tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Fenerbahçe
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarının köşesi,fenerbahçe spor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fenerbahçeden haberler
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
477

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 09.02.10, 18:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Fenerbahçeden haberler

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK) Diyarbakırspor maçında kırmızı kart gören oyuncumuz Mehmet Topuz'a 2 resmi müsabakadan men cezası verdi.
PFDK'nın 9.2.2010 tarihinde(Bugün) yaptığı 56 sayılı toplantısında alınan ve TFF'nin resmi internet sitesinde yayınlanan kararda, "FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu MEHMET TOPUZ'un, 07.02.2010 tarihinde oynanan FENERBAHÇE - DİYARBAKIRSPOR Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ibareleri kullanıldı.



Fenerbahçemizin Turkcell Süper Lig'de Diyarbakırspor ile yaptığı maçta sağ arka adalesinde yırtık oluşan Lugano'nun tedavisi devam ediyor.

Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık Lugano'nun tedavisine dün geceden itibaren başlanıldığı, bunun da futbolcumuzun daha çabuk iyileşmesi için avantaj olabileceğini söyledi.

Diyarbakırspor maçında ayağını burkarak oyundan çıkan Özer'in ise sakatlığının ciddi olmadığını ifade eden Karanlık, futbolcumuzun daha önce yapılan planlama doğrultusunda bugün, platin bulunan sağ ayak tarak kemiği için kontrolden geçtiğini ve bu kontrolde herhangi bir soruna rastlanmadığını belirtti.


Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan "Teknik Analiz" programında gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Diyarbakırspor maçında takım olarak rakip üzerinde baskı kurduklarını ama yakaladıkları pozisyonları istedikleri gibi değerlendiremediklerini ifade den Daum, "Diyarbakırspor maçında rakip karşısında baskı kurduk ve golü bulabilmek için bütün alternatifleri denemeye çalıştık.Ama yakaladığımız pozisyonları istediğimiz gibi değerlendiremedik. Sonuçta her maçta olduğu gibi bu maçta da karşımızda bir rakip vardı ve Diyarbakırspor çok iyi savunma yapan, çok iyi alan daraltan ve savunma organizasyonlarını büyük bir başarıyla sahaya yansıtabilen bir takım. Bu gerçekler de göz ardı edilmemeli." şeklinde konuştu.

Hakemlerle ilgili konularda polemik yaşamak istemediğini dile getiren Teknik Direktörümüz Christoph Daum, "Hakemlerle ilgili yaşanan tartışmalara girmek istemiyorum. Ben önce bizim oyunumuzu daha iyi yapmak istiyorum. Bizim kalitemiz var çalıştıkça daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Bursaspor karşılaşmasında kadroda bazı değişiklikler yapmayı planladığını belirten Daum, "İster istemez Bursaspor ile oynayacağız kupa maçında son maçta sahaya çıkan ilk on bire göre bazı değişiklikler olacak. Sakat ve cezalı oyuncularımız var, ister istemez değişiklik yapmamız gerekiyor.Yoğun maç trafiği içindeyiz, bazı oyuncularımız oynayamayacak ve bazı oyuncuları dinlendirmek durumundayız.Tabii ki bir kaç değişiklik olacaktır" dedi.

Bursaspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sol bacağında ön çapraz bağları kopan Uğur Boral için çok üzüldüğünü ifade eden Daum, "Uğur'un ön çapraz bağları koptu. Bu tür bir sakatlıklarda operasyon nispeten daha kolay. Uğur Türkiye'de ameliyat olacak. Profesör Doktor Ömer Taşer ameliyatı yapacak. Operasyon sonrası bir rehabilitasyon dönemi geçirecek..O'na rehabilitasyon sürecinde çeşitli çalışma imkanları sunulacak. Üzücü olan Uğur'un sezonu kapatması.O'ndan bu sezon yararlanamayacağız " şeklinde konuştu.


Sakatlıkların kendilerini olumsuz yönde etkilediğini de belirten Teknik Direktörümüz Daum,"Şunu biliyorum ki çok iyi çalışan bir sağlık ekibimiz var. Böylesi sakatlıklarda tedaviye ne kadar erken başlanılırsa sakatlığın süresi o kadar azalır..Temennimiz biran önce sakat oyuncularımızın iyileşmesi. Normalde Lugano'nun sakatlığı 4 hafta sürer. Doktorumuz Ertuğrul Karanlık ve ekibi iyi çalışıyor. Umuyorum 2-3 hafta sonra Lugano takıma döner. Cristian Baroni'nin topuğunda sakatlığı var. Çok önemli bir sorun değil, zaman zaman ağrıları oluyor. Biraz dinlenmesi lazım, bu dinlendirmeyi ikinci yarı hangi dönemde yapabiliriz onu şu an için bilemiyorum ama antrenmanlara çıkıyor görevini en iyi şekilde yapıyor. Sezon başındaki ameliyatından dolayı ayağında bulunan platin Özer'i bazen yoruyor, olumsuz hava ve saha şartlarında da ayağındaki metal ağrı yapıyor. Özer'in dinlenmesi lazım ama bu yoğun maç trafiğinde ne zaman dinlendireceğimizi şu an için belirlemek zor." dedi.

Sakat, cezalı ve yorgun oyuncular sebebiyle bazı maçlarda takımda değişiklikler olacağını ve bu şekilde futbolcuların performansını en üst düzeyde tutmayı planladıklarını ifade eden Christoph Daum, "Kırmızı kart görmemiz beni üzen bir durum. Mehmet Topuz'un hareketi çok gereksizdi. Kontrolünü kaybetmiş durumdaydı, maçın son anlarıydı, çok yorulmuştu ve kaybetmek istemiyordu ama yine de daha profesyonelce ve sakin davranması gerekiyordu. Ben futbolcularımın bu tür durumlarda rakiplerin tuzağına düşerek kendilerini kaybetmelerini istemiyorum. Her zaman profesyonelce hareket etmelerini bekliyorum" ifadelerini kullandı.


Şampiyonluk yarışının haftalar ilerledikçe daha da stresli hale geleceğine değinen Daum, "
Türkcell Süper Ligin 28. haftasından sonra stres atacak. Sona doğru yaklaştıkça bazı şeyler daha önemli olacak. Hata yapma şansımız kalmayacak. Hangi takımın cezalısı daha az olursa, hangi takım sinirlerine daha hakim olursa o takım bir adım daha önde olacaktır" dedi.
2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Almanya ile Türkiye'nin aynı grupta olmasının kendisi için zor bir durum olduğuna değinen Daum, "Gerçekten de benim için kolay bir durum değil. Türkiye benim ikinci vatanım. Almanya doğduğum yer ve benim ülkem. İki ülkenin de takımlarını çok seviyorum. Sonuçta Türkiye'deyim, Türk milli takımına desteğim her zaman olacak ve Türkiye'nin kazanmasını her zaman isteyeceğim. Ama Almanya da benim ülkem ve Almanya'nın da kazanmasını istiyorum.Benim düşüncem bu iki takım da gruptan çıkarak kupaya beraber giderler.Umarım iki ülke de sevinir. Hem Türkiye hem de Almanya için iyi bir grup olduğunu düşünüyorum.Önemli olan gruplara iyi başlamak, iki takımın da Avrupa Şampiyonası'na gideceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.


--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
fenerbahceden, haberler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Fenerbahçe'den Haberler Jaguar Fenerbahçe 0 03.01.11 11:02
NBA'den Haberler Jaguar Basketbol 0 26.02.10 10:16
Fener'den Haberler Jaguar Fenerbahçe 0 25.02.10 21:03
Gs'den haberler Jaguar Galatasaray 0 22.02.10 18:12
Fenerbahçeden haberler Jaguar Fenerbahçe 0 26.12.09 12:03


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:40 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2