yakın teklifi, Sarı-Lacivertliler’in yaptığı öğrenildi.

BUGÜN MİLAN İLE BAĞLAR KOPUYOR

Gelinen noktanın raporu ise özetle şöyle: Menaceri Roberto de Assis, bugün Milan’ın ‘Gölge Başkanı’ Galiani ile buluşup bağlarını kopartacak. Ronaldinho ile ağabeyi, cuma günü Brezilya’da Gremio Başkan Yardımcısı Cidade Dias ile görüşecek ve büyük ihtimalle nazik bir üslupla ‘şimdilik hayır’ diyecek. Sonrasında iş, Fenerbahçe Yönetimi’ne düşecek ve 15 Ocak’ta son karar verilecek.




Alex'in yılbaşı partisinde şok sözler

Alex’in 2011 partisine, eşinin “İstanbul’dan gidiyoruz” konuşması damgasını vurdu.

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza 2011’e muhteşem bir kutlama ile girdi. Sambacının önceki akşam villasında düzenlediği yeni yıl partisinde içkiler su gibi aktı, keyifli saatler yaşandı. Gecenin olağanüstü olması için DJ getirtip muhteşem müzikler eşliğinde yeni yılı karşılayan Brezilyalı yıldız, ailesi ve dostlarıyla eğlenerek yeni yıla “merhaba” dedi. Gecenin en önemli olayı ise Alex’in eşi Daiane’nin dostlarına, “Buradaki son senemiz sanırım” demesi oldu. İşte, Alex’in villasındaki muhteşem yılbaşı gecesinin ayrıntıları...

BAHÇEYE ÇADIR KURDURDU

Villasının bahçesine dev çadır kurdurtan Alex, DJ’in çaldığı birbirinden güzel müziklerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhteşem bir kutlamaya evsahipliği yaptı. Sambacı konuklarıyla birlikte “Şampiyon F.Bahçe” tezahüratlarına eşlik etti, ilk yarının stresini attı.

00.00’DA ŞAMPANYA PATLATTI

2010’un son saniyeleri yaklaşırken şampanyalar patlatılmak üzere hazırlandı. Birçok konuğa dağıtılan şampanyalar 2011’e giriş anında saatler 00.00’ı gösterdiğinde hep beraber patlatıldı. Birbirini kutlayan konuklar yeni yıla coşku ile “merhaba” dedi.

DANSÖZ KONUKLARI COŞTURDU

Müziklerle coşarak yeni yıla giren Alex ve dostları, Türkiye’de kutlamaların olmazsa olmazı dansözün sahne almasıyla iyice keyiflendi. Dansözün kıvrak hareketlerine, Alex’in, vatandaşı olan Brezilyalı konukları da sambayla eşlik etti. Muhteşem geçen gecede bir de doğum günü kutlandı.

PASTADAKİ SEMAZEN FİGÜRÜ

Alex’in Brezilya’dan gelen yeğeninin doğum gününün de kutlandığı gecede kesilen pastanın üzerindeki semazen figürü ise tüm konukları şaşırttı. Bu kadar ilginç bir doğum günü pastası ile ilk kez karşılaşan konuklar, Alex’i bir kez daha kutladılar.

BİR KADEH BİLE İÇMEDİ

Gecede içkiler su gibi akıp giderken, bir tek kaptan Alex ağzına içki koymadı. Sambacının bu tavrı övgü alırken, tüm konuklarını kapıda karşılayıp gecenin ilerleyen saatlerinde de tecrübeli oyuncunun herkesi tek tek yolcu etmesi dikkat çekti.

SADECE ÖZER KATILDI

Alex’in yılbaşı kutlamasına takım arkadaşlarından sadece Özer Hurmacı katıldı. Samandıra personeli, Fenerbahçe Acıbadem Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ze Roberto, eski takım arkadaşı Can Arat, eski idari menajer Volkan Ballı ve dostları geceye renk kattı.

DAİANE’DEN ŞOK SÖZLER

7 yıldır Fenerbahçe’de birçok rekora imza atan Alex ve eşi konuklarıyla yakından ilgilendi. Sambacının eşi Daiane yılbaşı partisinde sohbet ettiği yakın dostlarına, “Sanırım bu yıl bizim son senemiz. Çok sevdiğimiz Fenerbahçe ve İstanbul’a veda edeceğiz gibi” diyerek dert yandı.

YÖNETİM NE DİYECEK

Daiane’in kararlı sözleri sonrasında birçok konuğun şaşkına döndüğü 2011 kutlamasında yıldız futbolcunun ise sessiz kalması gözlerden kaçmadı. Fenerbahçe yönetimi ise Daiane’in sözlerinin aksine Alex ile 1 yıl daha yola devam etmeyi düşünüyor. Fenerbahçe Kaptanı’nın bu görkemli parti için yaklaşık 20 bin Euro harcadığı öğrenildi.






--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahceden, haberler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
NBA'den Haberler Jaguar Basketbol 0 26.02.10 10:16
Fener'den Haberler Jaguar Fenerbahçe 0 25.02.10 21:03
Gs'den haberler Jaguar Galatasaray 0 22.02.10 18:12
Fenerbahçe'den haberler Jaguar Fenerbahçe 0 20.02.10 09:15
Fenerbahçe'den haberler Jaguar Fenerbahçe 0 10.02.10 10:26


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:52 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2